Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Derox S2 [Dedyk] [Medium] [Rework]

gromrob

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No wlasnie, nie da sie wejsc nawet na serwer bo pisze ze zablokowane konto?

JKIEDY TEN START KURW?!@@@@!@#!#!@

Pisze na początku prezki.

Jak otworzyli prezke to 100% o 20 :P

Administracja straszne dzieci...o 17 na ts bylem to powiedzieli my idziemy grać w lola później wam naprawimy serwer.

A MarBoss pisał na czacie dawac passy do konta bo zajebie...

100% profesjonalizm haha :D

C*****a prowokacja

Ps: Zaraz dostaniecie informacje od Egona

To była prowokacja, każdy z nas ma range z ikonką na tsie, a daliście się nabrać na przedrostek. Byłem na tsie około 17:30 i ogarnąłem sytuacje.

A wiecie że dobrze bawiliśmy się na tym tsie :D I te przedrostki :D Zabawa udana. xD

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

• Odpowiedzi 478
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam tego serwera, z tego co widzę to maszynka kupiona z dolnej półki i wystarczy mały atak DDOS żeby serwer się wywalił. A dla osób które mają zamiar lecieć w topkę, to na te nagrody za top1/2/3 bym nie liczył, bo skoro administracja oszczędza na tak podstawowych rzeczach jak dobry dedyk, to o nagrodach możecie zapomnieć.

Najdroższa maszynka z oferty "Game" na ovh. Chcesz, to wal i zobaczymy czy się wyłoży ;) To nie były zwykłe ataki ddos.

Mam nadzieję, że tym razem nie zawiedziecie, ogarnij pw lub wbij na kanał na tsie bo ważną sprawę mam. :)

.

Opublikowano
Cały czas pracujemy nad stroną www która przechodzi ciężkie chwile.Proszę o próbę rejestracji wszystkich nowych osób którzy nie mogli się zarejestrować wczoraj i dzisiaj przez problemy.Start serwera odbędzie się jutro o godzinie: 12:00 i jest to termin ostateczny.Wszystkie konta zostaną( loginy i hasła ) lecz postacie zostaną usunięte.Od godziny startu przez 24h będzie na serwerze bonus: EXP,DROP - 50%

Przed rozpoczęciem gry prosimy o zaktualizowanie clienta gry.

Jeśli komuś nie działa patcher: https://mega.nz/#!CFsGQLiK!GNXcDYlNv7ndY3JqImDsCzcjQtp1-Jh1jcMYSRMqaP0tutaj znajdzie łatke.

egon_program.jpg

Opublikowano

No co jest wbijam a tu znow start przesuniety przepraszacie gwarantujecie stabilnosc nie potraficie wystartowac nie na wasza glowe jest stawianie serwera przykro mi ale to jest prawda usuncie temat i po klopocie

Venum

Opublikowano

Dla wszystkich newbie znawców piszących o atakach itd. 

Jeżeli siedzicie przed komputerem to poczytajcie o atakach aplikacyjnych bo taki tutaj występuje. ( atak aplikacyjny != ddos )

Pozdro ziomki.

Opublikowano

Nie polecam tego serwera, z tego co widzę to maszynka kupiona z dolnej półki i wystarczy mały atak DDOS żeby serwer się wywalił. A dla osób które mają zamiar lecieć w topkę, to na te nagrody za top1/2/3 bym nie liczył, bo skoro administracja oszczędza na tak podstawowych rzeczach jak dobry dedyk, to o nagrodach możecie zapomnieć.

Najdroższa maszynka z oferty "Game" na ovh. Chcesz, to wal i zobaczymy czy się wyłoży ;) To nie były zwykłe ataki ddos.

Chyba żartujesz sobie kto by jakieś specjalne ataki na was szykował to by nie miało sensu bo na tym serwerze nie zagrało by więcej niż 300 ludzi --...--

Opublikowano

Chyba żartujesz sobie kto by jakieś specjalne ataki na was szykował to by nie miało sensu bo na tym serwerze nie zagrało by więcej niż 300 ludzi --...--

A mało to osób, które chcą na siłę zarobić i utrudniać innym życie?

egon_program.jpg

Opublikowano

@ Na jak długo będą raty serwerowe?

@ Zrobicie rozpiskę wszystkich zmian, co zmieniliście?

Na 24h.

Opublikuje ją koło godziny 24.

egon_program.jpg

Opublikowano

@ Na jak długo będą raty serwerowe?

@ Zrobicie rozpiskę wszystkich zmian, co zmieniliście?

Na 24h.

Opublikuje ją koło godziny 24.

No spoko założyłem konto i już mam bana ? rly ? twoje konto zostało zablokowane jak to możliwe jak nawet w grze nie byłem xD

a na stronie po zalogowaniu się na konto taka informacja  no żałosne 

Informacje o Twoim koncie

To konto jest zablokowane przez administrację aby uniemożliwić dostęp do świata gry z powodu prawdopodobnej konserwacji serwera lub innej nieokreślonej przyczyny.

Nałożona blokada nie jest banicją.

Opublikowano

Konta są zablokowane do startu servera ;)

no kur.. przecież o 20 miał być start co jest znowu ciente jak w rankingu 120 lvl są ? 

Czytaj początek prezki kolego.

egon_program.jpg

Opublikowano

no kur.. przecież o 20 miał być start co jest znowu ciente jak w rankingu 120 lvl są ?

To są testerzy by jutro bylo wszystko dopracowane.

Opublikowano

Czytaj początek prezki kolego.

Bez urazy ale brak mi już słów  1 start porażka pełno bugów rework wczoraj start porażka pełno bugów + brak strony przełożony start na dzisiaj dzisiaj się okazuje ze start jutro ja to na waszym miejscu bym z tym projektem już w ogóle nie startował ja odpadam dość mojej cierpliwości nawet powodzenia już nie życzę bo szkoda słów 3 majcie się 

Opublikowano

Najzabawniejsze jest to, jak napalacie się na te nagrody. Aby być w top3 trzeba wykupić całego ISa plus grać 24h/ dobę, co jest niemożliwe samemu. A jak odliczycie koszta ISa, podział między kolegów to na tego lapka zarobicie szybciej jak pójdziecie do roboty.

Inna rzecz, że nawet nie zdążycie dobić maksymalnego poziomu, bo serwer będzie pusty.

Opublikowano

Najzabawniejsze jest to, jak napalacie się na te nagrody. Aby być w top3 trzeba wykupić całego ISa plus grać 24h/ dobę, co jest niemożliwe samemu. A jak odliczycie koszta ISa, podział między kolegów to na tego lapka zarobicie szybciej jak pójdziecie do roboty.

Inna rzecz, że nawet nie zdążycie dobić maksymalnego poziomu, bo serwer będzie pusty.

Dokladnie tak będzie full is kosztuje 80zl wiec niewiem czy jest sens w niego ladowac skoro nagrody maja porownywalna wartosc ;(

Opublikowano

Tylko wystartujcie jutro o tej 12.00, bo następne przekładanie serwera to mniej graczy, już myślę że nie będzie nas za wielu którzy będą chcieli zagrać, chyba że nadgonicie porządną reklamą. Powodzenia w odnajdywaniu bugów itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...