Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Derox S2 [Dedyk] [Medium] [Rework]

gromrob

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tylko wystartujcie jutro o tej 12.00, bo następne przekładanie serwera to mniej graczy, już myślę że nie będzie nas za wielu którzy będą chcieli zagrać, chyba że nadgonicie porządną reklamą. Powodzenia w odnajdywaniu bugów itp.

Priorytet to bezproblemowy start na reklame jest przygotowana dość pokaźna sumka więc z tym nie będzie problemu.

• Odpowiedzi 478
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tylko wystartujcie jutro o tej 12.00, bo następne przekładanie serwera to mniej graczy, już myślę że nie będzie nas za wielu którzy będą chcieli zagrać, chyba że nadgonicie porządną reklamą. Powodzenia w odnajdywaniu bugów itp.

Priorytet to bezproblemowy start na reklame jest przygotowana dość pokaźna sumka więc z tym nie będzie problemu.

Reklame? Ta wasza reklama nie działa było kilka yt po 10k+ subów a na starcie 100 online niby tam nie mogli sie porejestrować co teraz wam wyjdzie na gorsze. Jak by serwer był dobry to by gracze byli. Już nie 1 serwer startował bez reklamy i miał lekko 1k+...

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Reklame? Ta wasza reklama nie działa było kilka yt po 10k+ subów a na starcie 100 online niby tam nie mogli sie porejestrować co teraz wam wyjdzie na gorsze. Jak by serwer był dobry to by gracze byli. Już nie 1 serwer startował bez reklamy i miał lekko 1k+...

To byla testowa reklama zeby sprawdzic zasieg youtuberow spoza metina. Po starcie mamy juz ugadane kilka serii więc zobaczymy jak to wyjdzie, jezeli start będzie bezproblemowy (99.9%) to gracze wrócą i przyjdą nowi, Pozdrawiam

Opublikowano

Najzabawniejsze jest to, jak napalacie się na te nagrody. Aby być w top3 trzeba wykupić całego ISa plus grać 24h/ dobę, co jest niemożliwe samemu. A jak odliczycie koszta ISa, podział między kolegów to na tego lapka zarobicie szybciej jak pójdziecie do roboty.

Inna rzecz, że nawet nie zdążycie dobić maksymalnego poziomu, bo serwer będzie pusty.

24h jest niemożliwe samemu? Z kolegą?

Sam wbijam TOP1 może TOP2 bez różnicy, żadny pies nie jest mi potrzebny. W isa też wrzucę złotówkę, pomogę utrzymać serwer. Może za reklamę się wezmą i będzie FAJNIE COOLLL

ps. mam też taką nadzieję, że drop broni 75 też zostanie poprawiony, bo ubiłem ok. 30 metinów las/redlas i tylko chakry wyleciały...

Nudzisz się? Wejdź i zostaw łapkę w górę :>

https://www.youtube.com/channel/UCeMqt2wmQHdLvl_OR6wHkog

oFbL3yR.png

Opublikowano

dlaczego gdy probuje sie zalogowac wyskakuje mi ze mam zablokowane konto?

Konta są zablokowane do czasu startu. Jutro o 12 wszystkie konta zostaną odblokowane.

egon_program.jpg

Opublikowano

problemy techniczne w Polsce to norma bo konkurencja nigdy nie śpi ale nie zmienia to faktu ze serwer jest przekozacki :) polecam

To nie konkurencja to osoba prywatna, która gasila rowniez ravie i inne wieksze projekty, ale w tym momencie wydaje mi się, ze jestesmy przygotowani uciągnac kazfy atak, ale zobaczymy wyjdzie w praniu i dzięki za opinie ;)

Opublikowano

problemy techniczne w Polsce to norma bo konkurencja nigdy nie śpi ale nie zmienia to faktu ze serwer jest przekozacki :) polecam

To nie konkurencja to osoba prywatna, która gasila rowniez ravie i inne wieksze projekty, ale w tym momencie wydaje mi się, ze jestesmy przygotowani uciągnac kazfy atak, ale zobaczymy wyjdzie w praniu i dzięki za opinie ;)

Mam nadzieję, że strona podczas startu będzie się trzymać.

Można przed startem zakupić pakiet is i kostium, fryz itp? Czy trzeba czekać do startu i zrobić pierw postać? Jak to jest :>?

oFbL3yR.png

Opublikowano

Polecałbym poczekać do startu, gdyz konta będa czyszczone i może się zdarzyc, ze kupiony teraz przedmiot s is zniknie, Pozdrawiam

Opublikowano

lepiej zacznijcie robić sobie teraaz konta, żeby znowu nie było wtopy, że na starcie będą ataki na stronke i tylko pare graczy wbije XDD

Opublikowano

lepiej zacznijcie robić sobie teraaz konta, żeby znowu nie było wtopy, że na starcie będą ataki na stronke i tylko pare graczy wbije XDD

W stronę biją cały czas, tylko już nie dają rady :D

egon_program.jpg

Opublikowano

Konta nie będą usuwane? Tylko postacie tak? :D

@Edit Już wyczytałem.

Opublikowano

Lwi ma więcej dps'a? opłaca się na niego robić tego lwiego czy jednak truta?

I z czego bronie 75 bo nie widzę w prezentacji.

Truta.

Bronie 75 red las i ripper.

Oto lista poprawek:

-poprawiony drop przedmiotów z ibologa

-Drop alchemii poprawiony

-Hp metinów zostało zmniejszone do 505k

-Poprawione bonusy na moby na mapach, teraz dmg jest w porządku.

-Zwiększony exp!

-Wszystkie moby podbiegają pod miecz.

-Drop zbilansowany, lepiej leci z metinów i bossów. 100% drop na szkatułkę z bossa.

-Czas czytania tęczowego kamienia zmniejszony do losowo 6-12h.

-Poprawiony drop magicznych metali na wyzszych lvl.

-Zółw znerfiony, da rade go ubić.

-Drop małży dodany do metinów +80,  tych w red lesie też. Małże dropia w ilości 1-4.

-Zwiększony drop wszystkich szkat serwerowych w tym sztabek 1kk,2kk  + obron, ataków, żyć boga smoków.

-Poprawione zapisywanie lokacji na mapach 80+.

-Metki na 140 dodaja PO - nie dodawały.

-Drop ulepek na szarfy dodany z metinów/bosów  +90

egon_program.jpg

Opublikowano

Jednak daja bo właśnie leży  ^^

8074.png
Opublikowano

Jednak daja bo właśnie leży  ^^

No, strona leży. A ja jeszcze w ISa nie zdążyłem załadować :)

oFbL3yR.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...