Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Beradia

Usama Su kocken

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 120
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Reaktywacja Arianei :D Wbiję, zobaczę xD

Nie jest to żadna reaktywacja :)

Jakie serwery poprzednio miała ta administracja? 

Mam wrażenie że już mieli swoje 5minut

Byłem jedynie na DivineWorld nic więcej :), także nikt nie może nic mi tutaj zarzucić  :)

Jak to 2-gi rework tego samego serwera :D. Najpierw Carias potem rework pod nazwą Aetia, a teraz te gówno.. Nie polecam... Padnie zanim ludzie zaczną się logować.

Nie jest to rework, te serwery które wypisałeś nie mają wiele urozmaiceń co jest na Beradi.

Opublikowano

Byłem jedynie na DivineWorld nic więcej :), także nikt nie może nic mi tutaj zarzucić  :)

Jak to 2-gi rework tego samego serwera :D. Najpierw Carias potem rework pod nazwą Aetia, a teraz te gówno.. Nie polecam... Padnie zanim ludzie zaczną się logować.

Nie jest to rework, te serwery które wypisałeś nie mają wiele urozmaiceń co jest na Beradi.

Teraz wszystkie serwery mają takie urozmaicenia jak ten. 

Opublikowano

Teraz wszystkie serwery mają takie urozmaicenia jak ten. 

Może i mają urozmaicenia ale nie potrafią dobrze zająć się serwerem i mają zawsze jakieś bugi, zapewniam że tutaj tak nie będzie. Wystarczy samemu się przekonać i zawitać na starcie :)

Opublikowano

Spoko serwer, lubie takie klasyki :D Z chęcią zagram.

Widzimy się na starcie!

Gdzie ty tu widzisz coś co można nazwać klasykiem, bo ja widzę kolejny serwer gdzie jest dodane nie wiadomo co jak na innych serwach. Klasykiem można nazwać serwer gdzie są najlepsze eq stalki/truty max jakiś hwang,,,,

Opublikowano

Spoko serwer, lubie takie klasyki :D Z chęcią zagram.

Widzimy się na starcie!

Gdzie ty tu widzisz coś co można nazwać klasykiem, bo ja widzę kolejny serwer gdzie jest dodane nie wiadomo co jak na innych serwach. Klasykiem można nazwać serwer gdzie są najlepsze eq stalki/truty max jakiś hwang,,,,

Typowych klasyków już nie ma

Opublikowano

Czemu start tak późno?

Start tak późno z powodu tego iż nie chce aby serwer miał jakieś komplikacje przy starcie. Serwer ma być jednym słowem dopracowany a na to potrzeba chwilę czasu :)

Tak jak antaris ? Przesunęli o miesiąc, i co ?

Opublikowano

Czemu start tak późno?

Start tak późno z powodu tego iż nie chce aby serwer miał jakieś komplikacje przy starcie. Serwer ma być jednym słowem dopracowany a na to potrzeba chwilę czasu :)

Tak jak antaris ? Przesunęli o miesiąc, i co ?

zeby wiecej bugow zrobic

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Aktualnie pracujemy nad swoim autorskim systemem run, chcemy aby nasz serwer się wyróżniał z Polskiej sceny serwerów Metin2 . Na Forum serwera pojawił się konkurs zapraszam do zapoznania się .

435711471537292330251.png

Opublikowano

115.png

Po spojrzeniu w lewy dolny róg gry (tuż nad złotą monetą) znajduje się prezent, który można otwierać od 40 poziomu.

Prezent można otwierać za darmo raz na 24 godziny - przedmiotami otrzymanymi nie da się handlować.

116.png

Przedmioty, które możesz otrzymać z prezentu to np. Zwój Egzorcyzmu, Pierścień Doświadczenia i wiele innych.

Ikony prezentu nie da się w żadnen sposób ukryć (jeżeli będzie taka potrzeba to zrobimy ukrywanie).

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

119.png

117.png

Na serwerze istnieje możliwość buffowania każdego członka w grupie

Wystarczy wybrać losowego gracza i nadać mu buffy, a w tej samej chwili otrzyma je reszta grupy + szaman dający buffa.

118.png

Jeżeli grasz sam na serwerze i nie chcesz robić szamana, wyexpiać go i wgl. to mam dla Ciebie idealny przedmiot!

Błogosławieństwo Anioła pozwoli Ci na zbuffowanie swojej postaci, na której użyjesz przedmiotu.

Otrzymane buffy to: Błogosławieństwo, Pomoc Smoka oraz Odbicie o wartości 40% na czas 360 sekund - przedmiot znika po użyciu

Opublikowano

O co tutaj chodzi, hejty i w ogóle. Jakaś dziwna sygnatura u pana ''Poker Face'' co jest złego w tej  prezentacji i serwerze?

@Edit

dobra, może jednak to kotlet XDDD 

d2dp.png

Opublikowano

Wydaję mi się, że gdzieś już to widziałem. Nie polecam.

@Edit. Ja rozwinę znaczenie słowa kotlet, a więc : Odrzewany kotlet zazwyczaj na patelni przy użyciu niewielkiej ilości tłuszczu ^^

@Edit2. Zaraz zaraz, czy ja nie widziałem już gdzieś systemu run? No tak widziałem.

@Edit3. Dlaczego krytykujesz ludzi, którzy wyrazili opinię na temat twojego serwera? 

Aktualnie pracujemy nad swoim autorskim systemem run, chcemy aby nasz serwer się wyróżniał z Polskiej sceny serwerów Metin2 . Na Forum serwera pojawił się konkurs zapraszam do zapoznania się .

Nie bądź żyd, daj plusa :)

Opublikowano

Wydaję mi się, że gdzieś już to widziałem. Nie polecam.

@Edit. Ja rozwinę znaczenie słowa kotlet, a więc : Odrzewany kotlet zazwyczaj na patelni przy użyciu niewielkiej ilości tłuszczu ^^

@Edit2. Zaraz zaraz, czy ja nie widziałem już gdzieś systemu run? No tak widziałem.

Zapewniam ciebie, że nigdzie tego nie ma :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...