Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

OldSquad MU[Non-Reset][Season 6][Dynamic EXP][Grand opening 09 September]

OldSquad

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 165
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dzisiaj kolejny CS, zapraszamy ludzi którzy mają chęc w milej atmosferze spędzić dlugie jesienne wieczory ;) serwer stabilny, bez ddos , ludzie chętnie pomagaja i  nie ma problemow z party. Dogonienie zawodników z czołówki nie jest trudne co pokazalo kilka osob ktore dolaczyly kilka dni temu

Opublikowano

OldSquad is(...)  maded (...)

Yu Hav Rippod Englosch. RIP IN PEPPERONI

OldSquad is(...)  maded (...)

Haters gonna hate lol.

"The only way to do great work is to love what you do" - Steve Jobs

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

If any1 is still interested into this project we are back, you can read the "answers" on forum.

Cheers !

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer po tymczasowej nieobecności admina stracił część graczy, ale liczba online znowu zaczyna wzrastać. W najbliższą sobotę odbędzie się dość wyrównany CS wiec chętnych zapraszam. Wspomnę jeszcze że o podstawowe itemy tutaj dość łatwo, główna cechą serwera jest ciężki i długotrwały exp (zaczyna sie od x15, a exp po 350lvl to 5x, początkowe ml wbija się dość szybko).

Opublikowano

Nie wiadomo kiedy znowu mu odwali i przestanie się interesować serwerem. Ustawienia było w porządku jednak brak zainteresowania z jego strony skończyły się spadkiem liczby online z 300 do 100+/-. W tym momencie na ratowanie serwera już chyba za późno

Opublikowano

Codziennie przybywa nowych graczy, admin odpowiada na forum w ciągu max 1h. Na dniach ma być duży update i nowa stronka. Co do przedmówcy tez tak myślałem i nawet przestałem grać przez jakiś czas ale admin wziął się do roboty, inne serwery zazwyczaj są zamykane gdy coś im zaczyna nie wychodzić. Tutaj patrząc na postawę admina jest szansa na dłuższą zabawę.

Opublikowano

Nie wiadomo kiedy znowu mu odwali i przestanie się interesować serwerem. Ustawienia było w porządku jednak brak zainteresowania z jego strony skończyły się spadkiem liczby online z 300 do 100+/-. W tym momencie na ratowanie serwera już chyba za późno

I don't know how you can even post on this topic after you copied our server and advertise your shitty one on our community.

Shame on up , this proves that we are the best and you are just a fan of our work.

Learn to make original things, learn to use your brain, learn how to advertise your server properly then you can post here as long as you want.

Btw, when you're project will be dead we will be still up, as we are since 1 year ago, even with 20 players even with 300.

Good luck with your copycat.

Opublikowano

Jakbyś się tak interesował serwerem to PayPal nie oddawał by nam Tera pieniędzy za vip, stąd też rozgoryczenie Pana old. Pokaż mi który aspekt jest skopiowany od Ciebie? Bo chyba nie zrypane ustawienia które miałeś u siebie ze nie dało się nawet Master lvl wbic. Sklepy spoty wszystko mamy inne więc nie ośmieszaj się, a co do reklamowania serwera na twoim forum i serwerze - tak robiłem to bo nikt się waszym serv nie interesował i nie było nawet komu dac mi bana na forum :)

Opublikowano

Jakbyś się tak interesował serwerem to PayPal nie oddawał by nam Tera pieniędzy za vip, stąd też rozgoryczenie Pana old. Pokaż mi który aspekt jest skopiowany od Ciebie? Bo chyba nie zrypane ustawienia które miałeś u siebie ze nie dało się nawet Master lvl wbic. Sklepy spoty wszystko mamy inne więc nie ośmieszaj się, a co do reklamowania serwera na twoim forum i serwerze - tak robiłem to bo nikt się waszym serv nie interesował i nie było nawet komu dac mi bana na forum :)

dajcie se na luz polskie serwery sa do  du.. max 2 tyg stoi i po grze szkoda na to czasu lepiej na zagranicznych pograc bez lagow i dc pozdrawiam 

Opublikowano

Updates on server and site hitted us !

Enjoy !

Opublikowano

Mogę stwierdzić że serwer wychodzi na prostą, widzę coraz więcej ludzi, więcej aktywności w grze. Jednak ma on ciężkie ustawienia więc jak ktoś szuka czegoś podobnego do starego globala ale z ciekawymi lecz trochę zmienionymi ustawieniami to polecam. O ile jest już parę master lvl większość graczy ma 330-380lvl a do tego można dojść tutaj w tydzień, czołówkę da się dogonić szczególnie gdy uczęszcza się na eventy.

Opublikowano

Item. BMd działa więc wcale nie jest tak mega zabezpieczony jak twierdzi administracja :)

Thanks for reporting bro, will be fixed on next updates, appreciate your contribution.

Good luck with your 2nd database from the last 2 weeks optimumpvp, you really need it ! >:D<

Opublikowano

Wow, another optimum-fail.eu friend, hi there, thanks for your up, but your words are just trashtalks to protect your fail-server.

Opublikowano

Zapomniałeś j.polskiego? Failem jest tok twojego rozumowania i dziecinne zagrywki. Poza tym pokazujesz jak słaby emocjonalnie jesteś.

You have serious problems if you think I wouldn't speak on pl language if I were from pl, I am using google translate to decode your trashtalks.

Cya

Opublikowano

Trash is ur server. U should get ban from this forum.

Ludzie jak wy nie widzicie jaki to człowiek to ja już nie wiem... Robi jakieś swoje reklamy w czyiś publikacjach i szykanuje je myśląc że jest lepszy. Widać zazdrość że komuś lepiej poszło działa na typa do tego stopnia że już nawet rozsądnego tłumaczenia nie potrafi znajść. Uważa że jego serwer będzie taki super, ale niestety tak nie będzie, wystarczy zaobserwować liczbę online i spojrzeć na ranking... Yo

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Trash is ur server. U should get ban from this forum.

Ludzie jak wy nie widzicie jaki to człowiek to ja już nie wiem... Robi jakieś swoje reklamy w czyiś publikacjach i szykanuje je myśląc że jest lepszy. Widać zazdrość że komuś lepiej poszło działa na typa do tego stopnia że już nawet rozsądnego tłumaczenia nie potrafi znajść. Uważa że jego serwer będzie taki super, ale niestety tak nie będzie, wystarczy zaobserwować liczbę online i spojrzeć na ranking... Yo

Go back to your trash server bro and enjoy your second database in a professional way.

I'm bored of you kids, we're serving players with stability and proffesionalism and you serve players with weekly restarts / losing their time and work.

Have a great day

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...