Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CardiaMT2 [Dedyk] [Easy/PvP]

jurals

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 126
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

to ze gildia nightplebs miala jakies lepsze rzeczy od adminow to bylo wiadomo od dawna ale widzeze dzis przebili  sami siebie 

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

Navi zagościło na serwer, więc usunęli wszystkie konta i zadowoleni. Kolejny raz nie będę robił wszystkiego od nowa także ten, siema! ;]

Opublikowano

ponoć sprawdzaja czy ma ktoś eq  navi

No bardzo ciekawe.

Czyli sprawdzą Ci:

3.993 Założonych kont

Administracja by mogła troszkę napisać co się dzieje w tym temacie :)

Opublikowano

ponoć sprawdzaja czy ma ktoś eq  navi

No bardzo ciekawe.

Czyli sprawdzą Ci:

3.993 Założonych kont

Administracja by mogła troszkę napisać co się dzieje w tym temacie :)

Są inne sposoby na to.. i to bez względu na to ile jest kont :p

Opublikowano

Tak to jest jak sie daje dostep Nexusowi :)

https://zapodaj.net/56f98f157d1aa.jpg.html

https://zapodaj.net/27b73baa6aea6.jpg.html

https://zapodaj.net/550803793284f.jpg.html

itemy navi dla pana eddiego :) jak i dla gildi top1 a co tam teraz beka i wyłaczenie serwera

Serwer syf.

Czegoś tu nie rozumiem. Dlaczego ty zrobiłeś ten temat jesteś z administracji czy sponsor? 

Opublikowano

Majcher powinien dostać zakaz za nabór debili do teamu xD

Opublikowano

Mówiłem, że to syf i mogiła :/ jak zwykle mam racje powtarzam jeszcze raz. Nie dawajcie się oszukiwać Majch3r tutaj jest sponsorem, więc serwer do piachu idzie.

Majcher nie miał nic do tego co się dzieje NA serwerze, on im tylko zasponsorował maszynę.

A to co się działo na serwerze i to co się z nim stało odpowiada za to były "technik" jeśli można go tak nazwać "Moser aka Dominik Juras"

Opublikowano

Mówiłem, że to syf i mogiła :/ jak zwykle mam racje powtarzam jeszcze raz. Nie dawajcie się oszukiwać Majch3r tutaj jest sponsorem, więc serwer do piachu idzie.

Majcher nie miał nic do tego co się dzieje NA serwerze, on im tylko zasponsorował maszynę.

A to co się działo na serwerze i to co się z nim stało odpowiada za to były "technik" jeśli można go tak nazwać "Moser aka Dominik Juras"

XDDDDDDD

Co się działo.? 2 dni max był tu adminem.

Opublikowano

xyz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...