Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prisonwars darmowy bot 24/7

Chrunchips0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mi bot działał dobrze przez jakieś 2h potem ban ale  nie ma się co dziwić ze ban jak ktoś reklamował go na głośniku w grze myślę że dobrą opcją była by aplikacja do ściągnięcia jeżeli chciało by ci się takie coś zrobić. ;)

Opublikowano

I ze niby k***a mam uwierzyc,ze charytatywnie wykupiles hosting dla ludzi ? Spewnoscia masz dostep do wpisywanych tam danych, i to ze nie zajebiesz konta to nie znaczy, ze go nie wyczyscisz !

Opublikowano

I ze niby k***a mam uwierzyc,ze charytatywnie wykupiles hosting dla ludzi ? Spewnoscia masz dostep do wpisywanych tam danych, i to ze nie zajebiesz konta to nie znaczy, ze go nie wyczyscisz !

4zł za vps na miesiąc to chyba nie jest jakiś wydatek :)

Do wpisywanych danych miałem dostęp ale inaczej się tego nie da zrobić przecież tak wygląda każdy bot. Nawet jeżeli pobierasz zwykłego bota, który działa to nie masz pewności, że nie zapisze i wyśle gdzieś twoich pasów.

Opublikowano

Do wpisywanych danych miałem dostęp ale inaczej się tego nie da zrobić przecież tak wygląda każdy bot. Nawet jeżeli pobierasz zwykłego bota, który działa to nie masz pewności, że nie zapisze i wyśle gdzieś twoich pasów.

wystarczy włączyć wireshark i zobaczyć gdzie są wysyłane dane

Opublikowano

wystarczy włączyć wireshark i zobaczyć gdzie są wysyłane dane

nie wiem jak działa ten wireshark ale wydaje mi się, że wystarczy na przykładzie prisonwars wysłać w grze pw z pasami na inne konto xD

Opublikowano

I jak tam prace? Będą kolejne gry dodane do bota??

Wyłączyłem bota i już raczej nie będę nad nim pracować, bo musiałbym wprowadzić opłatę za bota pare zł żeby mi się zwróciło za captche + proxy + hosting, a to raczej nie ma sensu skoro nikt nie chciał nawet korzystać z darmowego bota. Do innych gier raczej też nie będę robić bota, bo wiadomo, że każdy chce darmowego bota, a mi się to po prostu nie opłaca :)

Opublikowano

Wyłączyłem bota i już raczej nie będę nad nim pracować, bo musiałbym wprowadzić opłatę za bota pare zł żeby mi się zwróciło za captche + proxy + hosting, a to raczej nie ma sensu skoro nikt nie chciał nawet korzystać z darmowego bota. Do innych gier raczej też nie będę robić bota, bo wiadomo, że każdy chce darmowego bota, a mi się to po prostu nie opłaca :)

A udostępnisz skrypt? Na stronie napisałeś "Jak ktoś jest zainteresowany skryptem to może pisać pw na mpcforum.", ja sobie sam mogę wykupić captche. A ludzie nie używali go, bo średnio się opłaca wkładać konto i ryzykować banem albo kradzieżą.

Opublikowano

A udostępnisz skrypt? Na stronie napisałeś "Jak ktoś jest zainteresowany skryptem to może pisać pw na mpcforum.", ja sobie sam mogę wykupić captche. A ludzie nie używali go, bo średnio się opłaca wkładać konto i ryzykować banem albo kradzieżą.

Właśnie nie wiem czy udostępniać ten skrypt bo najpierw bym musiał przerobić go tak żeby każdy mógł wrzucić na darmowy hosting i działało.

Opublikowano

Nie rezygnuj z czegoś po zaledwie 2 tygodniach, ja pracuje nad swoim z 3 miesiące i mam ledwo ponad 50 Rejestracji :) Ale jak wiadomo pomału do celu

Zrezygnowałem jedynie z robienia bota 24/7, bo żeby wyjść na 0 musiałbym pobierać opłatę 5zł/msc.

Aktualnie jestem w trakcie przerabiania go na zwykłego bota, którego odpalasz na kompie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...