Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Derox S2 [Dedyk] [Medium] [Rework]

gromrob

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 478
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powiem tak, jest dokładnie tak jak było wcześniej, wszystko pięknie, prezentacja cudowna i wgl jaki ten serwer będzie dobry. A co do czego przychodzi serwer cały pobugowany i na koniec jeszcze k***a pada "niby przez ataki" i teraz jeszcze tekst że to nie były zwykłe ataki, no jeżeli nie potraficie zabezpieczyć serwera to wasz k***a problem. Ogólnie serwer jak i administracja są żałośni i serdecznie nie polecam gry na tym serwerze.

BUMP

Opublikowano

Poprawicie ten exp na mapie 120? Bo nie da się expić lepiej sobie poexpic na mapie 100 gdyż tam więcej leci expa niż na mapie 120? Dodać więcej mobow?

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Zrobcie cos z dropem perel, leca tylko i wylacznie z malzy i jednego bossa na mapie 80? Troche slabo jak ktos leci z lvlem i nie robi eq bo ten boss bedzie tak oblegany ze bedzie porazka ;)

Perełki lecą z metków w lesie i red lesie w ilości 2.

Ale nie na 100+ jak ktos idzie z lvlem to musi robic dropki na serwer easy/med?

EDIT/

Nadal nie usuneliscie tego ze mozna czytac dopalacze na innych klasach? ehh

8074.png
Opublikowano

Pograłem sobie na tym serwerze,trochę poobociłem w m1 ale cóż przygoda na tym serwerze dobiega końca. Administracja ma wywalone na całego serwera. Po co sprawdzać mpc,fb,czy tsa, Lepiej się zmutować na tsie i tyle. W ogóle jest tylko 1 admin na tym serwerze EgonOlsen?.Bugów jest dość mało ale przeszkadzające . zapewne te nagrody nie będą przyznawane :).Jeżeli nie ogarniecie tego wszystkiego to niestety pożegnacie graczy. Bo chyba nikt nie będzie siedział na serwerze gdzie gra może z 150 osób na krzyż.Dajże spokój.

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Pograłem sobie na tym serwerze,trochę poobociłem w m1 ale cóż przygoda na tym serwerze dobiega końca. Administracja ma wywalone na całego serwera. Po co sprawdzać mpc,fb,czy tsa, Lepiej się zmutować na tsie i tyle. W ogóle jest tylko 1 admin na tym serwerze EgonOlsen?.Bugów jest od ,,ch***'*'' a zapewne te nagrody nie będą przyznawane :).Jeżeli nie ogarniecie tego wszystkiego to niestety pożegnacie graczy. Bo chyba nikt nie będzie siedział na serwerze gdzie gra może z 150 osób na krzyż.Dajże spokój.

Napisz mi na PW liste bugów bo jest już przygotowany update na nocna przerwe i będzie info na mpc co poprawiono, Pozdrawiam

Ps: A co do bota to nie sądze, ze sobie na nim pograles ;)

Opublikowano

Ja pogralem 4h i starczylo zeby wyjsc z tego syfu a liczylem ze bedzie super serwer ale juz z problemem startu mozna bylo sie spodziewac co to bedzie .. na Sura WP przeczytalem dopalacz zasadzka a kiedy klikalem na instrukcje uderz.palcem bylo napisane ze ten dopalacz nie jest dla mnie xD nie mozna polecic tego serwera pisalem na pw adminowi o bledach to szept zablokowal ..kpina...Żegnam

Venum

Opublikowano

Dopalacze i riposty są juz poprawione, tak samo drop niektorych ulep i perel. Po restarcie w nocy zaaktualizują się zmiany jak narazie to jedyne blędy jakie nam podaliscie więc pisanie, ze caly server jest zbugowany to smiech na sali ;)

Ps; Rowniez losowe zdarzajace się czasami loganie podczas expienia, badz robienia dungow zostalo naprawione i po nocnej przerwie bedzie smigac.

Opublikowano

Ogólnie pograłem pare h i mam jedno spostrzeżenie. Twórcy servera nalezy sie karny kutong w czoło od 15 murzynów w dżungli na Madagaskarze. Pomysł fajny, gorzej z administracją i ich wykończeniem tego servera. Bug na bugu bugiem goniony. Nie bierz sie za cos, czego nie do konca rozumiesz. Pewnie byłes nastawiony na łatwy zysk, no bo w końcu to metin, wiadomka 14 latki kradną telefony mamie itp... nie tędy droga POLSKO !

UggNk9.gif

Opublikowano

Ogólnie pograłem pare h i mam jedno spostrzeżenie. Twórcy servera nalezy sie karny kutong w czoło od 15 murzynów w dżungli na Madagaskarze. Pomysł fajny, gorzej z administracją i ich wykończeniem tego servera. Bug na bugu bugiem goniony. Nie bierz sie za cos, czego nie do konca rozumiesz. Pewnie byłes nastawiony na łatwy zysk, no bo w końcu to metin, wiadomka 14 latki kradną telefony mamie itp... nie tędy droga POLSKO !

Jak narazie tylko piszecie o bugach, a nikt ich jeszxze nie wymienil ;) A co do zysków to prawie masz racje oprócz kilku szczegolow, ze rozdajeny nagrody za topke o laczej wartosci okolo 4tys + w tym tyg wlatuja serie od youtuberow, Pozdrawiam

Opublikowano

Jak narazie tylko piszecie o bugach, a nikt ich jeszxze nie wymienil ;) A co do zysków to prawie masz racje oprócz kilku szczegolow, ze rozdajeny nagrody za topke o laczej wartosci okolo 4tys + w tym tyg wlatuja serie od youtuberow, Pozdrawiam

Pograłem kilka godzin i wyrażę swoją opinię na temat serwera..

