Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Medium] Revgame.net.pl (nowa wersja)

gks0770

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grzyby drugi raz się nie odnowiły (dwa dni). 

Nawalił coś cron od dodawania grzybków, prawdopodobnie dodałem złą ścieżkę, wykonałem cron ręcznie 2 razy za dwa dni, od północy cron powinien już napewno działać.

Czasami trafiają się klejnoty bez jakichkolwiek wartości.

Jest to wynik mieszania bądz rotacji w gildii, ponieważ klejnoty bez wartości są w momencie kiedy gracz nie posiada gildii , bądz gildia nie posiada ani jednego rycerza.

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czasami trafiają się klejnoty bez jakichkolwiek wartości.

Jest to wynik mieszania bądz rotacji w gildii, ponieważ klejnoty bez wartości są w momencie kiedy gracz nie posiada gildii , bądz gildia nie posiada ani jednego rycerza.

Błąd musi tkwić w czymś innym-Jestem w najlepszej gildii na serwerze oraz mam salę rycerską na poziomie 5.

Chyba że w grę wchodzi błąd który raz pokazuje poprawną liczbę rycerzy a raz 0.

Toaleta nie działa nie da się jej spłuknąć.

Opublikowano

Po co robić na razie konkurencyjne gildie nie lepiej aby na początku była 1 wspólna?

Bo jednak w grach stawiam na przede wszystkim rywalizację.. z resztą dalej nie dostaje grzybów. Idę gdzie indziej.

"Powywalał tych co mieliśmy"-jakiejś dużej straty chyba nie ponieśliście największa ilość gracz jaką widziałem w waszej gildii to 4 w tym 1 przywódca oraz 2 oficerów.

No i ten jeden oficer przyszedł od was.. z resztą, i tak już tam nie gram.

Opublikowano

Toaleta nie działa-nie da się jej spłuknąć.

Grzyby znów nie zostały przydzielone.

Proszę o zwiększenie limitu znaków w opisie gildii.

Nadal zabiera grzyby za ukończenie misji.

Opublikowano

Trochę szkoda, że właściciel chyba wcale nie interesuje się serwerem. Grzybków jak nie dodawało tak nadal nie dodaje, masa bugów, IS nie ma. Słabo.

Opublikowano

Drogi Administratorze!

Bugi które wypisuję w dalszym ciągu nie zostały naprawione.

Mam rozumieć że wypisuje je tylko dla siebie?

Nawet nie łaska jest Ci odpowiedzieć na prywatną wiadomość czy to tak ciężko napisać 2 zdania?

Nie wiem czy to prawda ale gracze wypytują mnie co z ich zakupionymi grzybkami-może warto jest się tym zainteresować?

Na serwerze byłeś 3 dni temu? Ahh dobrze jak na administratora.

http://scr.hu/0w761/zog1x

Zmieni się Twoje nastawienie do serwera czy mam zakończyć rozgrywkę wraz z całą gildią? 

Nie dość że jest Nas mało (stałych graczy) to nie robisz nic aby Nas zatrzymać na serwerze.

Opublikowano

Na serwerze nic nie jest robione praktycznie od początku.

Od paru dni nawet nie ma kontaktu z założycielem serwera.

Ewidentnie mu to nie wypaliło,ale mieć aż tak wyj<...>ne na graczy jak gks0770 przechodzi wszelki granice....

Zapowiadało sie fajne,miało być coś więcej niż zwykły s**t...

Wyszło jak wyszło,ale nie robiąc nic w kierunku poprawy sytuacji na serwerze będzie bolesny upadek...

Opublikowano

niech ktoś zobaczy czy ten serwer ma dziury w sql?

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...