Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Medium] Revgame.net.pl (nowa wersja)

gks0770

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie można wejść do gry,pisze że jest nieprawidłowe hasło...

już znany problem.

pfffff nie boisz się playa games?

nie boję się, ponieważ znam stanowisko playa games do mojego serwera.

Miały być w 70% autorskie pliki, a to pliki Marcela ze zmienionymi grafikami i mnożnikami. Spodziewałem się czegoś lepszego

Pliki rzeczewiście są 70% autorskie, gildia, rejestracja/logowanie z plików marcela i pare innych a tak to większość napisana przez moją osobę, rozbiliśmy to na moduły itd, jeżeli chcesz screeny bardzo chętnie zaprezentuję :)

Jakieś informacje z postępami?

Serwer zostaje tymczasowo zamknięty, decyzja należy do was czy chcecie start dzisiaj wieczorem około 22:00 czy lepiej już jutro około godziny 14:00, zakupione grzybki będą zwrócone, a ilość grzybów na start zostaje zmieniona z 200 na 350.

Opublikowano

Fajnie,że jest info i w nagrode więcej grzybów o 150 :O

Żeby było sprawiedliwie i w miare równo proponuje przenieść start na jutro aby nie było sytuacji,że pare osób jest o dzień do przodu.

Opublikowano

Fajnie,że jest info i w nagrode więcej grzybów o 150 :O

Żeby było sprawiedliwie i w miare równo proponuje przenieść start na jutro aby nie było sytuacji,że pare osób jest o dzień do przodu.

i tak się stanie, jutro start o godzinie 14:00!

//Błąd z rejestracją jak i logowaniem poprawione.

//Truncate z poziomu plików też już nie jest możliwe.

Opublikowano

Taaa Postac top 1 z zajebistym eq, 7 lochow skoczonych twierdza ładnie wybudowana, top 1 gildia i nie ma serwa xD

Podziękuję za taki serwer ;)

Opublikowano

Miały być w 70% autorskie pliki, a to pliki Marcela ze zmienionymi grafikami i mnożnikami. Spodziewałem się czegoś lepszego

Nie porównuj swojego serwera to tego bo szkoda czasu ...

Opublikowano

Serwer wystartował, itemshop wyłączony do godziny 17

Jeśli link jest ten sam to nie działa.

Dobra działa

Opublikowano

Już dawno po 17 a ItemShop nadal wyłączony. 

Proponował bym zwiększyć limit opisu gildii mało co można w nim zmieścić.

Opublikowano

Wynagrodzenie za wartę jest praktycznie zerowe w porównaniu za lochy.

A o wynagrodzeniu za misję to już szkoda wspominać.

Proponował bym zwiększyć poziom trudności lochów bohatera oraz wypraw gildii.

Na serwerze "zabiera" grzybki za nic- Tzn. kiedy misja się skończy znika nam 1 grzyb niby za pominiecie misji (błąd nie występuje zawsze).

http://scr.hu/0w761/xh16a

Nie wiem czy jest to zamierzany efekt ale WC dostępne jest od 1 poziomu nawet nie trzeba szukać klucza.

Po co zbierać lustro skoro da się robić wszystko nawet nie posiadając go?

Gdy wejdę na jakiegoś bohatera w rankingu to pokazane jest ze jego pozycja to 69.

Order kupca oraz order czci pokazują nie prawidłowe liczby.

Czary u wiedźmy są za 1 szt. srebra.

Ps.Nadal czekamy na ItemShop.

Opublikowano

Coś serwer chyba nie wypalił,72 konta,mało ludzi on-line...

Za dużo sie nie dzieje a zapowiadało się bardzo dobrze

Szkoda...

Opublikowano

Podlatuje bardzo ZRT. Teraz Adrianku kogo wyrolujesz na hajsy?

Będzie jak z ZRT  że taksi musiał spłacić kare, a Ty utarg zawinąłeś? :)

1. Wierny jednej marce

DSC_0028_3.JPG (1).jpg

Opublikowano

i dzięki temu się gks stał popularny :D bo jest w ciekawostkach 

2:57 :P

Co to związanego z tematem?

Po co spamujesz takim syfem w temacie o prywatnym serwerze?

Opublikowano

Wynagrodzenie za wartę jest praktycznie zerowe w porównaniu za lochy.

A o wynagrodzeniu za misję to już szkoda wspominać.

