Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

OldSquad MU[Non-Reset][Season 6][Dynamic EXP][Grand opening 09 September]

OldSquad

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Irfit juz sie nie ośmieszaj jednym idzie lepiej 2 idzie gorzej teraz wyglada to tak jak byś był znajomym administracji z optimum a to chyba tez za dobrze dla nich nie wyglada...

• Odpowiedzi 165
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Eagle - mogę Cie zapewnic że nie znam użytkownika Ifrit . Prawda jest jednak taka że posądzaja nas o plagiat ustawien a nasz server nie am nic wspolnego z ich ustawieniami - administrator tego serwera 3 tygodnie nie raczyl na niego zajrzec a teraz uczy nas jak prowadzic serwer ;)

Opublikowano

Irfit juz sie nie ośmieszaj jednym idzie lepiej 2 idzie gorzej teraz wyglada to tak jak byś był znajomym admcinistracji z optimum a to chyba tez za dobrze dla nich nie wyglada...

Niestety nie jesteśmy znajomymi - jestem zwykłym graczem, ale nie o to tu chodzi. Nic bym tu nie pisał gdyby nie te żałosne zagrywki admina tego serwera OldSquad którym w niczym sobie nie pomaga. Jak mówi przysłowie "jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie".

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Eagle - mogę Cie zapewnic że nie znam użytkownika Ifrit . Prawda jest jednak taka że posądzaja nas o plagiat ustawien a nasz server nie am nic wspolnego z ich ustawieniami - administrator tego serwera 3 tygodnie nie raczyl na niego zajrzec a teraz uczy nas jak prowadzic serwer ;)

Irfit juz sie nie ośmieszaj jednym idzie lepiej 2 idzie gorzej teraz wyglada to tak jak byś był znajomym admcinistracji z optimum a to chyba tez za dobrze dla nich nie wyglada...

Niestety nie jesteśmy znajomymi - jestem zwykłym graczem, ale nie o to tu chodzi. Nic bym tu nie pisał gdyby nie te żałosne zagrywki admina tego serwera OldSquad którym w niczym sobie nie pomaga. Jak mówi przysłowie "jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie".

Administacja optimumpvp jak i gildia GROM grała na tym serwerze i podczas nieobecności admina reklamowała u niego swój serwer. Teraz nagle znaleźli się obrońcy pokrzywdzonego optimumpvp które padło w 2 tygodnie i prawdopodobnie powtórzy ten los po raz kolejny bo to już 4 edycja tego serwera (3 pierwsze były pod inna nazwą i żadna edycja nie dotrwała miesiąca). Co do skopiowania ustawień widać tutaj pewne inspiracje ale optimumpvp jest dużo łatwiejszym serwerem nawet nie nazwałbym go low expem a medium skoro ludzie wbijają tam 400 w kilka dni. Jednak muszę zauważyć ze coś musi być na rzeczy skoro OptiMUmPvP śledzi ten temat.

Co do OldSquad zachecam do gry, ustawienia są dość nietypowe. Upgrade itemów do +15 jest bardzo prosty wystarczy mieć kamyki i punkty zdobywane przez vote/eventy w grze. Rywalizacja bardziej opiera się na ciężkim expie, eventach i walce o bossy niż irytującym paleniu itemów w pralce i staniu afk na low mapach po kamyki. 1-400 to kilka tygodni gry, na zrobienie 1 dowolnego setu+15 spokojnie da się uzbierać przed dojściem do 400lvl. Jak ktoś szuka long term PvP serwera z ciężkim expem i aktywna grą  który nie padnie po paru tygodniach to polecam. Poprzedni serwer z resami nadal działa od ponad pół roku, nonrr nadal jest dość świeże.

Opublikowano

O czym ty Piro pierd**** ? jakie 4 edycje tego serwera? stuknij sie w glowe i to mocno. Nigdy wczesniej nie mialem serwera mu , byla to pierwsza edycja i fakt upadla z naszej winy ale wpadki nie zdarzaja sie tylko tym ktorzy nic nie robia. Jak najbardziej reklamowalismy serwer skoro administrator zgarnal pieniadze za vipy i 3 tygodnie nie raczyl pojawic sie na serwerze (paypal zwrocil nam pieniadze :) . Graj gdzie chcesz tylko nie wygaduj glupot bo na niektore tematy nie masz pojecia. A co do wbijania lvla na OldSquad - to jest typowe afk 24/7 - a Ty nagle zmieniles zdanie bo gdzies na forum pisales ze oldsquad to nudny serwer i nic sie na nim nie robi tylko stoi na spocie 

