Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Beradia

Usama Su kocken

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja się pytam co to ma być? http://forum.beradia.pl/index.php?/topic/36-abatia-multihack-wh-dmg/ I to też.... http://i.imgur.com/zN2QVkJ.png I to ma być serwer? Na którym administracja udostępnia wh na konkurencyjne serwery? No pls... Ta prezentacja powinna być za takie coś w koszu... @Noresta @esej działajcie -_-

Nie wiem o co chodzi? MPC to forum głównie o czetach także nic z tym nie zrobią pozdrawiam :), forum jest po prostu robione tak aby wszystko było dodawane/usuwane za głosem ludu .

Przecież to jest oczywiste, że robicie to tylko po to by Wasi gracze tego używali na innych serwerach które padną przez boty. Żeby ściągnąć graczy do Was...
To jest bezsens... xD

Jak podoba mi się serwer x to gram na serwerze x a nie na y.

Ale skoro to ma być serwer ich, ich serwera Beradia. To po jaki grom administrator wstawia wh na inny serwer? Żeby gracz to rozumiem, ale administrator? Bez jaj... Oczywiście gdy dodałem to na mpc to poddziały zniknęły a reszta znajduje się w koszu :D http://i.imgur.com/CHyo4kn.png

Pamiętaj możemy robić to co chcemy. żyjemy w wolnym kraju .

Ale w tym kraju jest też takie coś jak ortografia, panie administratorze.

obraz.png

• Odpowiedzi 120
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja się pytam co to ma być? http://forum.beradia.pl/index.php?/topic/36-abatia-multihack-wh-dmg/ I to też.... http://i.imgur.com/zN2QVkJ.png I to ma być serwer? Na którym administracja udostępnia wh na konkurencyjne serwery? No pls... Ta prezentacja powinna być za takie coś w koszu... @Noresta @esej działajcie -_-

Nie wiem o co chodzi? MPC to forum głównie o czetach także nic z tym nie zrobią pozdrawiam :), forum jest po prostu robione tak aby wszystko było dodawane/usuwane za głosem ludu .

Przecież to jest oczywiste, że robicie to tylko po to by Wasi gracze tego używali na innych serwerach które padną przez boty. Żeby ściągnąć graczy do Was...
To jest bezsens... xD

Jak podoba mi się serwer x to gram na serwerze x a nie na y.

Ale skoro to ma być serwer ich, ich serwera Beradia. To po jaki grom administrator wstawia wh na inny serwer? Żeby gracz to rozumiem, ale administrator? Bez jaj... Oczywiście gdy dodałem to na mpc to poddziały zniknęły a reszta znajduje się w koszu :D http://i.imgur.com/CHyo4kn.png

Pamiętaj możemy robić to co chcemy. żyjemy w wolnym kraju .

Ale w tym kraju jest też takie coś jak ortografia, panie administratorze.

Skończyłem dyskusje z tobą, szkoda mi czasu na ciebie :)

Opublikowano

Skończcie tutaj hejty i wbijajacie na serwer. Polecam i czekam na start :)

Nie ma czego polecić, odgrzewany kotlet v2.

Jak już Ci powiedziałem dzieciaku. Idź pomóż mamie robić zakupy do gimnazjum bo sama sobie nie da rady.

Zapraszam na ts'a, dlaczego wyzywasz moją opinię? Podobno to nie twój serwer, więc wyjdź :)

Popatrz na swoje serwery, które padły po miesiącu.

K***a gościu, z tego co zauważyłem to ostatnimi dniami bardzo dużo szczekasz, popracuj, wrzuć coś, zobacz jak to smakuje a dopiero potem komentuj.

Muahahah weź mnie nie rozśmieszaj pseudo "Techniku" żałosny jesteś.

Nie bądź żyd, daj plusa :)

Opublikowano

Techniku pisze się z małej litery ponieważ jest to rzeczownik, a nie nazwa własna, apostrof nie ma tu nic do rzeczy, nie wpływa na wielkość litery.. może gimnazjum Cię czegoś nauczy bo podstawówka nie dała rady..

Opublikowano

Mnie niczym nie przyciagneliscie najbardziej odstrasza ten czas na kazdym przedmiocie czas ksiegi kamienie czas to nie dla mnie serwer bo pracuje i nie mial bym (czasu) na wasze pomysly :) ale zycze powodzenia :)

Venum

Opublikowano

Powiem tak, szanuję mega że nareszcie administrator serwera to nie jest totalny udawany sztywniak który na dodatek udaje niewiadomo kogo, propsy za to. Co do prezki dalej nie wiem jaki typ serwera i ogólnie jakaś chaotyczna ta prezka plus sety tych broni widziałem już dawno i w sumie wbicie maxa to tutaj z 2 dni zajmie. Nie zagram. BUMP

BUMP

Opublikowano

Skończcie tutaj hejty i wbijajacie na serwer. Polecam i czekam na start :)

Nie ma czego polecić, odgrzewany kotlet v2.

Jak już Ci powiedziałem dzieciaku. Idź pomóż mamie robić zakupy do gimnazjum bo sama sobie nie da rady.

Zapraszam na ts'a, dlaczego wyzywasz moją opinię? Podobno to nie twój serwer, więc wyjdź :)

Popatrz na swoje serwery, które padły po miesiącu.

K***a gościu, z tego co zauważyłem to ostatnimi dniami bardzo dużo szczekasz, popracuj, wrzuć coś, zobacz jak to smakuje a dopiero potem komentuj.

Muahahah weź mnie nie rozśmieszaj pseudo "Techniku" żałosny jesteś.

Tak, przerwa od komputera dobrze ci zrobi. ;)

Może "Technik" a może i nie.. ale miałem 2 serwery z których żaden nie miał mniej niż 500 online na starcie. 1 stoi już ponad rok a drugi 2 miesiące, bugi może były aczkolwiek ich się już pozbyłem. :>

A z twojej ręki co widzieliśmy? Nic. Zero które definiuje ciebie.

Opublikowano

Powiem tak, uczestnicze w becie i gra sie przyjemnie. Taki medium z elementami easy jak i harda wiec jest co robić nikt sie nie bedzie nudził. Zapraszam :)

Opublikowano

Postanowiliśmy zakupić całkiem nową stronę, aby była przyjemna dla oka jak i prosta w obsłudze

beradia-1471864729-U2.jpg

A z reklama jak bo pisałem do waszego sponsora ale odpowiedzi nie dostałem ;d Bo jutro start a z reklama milczenie ;d

Opublikowano

Postanowiliśmy zakupić całkiem nową stronę, aby była przyjemna dla oka jak i prosta w obsłudze

Yyy? Jak Wy nawet strony nie mieliście typie... I chyba to jest oczywiste, że jak nowy serwer no to nowa strona? Patola fchuy.

#Edit. Nie polecam.

obraz.png

Opublikowano

SSy weryfikacyjne wygasły - dodaj je od nowa czas do 18

Opublikowano

Start będzie bez opóźnienia? CLienta nie można pobrać pdostrona wyłączona.

​Przepraszam źle odczytałem prezentacje start jutro :P.

Opublikowano

Yyy? Jak Wy nawet strony nie mieliście typie... I chyba to jest oczywiste, że jak nowy serwer no to nowa strona? Patola fchuy.

#Edit. Nie polecam.

Widocznie jej nie widziałeś.

Skąd dropne trutke?

Opublikowano

#Edit. Nie polecam.

Widocznie jej nie widziałeś.

Skąd dropne trutke?

Riper, szkatułka.

Kiedy reklama?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...