Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prisonwars darmowy bot 24/7

Chrunchips0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bot został wyłączony skrypt + poradnik jak go ustawić znajdziesz tutaj - http://www.mpcforum.pl/topic/1574174-prisonwars-skrypt-247-za-darmo-poradnik-jak-ustawi%C4%87/?p=13287811

Nie wiem czy ktoś jeszcze w to gra ale stworzyłem prostego bota do prisonwars który działa 24/7 nie musisz nic pobierać wszystko działa przez stronę.
Bota znajdziesz tutaj:http://prisonwarsbot.tk/ Na stronie rejestrujecie nowe konto, którym odsługujecie bota !!!
Po zarejestrowaniu będziesz mógł go ustawić w panelu użytkownika.
Funkcje:
-siłka
-przestępstwa
-fucha

-dilerka

-wpłacanie do banku
-anty captcha
Na razie bot posiada tylko tyle funkcji jeżeli ktoś będzie zainteresowany korzystaniem z niego dodam więcej funkcji.
Jeżeli włączasz bota na nowym koncie musisz zrobić najpierw tutorial.

Tak wygląda moje konto po 7 dniach robienia przestępstw po 24 godziny dziennie.
ywD6Sb2.jpg
Jeżeli ktoś myśli, że to fake to chyba nie problem założyć nowe konto zrobić tutorial w minute i odpalić bota.

Opublikowano

Fajne, wpisałem dane do konta które nie istnieje i bot zaczął expić!

Fake, nie używajcie... :)

To wpisz dane do prawdziwego konta i po paru minutach wejdz na konto a nie gadasz głupoty nawet nie sprawdzając.

A tak poza tym to napisałeś to dla spamu czy co? Chyba normalne, że jeżeli wpiszesz dane i naciśniesz przycisk włącz to zobaczysz napis ze bot jest włączony..

To że pasy są złe i skrypt nie uruchomi się poprawnie to już inna sprawa

Opublikowano

Po pierwsze nawet jak bot działa to może być fake. Po drugie inteligencją nie grzeszysz, bo i tak wszyscy używający tego bota dostaną bana za multi.

Opublikowano

Po pierwsze nawet jak bot działa to może być fake. Po drugie inteligencją nie grzeszysz, bo i tak wszyscy używający tego bota dostaną bana za multi.

Jak działający bot może być fake? xD

Żeby banowali za multi musiałoby korzystać z tego bota bardzo dużo ludzi przecież nie będą banować ludzi tylko dlatego, że grają w tą grę na jednym wi-fi bo tak to wygląda znawco ;d

Na czas gry też nie patrzą bo boce 24h dziennie ponad tydzień :)

Opublikowano

Banowali już ludzi za jedno multi. Jak ktoś gra na jednym IP to musi to zgłosić.

Używam tego bota na paru kontach już od jakieś czasu i nie dostałem żadnego bana.

Generalnie to wystarczy wrzucić skrypt na darmowy hosting i będzie inne ip :)

Opublikowano

Tylko jak na razie nie udostępniłeś skryptu

Udostępniłem bota za darmo dla wszystkich (bot nawet captche wypełnia ) ale skryptu nie mam zamiaru udostępniać. Myślałem, że więcej osób będzie zainteresowanych tym botem to mógłbym zrobić każdy skrypt na innym ip, a tak to każdy pisze że fake nie sprawdzając. Jak się skończy hosting to bot zostanie wyłączony dla wszystkich. Kto chce to może sobie z niego korzystać do tego czasu.

Opublikowano

No niestety u mnie też nie działa... po próbie zalogowania się wyskakuje komunikat: "Logowanie nieudane. Sprawdź pisownię nicku oraz hasła." Oczywiście nick oraz hasło wpisuję poprawnie... szkoda, że nie działa, przydałby się taki bot :)

Opublikowano

No niestety u mnie też nie działa... po próbie zalogowania się wyskakuje komunikat: "Logowanie nieudane. Sprawdź pisownię nicku oraz hasła." Oczywiście nick oraz hasło wpisuję poprawnie... szkoda, że nie działa, przydałby się taki bot :)

sprobuj sie zarejestrowac jeszce raz bo cos z rejestracja na stronie bylo nie tak.

u mnie nie dziala  

juz powinno działać bo się twój skrypt nie uruchamiał :)
Opublikowano

sprobuj sie zarejestrowac jeszce raz bo cos z rejestracja na stronie bylo nie tak.

Zarejestrowałem się, wszystko ustawiłem w panelu, bot włączyłem (faktycznie pokazuje, że jest włączony) ale niestety po kilku minutach przy włączonym bocie i późniejszym wyłączeniu go i zalogowaniu się do gry, stwierdzam, że nic się nie zmieniło... tj. siłka, fucha czy przestępstwa...

Opublikowano

Zarejestrowałem się, wszystko ustawiłem w panelu, bot włączyłem (faktycznie pokazuje, że jest włączony) ale niestety po kilku minutach przy włączonym bocie i późniejszym wyłączeniu go i zalogowaniu się do gry, stwierdzam, że nic się nie zmieniło... tj. siłka, fucha czy przestępstwa...

podaj login na stronie

Opublikowano

nie działa. zalogowałem się, status był ON, po godzinie nic się nie zmieniło na koncie.

Opublikowano

nie działa. zalogowałem się, status był ON, po godzinie nic się nie zmieniło na koncie.

Okej nie zauważyłem, że skrypty się nie uruchamiają, a jedynie generują teraz powinno wszystko działać. Jak komuś jeszcze nie działa to niech napisze login na pw.

Opublikowano

Koniec końców bot zaczął u mnie działać - wszystkie opcje prócz 'fuch'. Niestety po +/- 2h dostałem bana za multi... dobrze chociaż, ze testowałem bota na świeżo założonym koncie a nie na standardowym na którym gram już dość długo :) Ogólnie fajna sprawa z tym botem ale trzeba by rozwiązać kwestię, ażeby nie dostawać bana..

Opublikowano

zaczeli banowac za ip wiec nie uzywajcie jutro udostepnie skrypt z poradnikiem jak to odpalic na wlasnym darmowym hostingu to nikt nie dostanie bana na ip :)

Nie, nie banują :D

Opublikowano

zaczeli banowac za ip wiec nie uzywajcie jutro udostepnie skrypt z poradnikiem jak to odpalic na wlasnym darmowym hostingu to nikt nie dostanie bana na ip :)

Nie, nie banują :D

Zazwyczaj w takich grach nie banują za takie same ip :)

Zastanawia mnie po co rejstracja na stronie ?

Żebyś mógł ustawić bota bo wszystko działa przez strone 24/7

Generalnie to teraz nie wiem czy po prostu porzucić tego bota, przerobić go na zwykłego bota którego musisz pobrać i działa tylko jak masz kompa włączonego albo może udostępnić skrypt z poradnikiem jak to wszystko ustawić żeby chodziło 24/7 :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...