Opublikowano

O czym ty Piro pierd**** ? jakie 4 edycje tego serwera? stuknij sie w glowe i to mocno. Nigdy wczesniej nie mialem serwera mu , byla to pierwsza edycja i fakt upadla z naszej winy ale wpadki nie zdarzaja sie tylko tym ktorzy nic nie robia. Jak najbardziej reklamowalismy serwer skoro administrator zgarnal pieniadze za vipy i 3 tygodnie nie raczyl pojawic sie na serwerze (paypal zwrocil nam pieniadze :) . Graj gdzie chcesz tylko nie wygaduj glupot bo na niektore tematy nie masz pojecia. A co do wbijania lvla na OldSquad - to jest typowe afk 24/7 - a Ty nagle zmieniles zdanie bo gdzies na forum pisales ze oldsquad to nudny serwer i nic sie na nim nie robi tylko stoi na spocie 

Mam lepsze pojęcie niż ci się wydaje, proszę bardzo tutaj linki:

http://www.mpcforum.pl/topic/1529195-arka-mu-pvp-x-30-exp-40-drop-1-rr-grand-open-090416/

http://www.mpcforum.pl/topic/1539629-arka-mu-pvp-x-100-exp-80-drop-season-9-e-5-grand-open-1405/

http://www.mpcforum.pl/topic/1545390-arka-mu-pvp-x-50-exp-x-20-mlvl-40-drop-grand-open-040616/

To serwery twojego wspólnika które padały po 2-3 tygodniach tak jak i ten twój obecny. Nawet widać że część ustawień taka sama (np. eventy), zauważyłem to gdy zamieściliście na RZ publikacje Optimumpvp ze screenem mającym nadal niezmienioną nazwę serwera. Jak chcesz się wykręcać mogę powiedzieć też o innych ciekawostkach, mam screeny i zapisy z rozmów :D

To OldSquad: sorry for offtopic, I think your server has much better chance to last long than one of these 2-3 week projects made by people without technical knowledge.

Opublikowano

A co ja mam wspólnego z ArkaMu? rozmawiamy o Optimum czy o Arce? nie jest to sekretem ze Lego mial wczesniej serwer.  Mozesz wrzucac setki screenow i ciekawostek kolo dupy mi to lata , wiem ze jestes jak choragiewka - gdy admina nei bylo na servie to nadawales na niego rowno i chciales uciekac z serwera - nagle Ci sie odmienilo i Admin wrocil i trzeba wylizac mu dupke. Rob co chcesz, graj gdzie chcesz - przynajmniej mozesz byc top1 na oldzie po naszym odejsciu wiec troche Ci to bylo na reke :)

PS arka miala dwie edycje na s6 i na s9 ;) poczytaj dokladnie publiakcje zanim wrzucasz bo dodana byla zla data startu 

Opublikowano

A co ja mam wspólnego z ArkaMu? rozmawiamy o Optimum czy o Arce? nie jest to sekretem ze Lego mial wczesniej serwer.  Mozesz wrzucac setki screenow i ciekawostek kolo dupy mi to lata , wiem ze jestes jak choragiewka - gdy admina nei bylo na servie to nadawales na niego rowno i chciales uciekac z serwera - nagle Ci sie odmienilo i Admin wrocil i trzeba wylizac mu dupke. Rob co chcesz, graj gdzie chcesz - przynajmniej mozesz byc top1 na oldzie po naszym odejsciu wiec troche Ci to bylo na reke :)

PS arka miala dwie edycje na s6 i na s9 ;) poczytaj dokladnie publiakcje zanim wrzucasz bo dodana byla zla data startu 

Profesjonalna postawa panie OptiMUmPvP. Nic nie zyskuję z tobą się kłócąc, nawet nie chce tego robić. Nie rozumiem po co prowadzisz wojny w publikacjach innych serwerów i psujesz sobie i tak już leżąca na dnie opinie. A co do twoich zastrzeżeń top1 nie ma dla mnie znaczenia, to ze było wam za ciężko i szybko odpadliście to nie moja sprawa. Jednak że GROM (tak panie adminie, twoja gildia) ma własny serwer na którym mogą oszukiwać też zbytnio mnie nie interesuje, nie zagram u was bo nie lubię takich rzeczy. Przypomina mi to brazylijskie serwery z tą różnica że ten padnie 10x szybciej. 

Co do oldsquad pewne rzeczy mówiłem ale okazało się ze admin miał depresje i jeden z GM'ow zawiódł. Jednak po powrocie widać zaangażowanie admina a tempo wprowadzanych poprawek i jego poprzedni serwer (który nadal działa) dobrze rzutują na przyszłość.

