Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Beradia

Usama Su kocken

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 120
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Aetia widzę, radze zmniejszyc exp, bo w 1 dzień da się wbić maksa :D

W jeden dzień nie da się wbić maksa + exp został lekko edytowany,  idź robić swój żenujący projekt i  leć  na zbugowanego cortiuma z lajkusiem

Nic ciekawego. Kolejny serwer typu wejdź, zdobądź wszystkie przedmioty jakie są dodane i tyle. 

Na tym polega metin, wejdź, wbij level, zdobądź, eq, pvp

Opublikowano

W sumie ciekawy serwer się zapowiada, aż sam mam ochotę zagrać. Co z dungami itd? jaki max lvl? Jakie bonusy wchodzą?

Max lvl do osiągniecie to 110 lvl, co do dungeonów dzisiaj jeszcze dojdą do prezentacji także warto śledzić aktualizacje zapowiedzi :).

Opublikowano

Jak widzę te teksty "NASA też by chciało taki mieć, ale ich nie stać xD" to mam ochotę odpalić cmd i wpisać magiczną komendę.

Opublikowano

Jak widzę te teksty "NASA też by chciało taki mieć, ale ich nie stać xD" to mam ochotę odpalić cmd i wpisać magiczną komendę.

To jest tylko do pobudzenia Twojego humoru Ty wielki hakerze bonzo

Opublikowano

Yhh nie mieliście już pieniędzy na grafikę do prezki bo brzydka :v

W takim razie ile wbije maxa i u kogo reklama będzie ?

Opublikowano

Na pewno ładniejsza od Twojej sygnatury, a tym bardziej samej ramki zawalonej z PSD, które było udostępnione na mpcforum. W ile wbijesz maksa? To zależy jak grasz tego się tak nie da opisać, ale na pewno nie w jeden dzień.. z tego co wiem to Perserga na full full full is + raty nie wbił w 1 dzień maks lv na Aetii. A co do reklamy to dowiecie się przed startem

Opublikowano

@jasiek1150

Banner - forma reklamy, komunikatu lub innego przekazu.

Logo - Unikalna i charakterystyczna forma graficzna, stylizowany napis, symbol lub inna forma ekspresji graficznej służąca do identyfikacji marki, firmy bądź organizacji.

A teraz zastanów się dlaczego jesteś tak bezdennie głupi.

Opublikowano

@xMox

Banner - forma reklamy, komunikatu lub innego przekazu.

Logo - Unikalna i charakterystyczna forma graficzna, stylizowany napis, symbol lub inna forma ekspresji graficznej służąca do identyfikacji marki, firmy bądź organizacji.

A teraz zastanów się dlaczego jesteś tak bezdennie głupi.

Chyba nie tego Pana zaznaczyłeś :D 

obraz.png

Opublikowano

Serwer 2\10

W poprzedniej prezentacji przynajmniej były INNOWACJE 

Jakie innowacje były w starej wersji serwera? :)

POPDZEDNIA PREZENTACJA ta co jest pod tą KAPPA

Opublikowano

Niby serwer niczym szczególnym się nie wyróżnia, ale czasem ważniejsze jest aby stabilnie i bez bugów stał niż na odwrót. 

Na start niestety wbić nie mogę, ale życzę powodzenia. :D

@Usama Su kocken

To jest rework?

denzel.png

Opublikowano

Niby serwer niczym szczególnym się nie wyróżnia, ale czasem ważniejsze jest aby stabilnie i bez bugów stał niż na odwrót. 

Na start niestety wbić nie mogę, ale życzę powodzenia. :D

@Usama Su kocken

To jest rework?

Pliki zostały nabyte od @Sheila^^ i lekko edytowane przez nas. Więc chyba nie można nazwać tego reworkiem bo wiele rzeczy zostało zmienionych

Opublikowano

Na pewno ładniejsza od Twojej sygnatury, a tym bardziej samej ramki zawalonej z PSD, które było udostępnione na mpcforum. W ile wbijesz maksa? To zależy jak grasz tego się tak nie da opisać, ale na pewno nie w jeden dzień.. z tego co wiem to Perserga na full full full is + raty nie wbił w 1 dzień maks lv na Aetii. A co do reklamy to dowiecie się przed startem

Ile razy mam tłumaczyć że to stara grafika :v

Na serwerze będą wprowadzane jakieś aktualizacje lvl itp ?

Na start niestety wbić nie mogę, ale życzę powodzenia.  :D

@Usama Su kocken

To jest rework?

Pliki zostały nabyte od @Sheila^^ i lekko edytowane przez nas. Więc chyba nie można nazwać tego reworkiem bo wiele rzeczy zostało zmienionych

Można ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...