Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

OldSquad MU[Non-Reset][Season 6][Dynamic EXP][Grand opening 09 September]

OldSquad

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Credyty możesz dostać za vote , dziennie lapiesz ich 120 ;) zreszta spójrz że do zmiany klasy potrzeba 380lvl , na tym exp nie będzie to kwestia 2-3 dni ;) zawsze można zapytac admina czy ta opcja będzie działała czy to tylko pozostałość webshopu po serwie exp 30. Zaraz do niego napisze i zapytam czy ta opcja jest przesądzona ;)

• Odpowiedzi 165
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi nie chodzi o fakt, że kredyty ciężko zdobyć czy cuś ale o to, że na PvP serwerze możesz expić Sm pod Pve a potem go zrobić na vitRfa ^^ to się wydaje abstrakcyjne i śmieszne imo.

Opublikowano

pod warunkiem że masz itemy to raz , no i że chcesz zainwestować kredyty w zmiane klasy. Ja osobiscie wydaje kredyty na tym serw na chaosy pod zapki bc i ds ;) ale napisze do admina i dam znac co z ta opcja

Opublikowano

Server will start in 5:35 hours, mobs will spawn in 6:35 hours !

Download client, tell your friends and wait for the start !

Enjoy !

"The only way to do great work is to love what you do" - Steve Jobs

Opublikowano

Spokojnie moze jakieś zmiany na stronie i dlatego off chwilowy, zapraszamy na ts powoli zaczynamy sie zbierac grommupl.net-speak.pl

wszystko działa jak należy możmna sciągać 35 minut do startu ;)

Opublikowano

dziala już? bo probowalem odpalić ale pokazuje mi ze mam zła wersje i zastanawiam sie czy muszę sciagać innego clienta czy to przez to ze serv off jeszcze;)

edit. sorka ale zle obczailem czas, poczekam te 20 min jeszcze;)

Opublikowano

za 20minut serwer będzie uruchomiony a o 19 naszego czasu pojawią się moby ;) zapraszam na ts alien

niestety ale jestem u matki na weekend i bede dzialał na jej lapku, także na TS wbije dopiero w niedziele poznym wieczorem albo w poniedzialek po pracy. ale w grze postaram sie być jak najczęściej :)

Opublikowano

Serwer bardzo oryginalny, dużo lepszy exp w pt co powoduje że gra w party ma w końcu sens , drop bardzo fajny , zaprasza wszystkich chetnie pomoge ProBSB

Opublikowano

Super serwer, bardzo orginalne ustawienia, przyjemnie sie gra, sporo osob online, exp dynamiczny dzieki temu w kazdym etapie gry mozna spokojnie dogonic czołówkę i grać razem z osobami ktore zaczeły wczesniej. Zapraszamy wszystkich na serwer.

Opublikowano

Thanks for your words guys ! :)

135+ online and growing ! 

Join us !

"The only way to do great work is to love what you do" - Steve Jobs

Opublikowano

Super server, polecam!

"People live their lives bound by what they accept as correct and true. That's how they define "reality". But what does it mean to be "correct" or "true"? Merely vague concepts ... their "reality" may all be a mirage. Can we consider them to simply be living in their own world, shaped by their beliefs?"

lolzor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...