Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Beradia

Usama Su kocken

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yhh nie mieliście już pieniędzy na grafikę do prezki bo brzydka :v

W takim razie ile wbije maxa i u kogo reklama będzie ?

Na pewno ładniejsza od Twojej sygnatury, a tym bardziej samej ramki zawalonej z PSD, które było udostępnione na mpcforum. W ile wbijesz maksa? To zależy jak grasz tego się tak nie da opisać, ale na pewno nie w jeden dzień.. z tego co wiem to Perserga na full full full is + raty nie wbił w 1 dzień maks lv na Aetii. A co do reklamy to dowiecie się przed startem

Ile razy mam tłumaczyć że to stara grafika :v

Na serwerze będą wprowadzane jakieś aktualizacje lvl itp ?

Niby serwer niczym szczególnym się nie wyróżnia, ale czasem ważniejsze jest aby stabilnie i bez bugów stał niż na odwrót. 

Na start niestety wbić nie mogę, ale życzę powodzenia.  :D

@Usama Su kocken

To jest rework?

Pliki zostały nabyte od @Sheila^^ i lekko edytowane przez nas. Więc chyba nie można nazwać tego reworkiem bo wiele rzeczy zostało zmienionych

Można ^^

Jeżeli masz starą grafikę to ją zmień, a nie głupio się tłumaczysz..

Tak, będą wprowadzane aktualizacje lv itd.

• Odpowiedzi 120
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Osoby które się zarejestrują na forum serwera automatycznie biorą udział w naszym konkursie ! W dniu startu odbędzie się losowanie 10 osób z forum które otrzymają od nas darmowe Smocze Monety!

Pierwsze 10 zarejestrowanych osób na forum otrzymuje specjalnie rangi!

Opublikowano

@xMox

Banner - forma reklamy, komunikatu lub innego przekazu.

Logo - Unikalna i charakterystyczna forma graficzna, stylizowany napis, symbol lub inna forma ekspresji graficznej służąca do identyfikacji marki, firmy bądź organizacji.

A teraz zastanów się dlaczego jesteś tak bezdennie głupi.

Chyba nie tego Pana zaznaczyłeś :D

Dokładnie liczę na szczere przeprosiny @Sheila^^   :O

Opublikowano

Osoby które się zarejestrują na forum serwera automatycznie biorą udział w naszym konkursie ! W dniu startu odbędzie się losowanie 10 osób z forum które otrzymają od nas darmowe Smocze Monety!

Jesteś głupi czy udajesz? wbiłem jako 1 na Aetii maksa, więc wiem co nie co, a ty mi wyzywasz serwer, brawo mózgu.

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Serwer 2\10

W poprzedniej prezentacji przynajmniej były INNOWACJE 

Jakie innowacje były w starej wersji serwera? :)

POPDZEDNIA PREZENTACJA ta co jest pod tą KAPPA

Ja tam więcej z tamtej niż z tej się dowiedziałem :D 

Opublikowano

Jesteś głupi czy udajesz? wbiłem jako 1 na Aetii maksa, więc wiem co nie co, a ty mi wyzywasz serwer, brawo mózgu.

Więc tak człowieczku.

Nie jest głupi bo jest mądrzejszy niż Ty, mam z nim kontakt bo osobiście "oddałem" mu pliki.

Po pierwsze nie wyzwał Ci serwera tylko powiedział abyś tam poszedł, a po drugie nie wbiłeś w jeden dzień maks lv tylko trochę Ci to zajęło więc z łaski swojej nie pierdol kocopołów i jak powiedział Usama idź robić serwer z Lajkiem i nie zgrywaj greka.

Opublikowano

Więc tak człowieczku.

Nie jest głupi bo jest mądrzejszy niż Ty, mam z nim kontakt bo osobiście "oddałem" mu pliki.

Po pierwsze nie wyzwał Ci serwera tylko powiedział abyś tam poszedł, a po drugie nie wbiłeś w jeden dzień maks lv tylko trochę Ci to zajęło więc z łaski swojej nie pierdol kocopołów i jak powiedział Usama idź robić serwer z Lajkiem i nie zgrywaj greka.

Skąd wiesz że jest mądrzejszy od @Perserga-Metin2 jeśli go nie znasz?  :O

Opublikowano

Aetia widzę, radze zmniejszyc exp, bo w 1 dzień da się wbić maksa :D

W jeden dzień nie da się wbić maksa + exp został lekko edytowany,  idź robić swój żenujący projekt i  leć  na zbugowanego cortiuma z lajkusiem

Nic ciekawego. Kolejny serwer typu wejdź, zdobądź wszystkie przedmioty jakie są dodane i tyle. 

Na tym polega metin, wejdź, wbij level, zdobądź, eq, pvp

Od lajkusia to się jeśli możesz odkurw bo nic jeszcze na serwer nie powiedział, dzięki.

Mam mieszane uczucia przez up ale polecę, mam nadzieję, że postoi to trochę ;)

Opublikowano

niezła fala hejtu, ciekaw jestem czy to jakaś zorganizowana akcja

prezentacja mnie zaciekawiła, zagram w dniu startu, jak zrobię haxy to posiedzę dłużej, tak to trochę strata czasu bez dmg grać, metek to już nie to co kiedyś że można było całymi dniami expić xD

Opublikowano

Tak mocno srednio...

Nie rozumiem co autor mial na mysli dajac do dropu pierscienie na godzine, ktorych czas ubywa "zawsze", podczas gdy te z ISu sa na 5 dni i ubywaja tylko jak zalozone? Takie lekkie WTF? Takie peirscienie to sobie za przeproszeniem mozecie wsadzic... :) Beda bezuzyteczne, tak jak i pet na 6 godzin. Chcieliscie dac pare rzeczy zeby ni bylo ze server pod IS, ze mozna wszystko w grze zdobyc... ale troche pojechaliscie po bandzie.

Odrzucilo mnie to, na pewno tutaj nie zagram, szkoda czasu ^^

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Jak to 2-gi rework tego samego serwera :D. Najpierw Carias potem rework pod nazwą Aetia, a teraz te gówno.. Nie polecam... Padnie zanim ludzie zaczną się logować.

obraz.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...