- dość często wywala - za często.

- dungi zbugowane, 7x podchodziłem do dunga 80lv za każdym razem wylogowało przez co straciłem 7 kluczy.

- bardzo mało graczy niestety.

- dodałbym drop pereł do metków na mapie 80.

- nie opłaca się bić bossów bo więcej dropu jest z metków.

- dopalacze i riposty coś pokićkane..

- spora liczba botów, które same expią, nie znam się na tej terminologii btw.

- exp na mapie 80 nieznacznie powinien być zwiększony. Nie każdy chce wydawać kasę na PD z ISu i inne śmieci.

- za duży drop broni 75 moim zdaniem.

Przydałoby się urozmaicić grę ekwipunkiem pvm oraz zorganizować reklamy, bez sporej społeczności serwer się szybko znudzi każdemu a więcej niż 200 osób nie ma :)

Pozdrawiam.

Jako takie błędy masz wypisane.

Opublikowano

Wypisywałem je kilka postów wcześniej i pisałem, że są juz poprawione i po nocnym restarciku będą wprowadzone na server. Zapraszam do uprzedniej lektury ;)

Ps: A co do botów to gram na prywatnym koncie mam przegrane 14h, a bota nie spotkalem zadnego więc niewiem czy jest w tym chociaz ziarnko prawdy.

Opublikowano

Do poprawy:

-podchodzenie łuczników pod konia

-naprawa misji z których trzeba dropic jakiś przedmiot z Bossa, np łapę czy Ziele.

-częste loganie przynajmniej na dungach bo nie da się ich zrobić bo co? LOGA

-niech admini odpowiadają na pw i coś robią, ja osobiście spotkałem ludzi na perfidnym expbocie min. Scribe

-zróbcie porządna reklamę bo za 2 dni nie będzie z kim pvp zrobić

Opublikowano

Pozdrawiam Administrację, która najpierw rozdaje sm'y za darmo, a potem banuje ludzi, którym dają sm'y za darmo bo ich koledzy muszą wbić topkę pierwsi ;) 
Od siebie dorzucam screeny, historię doładowań konta oraz zakupionych przedmiotów. Jak ktoś lubi dwulicowych ludzi to polecam z całego serca :)

Opublikowano

Pozdrawiam Administrację, która najpierw rozdaje sm'y za darmo, a potem banuje ludzi, którym dają sm'y za darmo bo ich koledzy muszą wbić topkę pierwsi ;) 

Od siebie dorzucam screeny, historię doładowań konta oraz zakupionych przedmiotów. Jak ktoś lubi dwulicowych ludzi to polecam z całego serca :)

Sm'y dostałeś za udział w becie, bo pomogłeś. A to że nie potrafisz grać uczciwie niczego nie zmienia, u mnie każdy jest traktowany tak samo. Regulamin jest świętością i łamanie go grozi banem.

egon_program.jpg

Opublikowano

niema bugów? metki czasami odejmują 2% a czasem wpada kulka. Botów pełno ludzi mało gm nie odpisuje, wbija może na godzinę dziennie gdzie siedzi schowany na kanale i nie odpisuje . Client usunięty :)

Pomogłem? daj plusa.

Opublikowano

Sm'y dostałeś za udział becie, bo pomogłeś. A to że nie potrafisz grać uczciwie niczego nie zmienia, u mnie każdy jest traktowany tak samo. Regulamin jest świętością i łamanie go grozi banem.

Nigdy w życiu nie brałem udziału w żadnej becie na tym serwerze. Chyba teraz mnie z kimś pomyliłeś ;) Polecam stworzyć bardziej spójną i wiarygodną linię obrony. Szkoda, że rozmów nie nagrywałem jak mówiłeś żeby topki nie wbijać na tych smach ;)

Opublikowano

Sm'y dostałeś za udział w becie, bo pomogłeś. A to że nie potrafisz grać uczciwie niczego nie zmienia, u mnie każdy jest traktowany tak samo. Regulamin jest świętością i łamanie go grozi banem.

czyli granie przed resetem kont było betą? to z 30 osób powinno dostać za nocke

Pomogłem? daj plusa.

Opublikowano

czyli granie przed resetem kont było betą? to z 30 osób powinno dostać za nocke

Nie, bete przeprowadziliśmy na mniej niż 24h przed startem :)

egon_program.jpg

Opublikowano

24h przed startem? nocka z piątku od 18 do 10 rana to wg ciebie 24h? tym bardziej że był to dzień w którym beta już była dawno zakończona .

Pomogłem? daj plusa.

Opublikowano

24h przed startem? nocka z piątku od 18 do 10 rana to wg ciebie 24h? tym bardziej że był to dzień w którym beta już była dawno zakończona .

Ja wiem, że będziesz teraz bronić kolegi. No ale niestety, łamał regulamin. SM mu się należało, tak jak wszystkim, którzy siedzieli ze mną do 4:30 rano i testowali przed startem. Więc nie było to SM za darmo.

egon_program.jpg

Opublikowano

Juz jakies typy maja max lvl cos tam wspominales ze beda wrzucane filmy ((twoich kumpli)) jak dostaja nagrody chetnie bym to zobaczyl :)

Venum

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...