Proponował bym zwiększyć poziom trudności lochów bohatera oraz wypraw gildii.

Na serwerze "zabiera" grzybki za nic- Tzn. kiedy misja się skończy znika nam 1 grzyb niby za pominiecie misji (błąd nie występuje zawsze).

http://scr.hu/0w761/xh16a

Nie wiem czy jest to zamierzany efekt ale WC dostępne jest od 1 poziomu nawet nie trzeba szukać klucza.

Po co zbierać lustro skoro da się robić wszystko nawet nie posiadając go?

Gdy wejdę na jakiegoś bohatera w rankingu to pokazane jest ze jego pozycja to 69.

Order kupca oraz order czci pokazują nie prawidłowe liczby.

Czary u wiedźmy są za 1 szt. srebra.

Ps.Nadal czekamy na ItemShop.

-Wynagrodzenie za wartę zostało zwiększone.

Lochy dają sporo złota, ale za to w misjach jest trudniej o złoto, zostało to zrobione z zamysłem, jeżeli bardzo przeszkadza to w grze oczewiście można zwiększyć.

- Wyprawy gildii są już pod boostowane, a dokładnie 2 ostatnich mobów otrzymało zwiększone DMG i HP.

- Błąd ze znikającymi grzybkami już mam prawdopodobnie zrobiony, testuje poprawkę na localhost, jeżeli będzie to działało to w przeciągu 30 minut dodam fix na serwer.

- WC jest od pierwszego poziomu, zamierzony efekt.

- mógłbyś powiedzieć o co chodzi z "robić wszystko nie posiadając lustra" ?

- ranking i pozycję w rankingu postaram się jeszcze dzisiaj poprawić, ogólnie ranking jest z plików Pan Marcel i on w plikach nie użył odczytywania pozycji tylko dał że każdy ma pozycję "69".

- Ordery zaraz po napisaniu tego posta sprawdzę, i zaraz poprawię.

- Czar u wiedźmy został poprawiony, tymczasowo dałem stały zwiększony koszt zaczarowania ale za chwilę dodam aby koszt był zależny od poziomu.

// ITEMSHOP-u nie ma dlatego bo miał dziurę , Nie miałem głowy żeby go przepisać i zabezpieczyć

Opublikowano

Może i kosz zaklęcia został zwiększony ale nie trzeba mieć tyle złota aby go dodać.

Z lustrem powinno być tak że jeśli się je zbierze całe to można wykonywać wiele czynności na raz tzn. jeśli robisz misje możesz w tym samym czasie iść na lochy.

A tutaj jest tak że nawet bez lustra można to wykonywać jednocześnie a więc po co zbiera się te kawałki?

Opublikowano

Zarejestrowałem się bo nie ma co wyglądało ciekawie, ale nie ma tych grzybów od 10-500, więc ja odpadam bo gdyby były to bym grał te pół godziny dziennie i może coś by wyszło :c a tak to nie dla mnie, no i jest tylko jedna gildia która cokolwiek znaczy a kiedy chcieliśmy zrobić im konkurencje to jeden od nich przeszedł do nas po prosił o oficera i powywalał tych co mieliśmy. Zero frajdy z gry :/ 

Opublikowano

Zarejestrowałem się bo nie ma co wyglądało ciekawie, ale nie ma tych grzybów od 10-500, więc ja odpadam bo gdyby były to bym grał te pół godziny dziennie i może coś by wyszło :c a tak to nie dla mnie, no i jest tylko jedna gildia która cokolwiek znaczy a kiedy chcieliśmy zrobić im konkurencje to jeden od nich przeszedł do nas po prosił o oficera i powywalał tych co mieliśmy. Zero frajdy z gry :/ 

Problem dziennych grzybków pewnie zostanie rozwiązany. Chociaż da się grać bez takiej opcji. Na sewerze jestem top 1 a posiadam jeszcze 250 grzybków. Wystarczy je wydawać rozsądnie.

Po co robić na razie konkurencyjne gildie nie lepiej aby na początku była 1 wspólna?

Po pewnym czasie gildii te rozłączyły by się i walczyły między sobą.

Jeśli chcecie z chęcią zapraszamy do Nas!

"Powywalał tych co mieliśmy"-jakiejś dużej straty chyba nie ponieśliście największa ilość gracz jaką widziałem w waszej gildii to 4 w tym 1 przywódca oraz 2 oficerów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...