Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Bot AutoRestarter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

po co resetować boty?

Bo zdarza się, że się wysypie po 30 minutach i przestaje działać albo coś a po restarcie zawsze działa.

Teraz to już nie powinno się zdarzać :P

Mi wczoraj śmigał 7h, co prawda dużo nie zrobił przez ten czas bo brakło miejsca na pokemony ale działać działał.

76561198001815076.png
Opublikowano

Według mnie urządzenie nie jest potrzebne, gdyż aktualnie praktycznie każdy Bot ma wbudowany auto-restart.

Sam dnia wczorajszego na 3 różnych Botach postawiłem 3 nowe postacie na 10h i żaden z nich nie miał problemów.

Opublikowano

Nie działą wyskakuje program przestał działać :(

tez to mialem, jednak wrzucilem do folderu z botem i dopisalem w tym programiku do sciezki \nazwa.pliku.ktory.uruchamiasz i dziala  :D

Opublikowano

Odpala mi tylko 2/3 boty max. Da rade zrobić tak żeby uruchamiał je po kolei z lekkim opóźnieniem? Bo podejrzewam że mam taki problem z winy mojego lapka który nie daje rady uruchomić kilku konsol w jednym czasie:D

@Edit

Pobrałem nową wersje i jest ok:)

Opublikowano

LUDKOWIE - SŁUCHAJCIE

- http://www.mobilmania.cz/pokemon-go-ma-problem-s-boty-automaticke-sbirani-pokemonu-je-az-trapne-jednoduche/a-1335136/default.aspx

Zbliża się czas kiedy skończy się zabawa.

A dla tych co farmią po kilka postaci - to przez Was również. Nie ma co przeginać. Serio.

Cóż pozostało robić?

Zbroić się.

I przekonywać świat - ze to nie działa, idą bany pernamente itp.

;-)

Opublikowano

LUDKOWIE - SŁUCHAJCIE

- http://www.mobilmania.cz/pokemon-go-ma-problem-s-boty-automaticke-sbirani-pokemonu-je-az-trapne-jednoduche/a-1335136/default.aspx

Zbliża się czas kiedy skończy się zabawa.

A dla tych co farmią po kilka postaci - to przez Was również. Nie ma co przeginać. Serio.

Cóż pozostało robić?

Zbroić się.

I przekonywać świat - ze to nie działa, idą bany pernamente itp.

;-)

Byłbyś tak miły i przetłumaczył w skrócie co tam piszą, uwzględniając ważniejsze częsci artykułu? No chyba że tam pisze tylko tyle że nie radzą sobie z botami. Bo to każdy wie:D.  Czeski mało kto zna, a translator ssie;d

Opublikowano

Siema może mi ktoś tak pokrótce wytłumaczyć jak to w ogóle odpalić bo zielony jestem?
Edit: sory nie w tym temacie miało być :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...