Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Emulator By Shadowz75

Misiek4Ever

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam windows xp :)

spóbowałem zainstalowac licencje ale ona do 28-05 byla :/ może to jest problem..?? choć ja sie za bardzo nie znam..;p

U mnie na XP z instalacja nie było problemow :'p (mam 2 systemy :'p )

Ej a tak pozatym zrób screena tego błędu i wystaw go :'P postaram się pomóc jak najszybciej :'p

PS:to błąd tortois'a czy emulatora ?

• Odpowiedzi 144
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mam tak samo jak na filmiku:

http://vimeo.com/10923955

Juz nie wiem co z tym zrobic :P

Też tak miałem na nowej wersji, jak próbowałem na windowsie XP odpalić ... hmmm... musiał bym się z tym pobawić... napiszę ci na PM jak będę znał odpowiedź.

@UP

Może byś dał po prostu screena ? ;'p imageshack czy jakis inny host ... nie mam wordPad'a nawet ;'p

Opublikowano

mam jeszcze jedno pytanko jak mam dodac sobie np suna :D prosze o odpowiedz albo niech ktos da komendy na bronie itd..

1249638118.jpg

Opublikowano

Podam ci kod np na bron:

/MAKEITEM ITEM_CH_BOW_10_C_RARE 9

aLE WYTŁUMACZ MI TO !! srry za ClapsLock-a ^^ wytłumacz mi to gdzie mam to wpisać i od czego zacząć ^^ ?

1249638118.jpg

Opublikowano

komenda na robienie itemów to jest taka : /MAKEITEM ITEM

CH to ze chinski rodzaj broni

BOW rodzaj broni

10 to degree

C to ktory poziom wiesz 90, 94, 98

RARE to ze sos/som/sosun

Wpisujesz to akurat w konsoli gma. Odpalasz konsole kombinacją : lewy shift i ` , prawy shift i '

1334497071-U17330.png

Opublikowano

komenda na robienie itemów to jest taka : /MAKEITEM ITEM

CH to ze chinski rodzaj broni

BOW rodzaj broni

10 to degree

C to ktory poziom wiesz 90, 94, 98

RARE to ze sos/som/sosun

Wpisujesz to akurat w konsoli gma. Odpalasz konsole kombinacją : lewy shift i ` , prawy shift i '

a mógbyś mi zrobić zdjęcie jak to zrobić bo ja nadal nie kumam hehe ^^ zrób fote :) dam +

1249638118.jpg

Opublikowano

a mógbyś mi zrobić zdjęcie jak to zrobić bo ja nadal nie kumam hehe ^^ zrób fote :) dam +

ja ci to przetłumaczę :')

Zawsze na początku wpisujesz /MAKEITEM ITEM pużniej zależy co chcesz np /MAKEITEM ITEM_CH_BOW_10_A_RARE 9

CH = tutaj podajesz dla jakiej rasy to ma być czyli np: CH = Chińska postać EU= Europejska postać

BOW = tutaj oczywiście podajesz jaka broń ma być :

BOW - łuk

SPEAR - włócznia

TSTAFF - Różdżka wizzarda

SHIELD - tarcza

SWORD - miecz nukera

i jeszcze jest kilka ale za dużo by pisać ... jak chcesz inne itemy to wpisz w konsoli /MAKE ITEM_ I WCIŚNIJ F1,F2 LUB F3.

10 = podajesz jaki ma być dg czyli tak - 01=broń 1lv 02=broń 8lv 03=broń 16lv 04= broń 24lv 05=broń 32lv itp.

A = tutaj podajesz tak jably poziom broni... masz np broń 09DG ale jest kilka rodzai... na 76lv na 80 i 85. 76=A 80=B 85=C

RARE - to jest wskazanie czy broń ma być Seal of Sun,Seal of Moon, Seal of Star RARE to jest sun na moony i stary nie znam :'p

9 - tutaj wpisujesz + ile ma być item.

PS: pamiętaj że wszystko ma być z dużej litery !

@UP

a czy mógł byś mi uświadomić co ci się dokładnie dzieje ? :')

Opublikowano

ok Dzieki :D ale mam problem następny ^^ jak wchodze na serwer to all działa :D ale jak robie skile to mnie crashuje z gry -.- i tak za każdym razem co mam zrobić Help oczywiście za pomoc dam ++ :)

1249638118.jpg

Pomocnik
Opublikowano

ok Dzieki :D ale mam problem następny ^^ jak wchodze na serwer to all działa :D ale jak robie skile to mnie crashuje z gry -.- i tak za każdym razem co mam zrobić Help oczywiście za pomoc dam ++ :)

Ściągnij scrackowane sea wersje 1.2 (najstabilniejsza) , 1.3 to fake stworzony przezemnie. Niebaw się w csremu bo tylko sie wkurwisz ;)

Opublikowano

@UP: Sry za offtop, ale co miałeś na celu robiąc ver 1.3 ? Również polecam ver 1.2, chociaż Crackowana versja to i tak nic w porównaniu z oryginałem.

350x19_1261406460_35806.gif

podtastmpc.png

Pomocnik
Opublikowano

@UP: Sry za offtop, ale co miałeś na celu robiąc ver 1.3 ? Również polecam ver 1.2, chociaż Crackowana versja to i tak nic w porównaniu z oryginałem.

na celu mialem wykrycie zdrajcy i wkurwienie merlina, chłopak musiał szaleć tydzień żeby scrackować fake , prawdziwa wersja 1.3 nigdy niewyciekła . Prawdziwa wersja 1.3 pozwalała na normalne otworzenie prywatnego servera .

Opublikowano

a co to jest to "scrackowane sea wersje 1.2" może mi ktoś powiedzieć ^^ bo ja sie kompletnie nie znam :D

1249638118.jpg

Opublikowano

Sea- silkroad emulator advanced, ten emu robiony jest przez paxa. Możesz ściągnąć cracked version -.-. To poszukaj na innej stronie tzw. ep... .

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Mam problem iż wszystko zainstalowałem jak w instrukcji :P Tylko że jak wchodzę na Silka to pokazuje mi że serwer jest check ??? Co jest kurna :D

Pruk_Pl.png

"Dovate adungue sapere, come sono due generazoni da combattere... bisogna essere volpe e leone."

- Nicollo Machiavelli

Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia… trzeba być lisem i lwem.

Opublikowano

w bazie zmień

A mógłbyś mi jescze powiedzieć gdzie to znajde i w jakim kodzie zmienić ???

@Edit

Znalazłem rozwiązanie :P

Teraz tylko nie chce mnie zalogować :/ Pisze Requesting user confirmation... i na tym się kończy ://

Pruk_Pl.png

"Dovate adungue sapere, come sono due generazoni da combattere... bisogna essere volpe e leone."

- Nicollo Machiavelli

Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia… trzeba być lisem i lwem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...