Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] PokeFarmer (działa 2016.08.07)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po update wymaga klucza a "cookies" nie działa :/

Dlatego nie updatujemy na razie. 

P.S.  Jak zrobić żeby zbierało itemy z PokeStopów.

Jeżeli nie wyłączałeś zbierania poke stopów i tylko Ci je odwiedza to masz pełny plecak

76561198035884547.png

• Odpowiedzi 192
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

37k exp/h w sydney i łapie słabe pokemony, ma ktoś fajny config ? Dzięki 

Dratini obok (30sek do końca) , a bot biegnie po  ratatta.... 

Admin Cienia
Opublikowano

Czytać nie umiemy? Pisze na samej górze tematu. ;)

Juz mam dzx. A czy ktoś wie co zrobić aby zbierało PokeBalle ? 

Zaznacz "farmpokestope"

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Czy wie ktoś, czy da się zrobić tak, żeby nie trzeba było restartować ręcznie co 30 minut?
Jeżeli ktoś wie to - czy da się zrobić tak, żeby nie trzeba było restartować ręcznie co 30 minut?
Jeżeli tak to - czy wie jak zrobić tak, żeby nie trzeba było restartować ręcznie co 30 minut?
Jeżeli wie to - czy może napisać, co trzeba zrobić, żeby nie trzeba było restartować ręcznie co 30 minut?
Jeżeli tak to proszę mi napisać co zrobić.

Opublikowano

Po kliknięciu start program przestaje działać, wywala mi bota z błędem 

"Program przestał działać poprawnie z powodu wystąpienia problemu. System Windows zamknie program i powiadomi Cię, jeśli istnieje dostępne rozwiązanie". Nie aktualizowałem bota, pobrałem vc redist'a dla mojej wersji systemu. Win 7 32bit

Opublikowano

[16:55:10] Connecting to login servers...

[16:55:10] Could not connect to login servers. (probably wrong password?!)

Wczoraj działało, hasła nie zmieniałem/ O co może chodzić?

edit. 

Działa. Miałem 2 - etapową weryfikacje konta :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dziala wam bot? bo cos sie nagle zrabalo. jeszcze 5 min temu wszystko smigalo a teraz daje start niby wszystkie dane pokow i inv pobiera ale stoi

Opublikowano

Chyba jedyny bot który mi ostatnimi czasy działa, natomiast mam dwa pytania:

1: Czy ma wbudowane coś takiego jak pokesnipe aby celował w konkretne pokemony?

2: bardzo proszę o możliwą pomoc, jak go ustawić aby transferował pokemony poniżej 850CP oraz poniżej IV 75%.

3: I jak użyć tego restartera gdy sesja wygasa?

z góry bardzo dziękuję.

Opublikowano

Mi on chyba nie działa , stoi w miejscu, nic nie robi.. Mam ustawione na central park.. Tzn obok .. nie chodzi, nie łapie pokemonów ..no nic a jest odpalony.. Co robić?

Opublikowano

Mam problem jak włączam pokefarmera to piszę czy zauktualizować a ja kilkam nie i mam biały ekran na miejscu mapki. Co mam zrobić plizz pomocy.

Opublikowano

"Nie można uruchomić programu, ponieważ na komputerze nie znaleziono api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll" Ktoś wie o co chodzi? :c

Edit : Dobra, wgrałem sobie tego dll'a do folderu z botem, ale gdy włączam mam teraz : "Aplikacja nie została właściwie uruchomiona (0xc000007b). Kliknij przycisk OK, aby zakończyć aplikację." Co teraz? :'ccccc

146823-Stop-War-Hug-More.jpg

Opublikowano

"Nie można uruchomić programu, ponieważ na komputerze nie znaleziono api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll" Ktoś wie o co chodzi? :c

Edit : Dobra, wgrałem sobie tego dll'a do folderu z botem, ale gdy włączam mam teraz : "Aplikacja nie została właściwie uruchomiona (0xc000007b). Kliknij przycisk OK, aby zakończyć aplikację." Co teraz? :'ccccc

Polecam aktualizację systemu , a konkretnie Microsoft Visual c++ 2015.

Wie może ktoś jak przedłużyć sesję ? Chciałbym zostawić bota na całą noc

Opublikowano

Mam jeszcze problem nie działa mi necro (wiem że nie ten temat) ale nikt mi nie odpowiada. Włączam Necro i piszę Connecting to Ptc account i się nic dalej nie dzieje. Nie działa zaktualizowałem wszystko i dalej nie działa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...