Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] PokeFarmer (działa 2016.08.07)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w pełni automatyczny bot ? mogę uruchomić i wyjść z domu na 12h ? czy będzie problem z botem ?

Polecam ściągnąć jakiś autorestarter

Podrzuć jakiś :)

• Odpowiedzi 192
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy to działa na Windows XP Professional? Po uruchomieniu dostaję komunikat że "PokeFarmer.patched.exe nie jest prawidłową aplikacją systemu Win32".

Opublikowano

może pytanie troche nie na temat, ale jaką lokalizacje polecacie na tego pokefarmera, żeby jak najwięcej expa wbiło?

++ czy jak się przeniose od razu na drugi koniec świata, to czy bot poradzi sobie z softbanem?

Opublikowano

może pytanie troche nie na temat, ale jaką lokalizacje polecacie na tego pokefarmera, żeby jak najwięcej expa wbiło?

ja siedze tokyo disneyland

Opublikowano

settings catching i opcja use cp based pokemon strategy i nizej ustawiasz od ilu cp ma jakiegoś poka łapać i wsio łapie od pokebali w gore

tam jest taki prosty angielski uzyty że ja nie wiem jak Wy nie potraficie tego ustawić

Opublikowano

settings catching i opcja use cp based pokemon strategy i nizej ustawiasz od ilu cp ma jakiegoś poka łapać i wsio łapie od pokebali w gore

mimo wszystko i tak rzuca ultraball na niższe cp niż podałem ;)

Opublikowano

wiem co tam jest napisane, dałem 0 czyli, żeby ich nie używał a dalej to robi, dałem 1500 i złapał mi zubata z 300cp ultraballem, mam ustawione cp based pokemon strategy

Opublikowano

tam jest taki prosty angielski uzyty że ja nie wiem jak Wy nie potraficie tego ustawić

Rzeczywiście po jakiś 10 minutach zaczął używać tych pokeballi tak jak ustawiłem, może musi chwile przetrybić te ustawienia.

Opublikowano

niemam mozliwoscie klikniecie start bot jakis pomysl???

Tzn co się niby dzieje jak klikniesz?

no nic niemoge tego kliknac bo jest szare i nie klikalne w miejscu gdzie powina byc mapa jest tylko biale pole

Opublikowano

Rzeczywiście po jakiś 10 minutach zaczął używać tych pokeballi tak jak ustawiłem, może musi chwile przetrybić te ustawienia.

obawiam się, że po 10 minutach nie będzie miał już ultraballi, żeby nimi rzucać xD

Opublikowano

wiem co tam jest napisane, dałem 0 czyli, żeby ich nie używał a dalej to robi, dałem 1500 i złapał mi zubata z 300cp ultraballem, mam ustawione cp based pokemon strategy

no to nie wiem dlaczego Wam nie działa mi łapie pokeballami mam ustawione CP kolejno wg pokebalii 1, 600, 900, 2000

no i exp na poziomie 60k na h w tokio 

Opublikowano

[12:07:06] Trying to catch Pokemon Psyduck CP(511) IV(64) with Greatball...

[12:07:06] Pokemon Psyduck escaped. Trying again.

[12:07:08] Trying to catch Pokemon Psyduck CP(0) IV(0) with Ultraball...

[12:07:08] Caught Psyduck CP(0) IV(0) successfully.

[12:07:08] Received 210 EXP.

[12:07:08] Received 100 stardust.

[12:07:08] Received 3x candy.

Może i rzuca pierw greatball na słabsze cp ale jak zmissuje to od razu ultraball mimo że mam ustawione że ma rzucać tylko na 1000, tu wina leży po stronie bota

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...