Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Emulator By Shadowz75

Misiek4Ever

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to Napisz do mnie

gg 5805680

5. Nie podajemy publicznie numerów GG, chyba że Moderator zezwoli. | Kara: Ostrzeżenie słowne, następnie Warn

• Odpowiedzi 144
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Możliwe, że ten emulator posiada jakieś syfy. Ale nawet sea-emu ma.

A nie sorry. xD Już wiem. Jest tam plik bardzo potrzebny, który musi mieć wirusy. Jest on potrzebny do odpalenia Silkroada.

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

Dodaj do wyjątków ten plik i tyle. :)

85.jpg

Opublikowano

Ma ktoś wersje silka na której działa ten EMU

Współpracuje z najnowszej wersji, która od 1,235 do najnowszych aktualizacji, 1,236.

Opublikowano

WIN32.icbot czy jakoś tak...

ja miałem NOD'a i Avasta to wykrywał też wirusy... one są nie groźne... ja teraz pracuję bez żadnego antyvira i jest dobrze :'p

PS:Dodaj do wyjątków tak jak radził ci to @Cain

Opublikowano

Nie wiedziałem gdzie to napisać, a nie będę robić nowego tematu.

Nie wiem czy ktoś z was wie, ale JMerlin powrócił do tworzenia Sremu. Teraz nazwą jest Sremu2. Nawet zaczął wszystko od nowa. (a przynajmniej tak mi się zdaje)

Zaczął 25 lipca i ma bardzo dużo czasu na robociznę.

Nie napalajcie się jednak, bo nie wiadomo czy coś wypali. :) Jak coś to was powiadomię. (jak już będzie się dało tego używać)

Emulator będzie za darmo.

Zmieniałem kolor, bo biały strasznie uderzał w oczy. (przy większej czcionce i głębi cyfrowej 80% [tak, tak mam ustawioną głębie na 80%, bo lubię ostre/mocne kolory])

85.jpg

Opublikowano

@Up

No i po co pisałeś jak nie wniosłeś nic do tematu, jak coś w ogóle ten merlinek zrobi -.-, bo znając go to gówno tylko zrobi.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

@Ace wiem że go nie lubisz. Ja nie mam o nim zdania. Ja podziwiam pracę Pax'a. I nie wiem czy JMerlin "gówno zrobi" czy nie. Ja wyszukuję informacji po internecie i zamieszczam je tu na forum.

Jest jeszcze wiele postów, które nie wnoszą nic do tematu. :)

Ace nie wkurzaj się. :) Taka moja rola. Zamieszczam info o wszystkich i wszystkim co się dzieje w świecie Silkroad.

85.jpg

Opublikowano

@Up

Nie lubię go za to, ponieważ ciągle na nas naskakuje. A poza tym wyrobisz o nim zdanie jak zobaczysz co się dzieje na epvp, nawet na nowego moda się uwziął Oo. NIedawno uwziął się na Shadowz75, że czegoś tam nie dał, więc sam widzisz jaki on jest.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

A wszystkie wasz posty są na temat -.-"

Offtopujcie dalej.

W pełni cie popieram Precision

Koniec tej bezsensownej gadki w tym temacie >.< jak chcecie sobie podyskutować to piszcie na PM v_V

Opublikowano

mam pytanie :

1. Czy skille euro działaja? jak tak to czy wszystkie ? lub jakie?

2. czy pliki z folderu textdata skopiować do Cremu/Binary/Data ??

3. Jak zagrać przez hamak?

Proszę o Pomoc:)

Opublikowano

Proszę o kontakt GG, najlepiej niech ktoś na PW wyśle

1. Obowiązuje zakaz doublowania postów. | Kara: Warn

Opublikowano

mam problem z Navicat Lite z utworzeniem localhosta nie wyskakuje okienko emulator? why? jak by ktos cos wiedział na ten temat prosze pod gg:10678323 z gory thx ;p

Opublikowano

mam pytanie :

1. Czy skille euro działaja? jak tak to czy wszystkie ? lub jakie?

2. czy pliki z folderu textdata skopiować do Cremu/Binary/Data ??

3. Jak zagrać przez hamak?

Proszę o Pomoc:)

Odp na pytania zadane tu i na PW.

AD 1. Skille euro działają na nowszych Rev. (buff żaden nie działa! tylko attack skille dzialaja "w większości")

AD PW."jak zupdatować CSREMU"

Pomogę tylko napisz z jakiego Rev do jakiego chcesz zupdatować ... bo z 19 do 20++ inaczej i inaczej z 20 do 21++ :'p1:

z 19 do 20:

Usuń baze danych z wcześniejszych rewizji i wgraj nową znajdującą się w paczce !

20 do 21++:

usuń folder Textdata z folderu Binary i wypakuj tam nowy folder textdata

PS: Textdata znajduje się w każdej paczce z Updatem do Emulatora.

Przez Hamachi to musisz dać koledze swojego zrobionego clienta, który by łączył z twoim IP.

W plikach musisz pozmieniać IP:127.0.0.1 na swoje.

PS:jak ktoś chce to mogę dać silkroad.exe przez który będziecie mogli odpalać grę.

Po co ?

Zalety:

1.Zapisują się położenia skilli/potow etc w SkillBarze.

2.możesz zobaczyć ustawioną przez siebie notatkę w cliencie :'p

Wady:brak

Opublikowano

Odp na pytania zadane tu i na PW.

AD 1. Skille euro działają na nowszych Rev. (buff żaden nie działa! tylko attack skille dzialaja "w większości")

AD PW."jak zupdatować CSREMU"

Pomogę tylko napisz z jakiego Rev do jakiego chcesz zupdatować ... bo z 19 do 20++ inaczej i inaczej z 20 do 21++ :'p1:

z 19 do 20:

20 do 21++:

PS: Textdata znajduje się w każdej paczce z Updatem do Emulatora.

Przez Hamachi to musisz dać koledze swojego zrobionego clienta, który by łączył z twoim IP.

W plikach musisz pozmieniać IP:127.0.0.1 na swoje.

PS:jak ktoś chce to mogę dać silkroad.exe przez który będziecie mogli odpalać grę.

Po co ?

Zalety:

1.Zapisują się położenia skilli/potow etc w SkillBarze.

2.możesz zobaczyć ustawioną przez siebie notatkę w cliencie :'p

Wady:brak

LOOK 1STR. ""Skille – Działają(Nie widać efektów)

buffy – Działają(tylko imbue zwiększają dmg,Na chwilę obecną inne byffy są bezużyteczne)""

Opublikowano

LOOK 1STR. ""Skille – Działają(Nie widać efektów)

buffy – Działają(tylko imbue zwiększają dmg,Na chwilę obecną inne byffy są bezużyteczne)""

Tak, ale ja patrzałem u siebie to skille wizza działają wszystkie a byff żaden... rogue tak samo.

a jak bys nie zauważył metma:D pytał o postacie EUROPEJSKIE a nie CHIŃSKIE... więc po cholerę mi pokazujesz cytat o buffie "IMBUE" ? v_V

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam mam taki may problem z logowaniem a mianowicie nie pokazuje mi sie serwer gry..

Gdy zmienie nazwe wolderu hackshield na hackshield2 i wlacze loadera to nic nie nie dzieje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...