Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CardiaMT2 [Dedyk] [Easy/PvP]

jurals

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 126
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No nie zauważyłem, gapa ze mnie T_T

Mogłeś zrobić start o 15, o 19 w piątek to nikogo w domu nie będzie :C

No teraz to juz za pozno. Start o 19 Zapraszam :).

Opublikowano

Panowie... ja rozumiem że chcecie trafić z reklamą do jak największej liczby osób, ale k***a, szanujmy sie... 5 smsów to chyba przesada, co?

sygna.tan.png

Opublikowano

Mam 300 subow na kanale jest szansa otrzymania smów za nagrywanie na serwerze lub jakiś smow na konkurs dla widzów?

Odezwij sie na fanpage :)

Opublikowano

Jaja sobie robicie ? Wbijam na fona bo sms'a dostałem. Patrze a to reklama weszego serwera. Nawet kodu żadnego nie było. Nie polecam.

Wysłane z mojego LG-D390n przy użyciu Tapatalka

IDcncno.png

Opublikowano

Dziwny serwer. Myślałem, że coś lepszego będzie, a tutaj klops.

Dostaje się pkt osiągnięć, a sklepu z osiągnięciami brak. Do tego ikonka Kamelisa

Co 2/3 metiny brak dropu.

Azraele biją jak poje#ane.

Opublikowano

Mowilem, serwery PvP zazwyczaj dlugo nie stoja. Niestety. Skoro tak zrabaliscie reklame, to wam nawet reklama nie pomoze ._.

Opublikowano

Mowilem, serwery PvP zazwyczaj dlugo nie stoja. Niestety. Skoro tak zrabaliscie reklame, to wam nawet reklama nie pomoze ._.

HammerMt2 któryś rok już klepie. ;)
Opublikowano

Pograłem zrobiłem klasówki na WP'ku. WP vs Mental Klasówki na max lvl bez isu oby dwie osoby. 30k z hita 60k ze palca 30k z wirka biore mentalowi. Mental uderzeniem 73k duchowym 147k walnięciem 130k bez krytów odbyło się nasze pvp..

NIE POLECAM BALANS NIBY JEST A TEGO NIE WIDAĆ !!!

Druga walka. BM vs WP. Pan w IS'ie, ja bez. Padłem na sferkę i hit od bm'a przy 630k HP DO TEGO SURA BYŁ BEZ KD :). <- lider naszej gildii.  Nie zdążyłem użyć jakiegokolwiek skilla i byłem już na ziemi...

Odradzam gry na tym serwerze z powodu braku balansu. Dlaczego ten argument? Ponieważ tylko ten jest odpowiedni na serwerze 4Fun/Pvp :)

Co do tego,że serwer pod kasę. Nie zgodze się dziś był 4x OX i gracze wygrali  IS'a,więc nie piszcie głupot :P.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...