Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Derox S2 [Dedyk] [Medium] [Rework]

gromrob

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 478
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Grzeczniej Ty niedoinformowany imbecylu , nie tylko ja nie mam konta. Większość ma taki sam problem. A to ,, no to wypierdalaj,, to sobie do kolegi z kamienicy możesz powiedzieć ale nie do mnie szorstka mendo.

Opublikowano

Jeżeli start nie zostanie przełożony na 19;00 lub inna godzinę także nie zawitam na serwerze :). Powodzenia.

no to wypierdalaj typie 100 typa bedzie sie cofac bo nie masz konta ? nie pasuje to zamknij strone i spierdalaj 

Nie tak agresywnie :)

Sztabki sie nie stackuja- naprawcie

Oki, ogarniemy.

Z miesiąc temu był start przecież i już padliście ? makabra, nie polecam, też padniecie #elo.

Dlaczego? Strona leży, bo w nią biją ale serwer działa :)

egon_program.jpg

Opublikowano

Grzeczniej Ty niedoinformowany imbecylu , nie tylko ja nie mam konta. Większość ma taki sam problem. A to ,, no to wypierdalaj,, to sobie do kolegi z kamienicy możesz powiedzieć ale nie do mnie szorstka mendo.

Opublikowano

ja tez nie mam konta i nie marudze czekam az naprawia strone a teraz zamknij pysk jak juz mowilem wczesniej jestes zbyt nisko zeby moc ze mna rozmawiac nie dyskutuje z plebsami ..:)

Venum

Opublikowano

A to zamknij pysk to możesz do babci jak Cię na obiad woła. Nie masz zamiaru ze mną rozmawiać bo jesteś jednokomórkowym zjebem i zabrakło Ci argumentów :)

Opublikowano

No to jak tą stronę naprawią, niech dadzą info  :)

Damy od razu :)

Fajnie jakbyście stronę naprawili bo IS się sam nie załaduję :)

Pracujemy nad tym, spokojnie.

A to zamknij pysk to możesz do babci jak Cię na obiad woła. Nie masz zamiaru ze mną rozmawiać bo jesteś jednokomórkowym zjebem i zabrakło Ci argumentów :)

Stary, ogarnij się trochę.

egon_program.jpg

Opublikowano

Spokojnie panowie aktualnie trwaja prace nad naprawa strony, gdyz jest bombardowana. Moim zdaniem jak ktos planowal bycie w topce to konti powinien miec zalozone juz dawno, a te kilkadziesiat min opoznienia i tak odrobicie ;)

Opublikowano

Spokojnie panowie aktualnie trwaja prace nad naprawa strony, gdyz jest bombardowana. Moim zdaniem jak ktos planowal bycie w topce to konti powinien miec zalozone juz dawno, a te kilkadziesiat min opoznienia i tak odrobicie ;)

Szanuje ;)

Opublikowano

Podejrzewam ,że niektórzy napalili się tak na te nagrody ,że będa expić 24/7 w kilka osób więc trudno będzie . No ale spróbuje powalczyć.

Opublikowano

Podejrzewam ,że niektórzy napalili się tak na te nagrody ,że będa expić 24/7 w kilka osób więc trudno będzie . No ale spróbuje powalczyć.

No stary, telefon/laptop/tablet za doładowanie np. 200 zł czy iluś w ISa żeby łatwiej się expiło i zawalenie 2/3 dni bez snu. Ludzie zrobią wszystko i dlatego takie gówno burze są w tym temacie o to, że strona padła (:

Opublikowano

Z tego co widze i czytam to strona nie działa ... :/

A trzeba było załozyc konto wczoraj. 

No nic. Jak sie gra panowie ? :D

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Powiem wam tak co do nagród rzeczowych nie są to napewno ostatnie jakie wam rozdamy, z tego co wiem to sponsor planuje rozdawac rowniez sprzęt za eventy, ranking pvp itp, Pozdrawiam

Opublikowano

właśnie udało mi się zrobić konto ale wchodząc do gry, twoje konto jest zablokowane WTF?:

Bo strona raz się podnosi a raz pada jeszcze, spróbuj teraz :)

egon_program.jpg

Opublikowano

Powiem wam tak co do nagród rzeczowych nie są to napewno ostatnie jakie wam rozdamy, z tego co wiem to sponsor planuje rozdawac rowniez sprzęt za eventy, ranking pvp itp, Pozdrawiam

Ps; Aktualnie priorytetem dla nas jest naprawa strony dlatego mozecie nie otrzymac odp na niektore pytania, ale pozniej to nadrobimy.

Opublikowano

Ps; Aktualnie priorytetem dla nas jest naprawa strony dlatego mozecie nie otrzymac odp na niektore pytania, ale pozniej to nadrobimy.

może zróbcie zastępczą rejestrację chociaż ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...