Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CardiaMT2 [Dedyk] [Easy/PvP]

jurals

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiele osób pisze że serwer ciągle jest "off" - zamykam temat i jak autor nie zgłosi się do jutra wieczora to prezentacja poleci do kosza.

Już działa.

• Odpowiedzi 126
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie ma żadnej dziewczyny w administracji. Przerwy są spowodowane błędami, które poprawiliśmy. Zapraszam Do Gry ! 

Opublikowano

NIE POLECAM

od poczatku serwera jakies problemy

2 dnia od startu kazdy musial zaczynac od zera bo cos zjebali czy ktos cos zjebal mniejsza wiekszosc serwera stracila is wiado ze ci co kupili za $$ odzyskali sm reszta znow musiala dropic w uj ulep lub robic eq i handlowac za is

po paru dnaich gdy kazdy dorobil sie znow isa nagle uswiadomili sobie ze na jakiejs mapie byl npc z full is i wiec skasowali kazdemu isa kto tylko mial nawet  oraz runy gdzie...

serwer pvp a od startu nie ma balansu na serwerze minął prawie tydzien a na serwerze dominuje bm nastepny wkolejce jest mental oraz dagge r reszta klas nie ma co  grac bo spadacie na skila od takiego mentala

Nie polecam 

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

Ten serwer to totalne gówno, już serwery Surka są lepsze niż to. Ciągłe resety co 5minut, bo c*****y technik nie c*****y jakieś smieszne przerwy techniczne bo technik nie potrafi dodać tarczy do npc? xD Full is mozna miec w 1dzien dropienia. Tutaj w ogóle ludzie nie grają, administracja to gówna nie powinni sie brać za tworzenie serwerów. Wszędzie bugi, bugi na sohan, że był full is za 0 yang, top2 mental pozdrawiam.

5655514716413641074173.jpeg

Opublikowano

proponuje wam to zamknąć i postawić na początek na hamachi 

serwera nie polecam 

k***a najgorszy serwer pvp na jakim gralem minął ponad tydzien od startu tego chłamu a balansu jak nie bylo tak nie ma 

mozesz  miec full is i miec 1.5kk hp ale taki mental i tak ci jebnie z duchowego za 1.1k jedynym gownem jakie jest w stanie to przetrwac to posrany bm 

kolejny dagger z chmury wali po 1kk

bm j****y tank z mocnym dmg z ducha pizga po 400k  o reszcie skili nie wspominam 

healer jedyna postac ktora jest zbalansowana ja chca jako jedyna znerfic bo nieby zaduzo leczy 500k ale zaden z dennych adminow nie wpadl na pomys zeby znerfic mental daggera bm

ale  tak nie moze byc bo healer za duzo leczy i taki mental nie daje rady go na 2 skile zjechac jak takiego smoka czy bodego 

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

Zacznę od tego, że serwer ma ogromny potencjał. Jest miłą odskocznią od wszystkich innych, które wychodzą, ale... jeśli nie masz hajsu to tam nie wbijaj. Admini rzekomo rozdają sm, ale z tego co widzę otrzymuje jedna osoba na kilkanaście, chociaż powinni dostać wszyscy. W grze isu już nie kupisz, bo tak naprawdę nie ma na serwie waluty za którą moglibyśmy kupować.

Od początki Is dodawał ogromną przewagę, ale padłem po tym co dziś przeczytałem:

tBAZu1G.png

Było spotkanie z graczami na ts, padły pewne obietnice co zostanie dodane, ale jak widać hajs się nie zgadza i muszą dodać nowe itemy do isu z kosmicznymi bonami. Po dzisiejszym uptade gracze no is nie mają co tam szukać :D Tak więc powodzenia admini, bo na serwerze zostaną tylko Ci, którzy regularnie ładują Wam pieniądze.

Opublikowano

W dzisiejszych czasach ( Nie mam na myśli wszystkich serwerów lecz wiadomo o jakie chodzi ;) ) wszystkie serwery są kierowane tzw "Kieszeni" a nie do graczy. Zaraz poleje się fala krytyków że z czegoś muszą się utrzymać - DOBRZE DOBRZE tylko że ci starzy, doświadczeni gracze ze starego klimatu Metina opuszczą serwer bo wiedzą jaki serwer czeka los a zwykły młody gracz będzie wydawał kase żeby być TOP. Mam na myśli również ten serwer. Żeby nie było że pisze nie na temat serwera, widziałem "Zapowiedź" serwera - Piękny tzw "Serwer od Graczy dla Graczy" Bujda. Jestem Graczem tego starego klimatu i czuję że chyba nie wróci ten stary klimat. Co do serwera Zagrałem ale nie aż tak długo żebym zaraz został Teologiem tego serwera ale widziałem że zwykły gracz bez Isa nie osiągnie tu nic. (Inny przykład Balans Postaci). Na zakończenie Serwera NIEPOLECAM.

Opublikowano
Serwera !

Witajcie, dzisiejszego dnia między godziną 18:00-20:00

Będzie wyłączony serwer, w celu wprowadzenia aktualizacji.

Co zostało dodanie w aktualizacji ?

Na serwer zostały nowe KD +9, które można wyrobić z KD +8 bądź nabyć w item shopie,

Także został dodany kamień na ludzi +9, który jest do nabycia w item shopie,
Zwiększono Maksymalny poziom do 230, co skutkuje z nowym ekwipunkiem,
Jak wygląda ekwipunek zapraszamy do gry, aby go zobaczyć.
Dodano dwa nowe kostiumy do item shopu, które dają lepsze
bonusy od pozostałych
Strój Jacka Pumpkina (m) Bony : 150k hp 250 lud 300 potwory
Sukienka Jacka Pumpkina [k] Bony : 150k hp 250 lud 300 potwory 

Strój Salsa 150k hp 250 lud 300 potwory
Sukienka Salsa 150k hp 250 lud 300 potwory
Dodano miecze do expa, na 150 poziom, które
wytwarza się z broni na 75 level,
Naprawiono możliwość oglądania wojen,
Usunięto całkowie klasowe tarcze na ninje,
Poprawiono Balans Postaci na poziomie 230,

Opublikowano

Drugi Kamelis? :O

tumblr_pmhzlsbggB1xdqhroo2_540.gif

I found a reason to live the moment I met you, I got a life goal the moment I held your hand. 

The moment I looked into your eyes I knew, that I am yours and you are mine.

Opublikowano

Przecież to jakiś gimbusowski serwer ;o. Administracja nawet dobrze nie potrafi aktualizacji napisać, bo im wyrazów brakuje i w połowie przecinków. Dodatkowo serwer w uj pod is... Były kd+8 ale co tam... Wjebiemy kd+9 do isa i ludzie kupią... Tak samo z tymi strojami... Totalny syf, nie polecam. 

obraz.png

Opublikowano

No więc po aktualizacji sytuacja na serwerze trochę się poprawiła. Ludzie sellają is za maski, więc bez problemu można się wybić. Kd luda mnie przerażały, ale może je tanio kupić, więc aż tak tragicznie nie jest. Nie wiem jak długo potrwa taki stan, ale w tej chwili warto wbić i trochę się pobawić.

Opublikowano

Niepolecam, 5min temu gościu na czacie się chwalił eq z navi - +20000% luda, +20000%luda, + 200000%luda, +30000 int +30000 siła + 300000 zręka + 300000 int +30000 um. Także ten. GGWP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...