Opublikowano

Bylo nam ciezko i odpadlismy? jako pierwszy wbilem tam 400 lvl i moze bilbym dalej gdyby nie fakt ze nie ustawil mobow na ml jak powinien i nie raczyl 3 tygodnie tego zmienic bo mial "depresje". Pokaz jeden screen z dowodem ze ktokolwiek z gidlii GROM mial udzielona pomoc na ty serwerze - a ze nikomu nikt w niczym nie pomogl to nie wrzucisz ss bo ich nie ma . Pokazales wlasnie jaki z Ciebie zawodnik ktory potrafi bezpodstawnie oczerniac a to czy nasz serwer postoi czy nie to juz sie niebawem okaze z ta tylko roznica ze ja nei dostaje depresji z powodu serwera mu i jesli cos zawale to potrafie sie do tego przyznac

Opublikowano

Bylo nam ciezko i odpadlismy? jako pierwszy wbilem tam 400 lvl i moze bilbym dalej gdyby nie fakt ze nie ustawil mobow na ml jak powinien i nie raczyl 3 tygodnie tego zmienic bo mial "depresje". Pokaz jeden screen z dowodem ze ktokolwiek z gidlii GROM mial udzielona pomoc na ty serwerze - a ze nikomu nikt w niczym nie pomogl to nie wrzucisz ss bo ich nie ma . Pokazales wlasnie jaki z Ciebie zawodnik ktory potrafi bezpodstawnie oczerniac a to czy nasz serwer postoi czy nie to juz sie niebawem okaze z ta tylko roznica ze ja nei dostaje depresji z powodu serwera mu i jesli cos zawale to potrafie sie do tego przyznac

Życzę ci szczęścia i mam nadzieje że nie dasz się znowu zrobić w stylu 1 rozdziału byle jakiej książki o inżynierii społecznej. Mam nadzieje że będzie ci się przyjemnie grało na nowej edycji twojego serwera razem z twoja gildia, może nawet pierwsi będziecie mieli wingi 3rd i zdobędziecie zamek. GROM DO BOJU!!

Opublikowano

Jakbyś grał to byś wiedział że ani jedna osoba z gromu nie miala wingow 3rd ;) w przeciwienstwie do innych gildii ktore je mialy - ale zaraz powiesz ze im tez pewnie ktos pomagal ^^

Opublikowano

W tym temacie dyskutujemy tylko o serwerze OldSquad. Kolejne posty nie na temat będą karane.

Opublikowano

Wejdę na temat paypala doucz sie proszę pierw jak on działa bo refound można zrobic jak twój server nawet bedzie online i na 95 procent każdy kto go zrobi dostanie kasę i przestańcie juz płakać w każdej publikacji na ten temat padło to padło na uj drążyć temat? Nikogo nie bronię ale optimum i oldsquad używali tych samych plikow wygrał lepszy i tyle pozdrawiam. Nigdy sie tak nie stanie ze pare adminów sie połączy i zrobią jeden porządny server było to widać pare lat temu jak powstał darkmubat i klęska była na starcie juz pokazana. Nasz server tez padł ale wyciągnęliśmy z tego wnioski i kiedyś bedzie lepiej.

Opublikowano

After a hard work we are ready to release the biggest UPDATE for the NonRR server !

Please take a look for full info's about it here : http://oldsquad.ro/forum/index.php?showtopic=1148

Also info's about FREE VIP1 / CREDITS (just released) here : http://oldsquad.ro/forum/index.php?showtopic=1147

Thanks for your support and enjoy our work !

OldSquad Community.

"The only way to do great work is to love what you do" - Steve Jobs

Opublikowano

After a hard work we are ready to release the biggest UPDATE for the NonRR server !

Please take a look for full info's about it here : http://oldsquad.ro/forum/index.php?showtopic=1148

Also info's about FREE VIP1 / CREDITS (just released) here : http://oldsquad.ro/forum/index.php?showtopic=1147

Thanks for your support and enjoy our work !

OldSquad Community.

Up !

Opublikowano

A lot of new players are joining everyday and a lot of old players are coming back.

Yesterday we had 175 online after 2 months from the start and a bad period between !

Thanks that you are taking the best decision to play on professional & stable projects !

OldSquad Community.

Opublikowano

+170 online chętnych zapraszam, a na rozpoczęcie gry wcale nie jest za późno. Na serwerze jest zarówno polska jak i międzynarodowa gildia, z każdym dniem widać coraz więcej graczy.

Opublikowano

Many new players are joining everyday and a lot of old players are coming back.

Yesterday were 175 player online after 2 months from the start and a bad period between this 2 months.

Thanks for your choice to play on a professional & stable project.

OldSquad Community.

Opublikowano

New "post-record" : 184, yesterday, thanks for your support !

Enjoy !

Opublikowano

Up, up !

New players are joining everyday ! :)

Opublikowano

We just hitted a new record of online players : 205, thanks for your support guys !

Waiting old members back and also new members !

Enjoy the game in a professional gameplace :)

Opublikowano

Myślałem że admin ma tylko i wyłącznie depresje ale widzę że ma i problemy na inny tle. Cały czas wchodzi z butami w nasz serwer, nie wiem czy nie możesz przebolec że wystartowalismy ponownie? Zajmij się swoim serwerem i pilnuj swoich ludzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...