Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Derox S2 [Dedyk] [Medium] [Rework]

gromrob

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bez resety wszystkich postaci nawet nie zaczynam tu grać albo każdy ma równe szanse albo niech spierd..... z tym serwerem

Zrobimy reset, ponowny start jutro o 20:00. Niestety, ktoś nas bardzo nie lubi i postanowił bardzo utrudnić nam życie.

Zawsze możecie wykupić licencje od Ymiru i wtedy można prawnie walczyć z Ddosami.

• Odpowiedzi 478
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bez resety wszystkich postaci nawet nie zaczynam tu grać albo każdy ma równe szanse albo niech spierd..... z tym serwerem

Zrobimy reset, ponowny start jutro o 20:00. Niestety, ktoś nas bardzo nie lubi i postanowił bardzo utrudnić nam życie.

Zawsze możecie wykupić licencje od Ymiru i wtedy można prawnie walczyć z Ddosami.

ymir już dawno sprzedał metina :)

Pomogłem? daj plusa.

Opublikowano

Nie moga, poniewaz licencja na eu nalezy do gameforge

Opublikowano

Taki sam błąd jak na Evenorze2, żmudny exp, zmieńcie to...

Ej, ej kolego ^-^

U nas nie ma żadnego żmłudnego EXP'a :) Nie expi się w jeden dzień max poziomu, bo w końcu chodzi o to aby bawić się grą i cieszyć z niej. 

Gdybyś wbił szybko max poziom po dwóch dniach znudziło by ci się i byś odszedł :)

A tak możesz przez ten cały okres expienia, robić inne rzeczy i mieć czas na zrobienie ekwipunku oraz całej reszty.

9H6xQYc.png

Opublikowano

Ej, ej kolego ^-^

U nas nie ma żadnego żmłudnego EXP'a :) Nie expi się w jeden dzień max poziomu, bo w końcu chodzi o to aby bawić się grą i cieszyć z niej. 

Gdybyś wbił szybko max poziom po dwóch dniach znudziło by ci się i byś odszedł :)

A tak możesz przez ten cały okres expienia, robić inne rzeczy i mieć czas na zrobienie ekwipunku oraz całej reszty.

Chyba serwery easy/pvp jak podobno wasz polegają na tym żeby nie mieć żadnego problemu z expem? 

Opublikowano

Ej, ej kolego ^-^

Weź wyjdź z tym serwerem to już bardziej polecam Deroxa niż @Evenor2 ^.^ 

Opublikowano

Jak otworzyli prezke to 100% o 20 :P

Administracja straszne dzieci...o 17 na ts bylem to powiedzieli my idziemy grać w lola później wam naprawimy serwer.

A MarBoss pisał na czacie dawac passy do konta bo zajebie...

100% profesjonalizm haha :D

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Nie jestem zadowolony z postawy administracji, która prawdopodobnie ma w czterech literach wszystko.

Żadnej informacji gdziekolwiek na temat serwera... 0 cisza i na tym koniec. Start miał być dziś o 16:00. Jest prawie 20 i CISZA :)

Czekam na info..

EDIT: Z stroną nadal problemy 

500 - Internal Server Error

Czasami wczytuje, czasami error ;///

Nudzisz się? Wejdź i zostaw łapkę w górę :>

https://www.youtube.com/channel/UCeMqt2wmQHdLvl_OR6wHkog

oFbL3yR.png

Opublikowano

Administracja straszne dzieci...o 17 na ts bylem to powiedzieli my idziemy grać w lola później wam naprawimy serwer.

C*****a prowokacja

Ps: Zaraz dostaniecie informacje od Egona

Opublikowano

No wlasnie, nie da sie wejsc nawet na serwer bo pisze ze zablokowane konto?

JKIEDY TEN START KURW?!@@@@!@#!#!@

Pisze na początku prezki.

C*****a prowokacja

To była prowokacja, każdy z nas ma range z ikonką na tsie, a daliście się nabrać na przedrostek. Byłem na tsie około 17:30 i ogarnąłem sytuacje.

egon_program.jpg

Opublikowano

C*****a prowokacja

To była prowokacja, każdy z nas ma range z ikonką na tsie, a daliście się nabrać na przedrostek. Byłem na tsie około 17:30 i ogarnąłem sytuacje.

No jakoś nie zwracałem uwagi na te rangi no ale zobaczymy ile teraz serwer postoi może pobijecie wczorajszy rekord 4h? heh

Opublikowano

Nie polecam tego syfu, myslicie, ze dostaniecie jakas nagrode za topke? XDDDD

Nie bądź żyd, daj plusa :)

Opublikowano

C*****a prowokacja

No jakoś nie zwracałem uwagi na te rangi no ale zobaczymy ile teraz serwer postoi może pobijecie wczorajszy rekord 4h? heh

Pobijemy :)

Nie polecam tego syfu, myslicie, ze dostaniecie jakas nagrode za topke? XDDDD

Ja myśle, że dostaną :)

egon_program.jpg

Opublikowano

Prezka powinna być w koszu... taki regulamin :P

To nie jest drugi rework, tylko nie mogliśmy działać normalnie przez ataki :)

No tak ale jednak rework był i stał niecałe 4h ale był.

To jest już 3 start na moje to kosz ale to nie ja tu decyduje tylko administracja mpc :P

Opublikowano

Nie polecam tego serwera, z tego co widzę to maszynka kupiona z dolnej półki i wystarczy mały atak DDOS żeby serwer się wywalił. A dla osób które mają zamiar lecieć w topkę, to na te nagrody za top1/2/3 bym nie liczył, bo skoro administracja oszczędza na tak podstawowych rzeczach jak dobry dedyk, to o nagrodach możecie zapomnieć.

AnnwID.gif

Opublikowano

Nie polecam tego serwera, z tego co widzę to maszynka kupiona z dolnej półki i wystarczy mały atak DDOS żeby serwer się wywalił. A dla osób które mają zamiar lecieć w topkę, to na te nagrody za top1/2/3 bym nie liczył, bo skoro administracja oszczędza na tak podstawowych rzeczach jak dobry dedyk, to o nagrodach możecie zapomnieć.

Najdroższa maszynka z oferty "Game" na ovh. Chcesz, to wal i zobaczymy czy się wyłoży ;) To nie były zwykłe ataki ddos.

egon_program.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...