Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Emulator By Shadowz75

Misiek4Ever

Rekomendowane odpowiedzi

Bywalec
Opublikowano

Mam takie małe pytanko europe chary działają czy dalej bugują??Bo cały czas piszecie o europie

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

• Odpowiedzi 144
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ja mam blad juz na poczatku: przy probie odpalenia polaczenia w Navicacie wywala mi : 2003 - Can't connect to MySQL server on 'localhost' (10061).Robie wszystko tak jak w 5. punkcie instrukcji i :F. Mam Vista Home Premium 32bit.

@EDIT.: Blad rozwiazany. Link z instrukcji :

@EDIT2:okej, dziala.ale teraz przy probie logowania wywala "requesting bla bla" i tyle. probowalem sposobami z baza danych ze strony 3. FAIL. @EDIT3: /facepalm. Musialem wylaczyc na chwile. Okej, odpalam loadersremu.... i nic. zupelnie nic. nie reaguje na kilkakrotne uruchamianie loadera. @EDIT4: reinstall nic nie daje :F. @EDIT5:dobra, client dziala. ale jak mam sie zalogowac jak wywala mi requesting bla bla i koniec?

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

17873.gif10555.png

YANG HACK!!!

Opublikowano

Dobra. Zalogowalem, stworzylem postac. Start. Ekran logowania i tyle. Gra sie nie laduje.Mam wersje 1.240.

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

17873.gif10555.png

YANG HACK!!!

Bywalec
Opublikowano

UP jes takie coś jak opcja edytuj i klient ma być 1.252!

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Opublikowano

M@ti

Zrób screena tego bledu ... chcem znaćjego całązawartość i czego to jest błąd ??!!

Co ja jasnowidz ?

Emulatora, clienta czy navicata ???!!

-.-

Uwierz.... nie jestem jasnowidzem ... >.<

@Edit

UzU

Działa na 100% wizzard (wszystkie skille z wyjątkiem buffow)a reszta działa, ale niektóre skille są zbugowane (buffy nie działają nigdzie ! Ani w CH ani w EU ;'p)

W CH działąjątylko imbue.

Opublikowano

Misiek - to jest blad clienta. Wszystko dziala idealnie, a podczas wczytywania gry <po wybraniu postaci> pasek nie rusza za !@#$.Jaka wersja clienta jest wlasciwa? Ew. moze ktos wstawic gotowego clienta i dac linka?

17873.gif10555.png

YANG HACK!!!

Opublikowano

Misiek - to jest blad clienta. Wszystko dziala idealnie, a podczas wczytywania gry <po wybraniu postaci> pasek nie rusza za !@#$.Jaka wersja clienta jest wlasciwa? Ew. moze ktos wstawic gotowego clienta i dac linka?

heh ale powiedz dokładnie co tam jest napisane ... podaj SS tego błędu czy coś... zobaczy czy czasami FireWall ci nie blokuje dostępu do emulatora... ogólnie wyłącz wszytkie antyviry ... ja jak miałem NOD'a to mi usuwał pliki i też się nie mogłem łączyć. Przejrzyj kwarantanne w antyvirusie i poprzywracaj pliki ktore pochodzą z folderów (domyślnie : C:\ProgramFiles\Silkroad oraz C:\Emulator )

:'p

@Edit

Jakiego masz windowsa ?

Ale wyślij treść błędu to będę wiedział na 90% o co chodzi :'p

Opublikowano

zrozumiales co napisalem? nie? to inaczej to ujme... PO WYBORZE POSTACI EKRAN LADOWANIA <TAKI OBRAZEK Z NAPISEM NOW LOADING BODAJZE> NIE RUSZA ZA CH!@. moglby ktos upnac sro wersje wymagana do gry na tym emu? pls... :(

PS: sry za brak polskich znakow, mam angielska klawiature ustawiana.

17873.gif10555.png

YANG HACK!!!

Opublikowano

zrozumiales co napisalem? nie? to inaczej to ujme... PO WYBORZE POSTACI EKRAN LADOWANIA <TAKI OBRAZEK Z NAPISEM NOW LOADING BODAJZE> NIE RUSZA ZA CH!@. moglby ktos upnac sro wersje wymagana do gry na tym emu? pls... :(

PS: sry za brak polskich znakow, mam angielska klawiature ustawiana.

Bym upnol ale niestety juz nie mam tego emulatora ani clienta ... jak chcesz sobie pograc na wlasnym serwie z bardzo mala iloscia bugow polecam Sea Shadow Emulator .

Naprawdę 100x lepszy od tego emulatora ;'p co prawda max 9D 90lv,nie ma europy, ale za to działają prawie wszystkie skille łącznie z buffami i imbue :'p można dodawać silki itp itd ;'d naprawdę bardzo fajny emulator ;d

jest system kupowania silkow za golda np 1 silk kosztuję od 1 do 250tys golda, lub skill pointy w takiej samej cenie ;'p sam ustawiasz ich cenę oczywiście.

Pozdro i powodzenia ;d

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Myślę, że nad projektem nikt nie pracuję :'/ niestety ... teraz cała nadzieja w PAXIE... może udostępni przynajmniej serwa z zablokowana baza danych ;'p tak jak SSE 2.0 ;'d

a strona projektu to :

shadowz75.bplaced.com

@Down spóźniłeś się xD

Opublikowano

@up

Jeżeli chodzi Ci o stronę projektu, to łap: Kliknij

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Myślę, że nad projektem nikt nie pracuję :'/ niestety ... teraz cała nadzieja w PAXIE... może udostępni przynajmniej serwa z zablokowana baza danych ;'p tak jak SSE 2.0 ;'d

a strona projektu to :

shadowz75.bplaced.com

@Down spóźniłeś się xD

See 2.0 oraz 2.5 to jest shit ze szok tego sie nie opłaca nawet sciagac... Np Euro char moze uderzy mooba 1 skillem i nie widac nawet dmg poczym w see wylatuje error albo char sie scina...z CH charow działa gora 10 skilli reszta crash... Szkoda na to czasu

Opublikowano

@Up

Rozwalasz mnie. Idź lepiej do lyzerka i poliż mu dupę. Euro przecież nie jest zrobione, w chińskich prawie wszystko jest oprócz force. A na csremu nawet nie ma cooldown.

Wyście się napali na euro jak nic, to idź lepiej do swift i pobij sobie wizkiem z lipnym dmg, nawet nie ma zróżnicowania dmg i bijesz sobie w urka mając 90 lvl po 13k max.

My z sse team robimy co innego, dla nas priorytetem nie jest euro, ale zrobienie emulatora, na którym będzie można zrobić prywatny server, euro z czasem będzie, już kroki w tym kierunku robimy (npc i teleporty już działają - mówię o closed beta).

1334497071-U17330.png

Opublikowano

ale gdzie mam zmienić ? ,bo jak w Silkroad GameServer OS albo Silkroad LoginServer OS to wpisuje tam 1 i nic , zmieniłem już to ale teraz requesting user confirmation :/ ,raz wbiłem bo kombinowałem w emulator INSERT INTO `server` VALUES ('0', 'Remote', '0', '100', '0', '127.0.0.1', '15780');

INSERT INTO `server` VALUES ('1', 'Main', '0', '1000', '1', '127.0.0.1', '15780'); te zera zmieniałem , ale tera już się pogubiłem i nie wiem co zmienić :/

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...