Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Medium] Revgame.net.pl (nowa wersja)

gks0770

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, Przedstawiam wam mój projekt na nowej wersji a dokładnie :

IDbBepj.png

Długo nie muszę rozpisywać się z tematem, kto śledził postępy nad serwerem w temacie [MultiSerwer][ZAPOWIEDŹ] Nowa Wersja , wie ile pracy zostało w to włożone, wszystkie błędy niewiadomo czy zostały usunięte, lecz zmian w plikach jest od groma, między innymi pliki w min. 70% autorskie i zoptymalizowane.

Serwer typu [MEDIUM] ? :

Grzybki na start : 200

Złoto na start : 10

Dlaczego tak mało grzybków? o północy grzybki się odnawiają, randomowo od 10-500.

Revgame.net.pl - był to jeden z najdłuzej stających serwerów na wersji swf555, obecnie nasze sukcesy z poprzedniego serweru chcemy powtórzyć także na najnowszych wersjach Shakes&Fidget.

Proszę o zgłoszanie wszystkich błędów znalezionych na serwerze w temacie o serwerze :)

dzięki takim wskazówkom serwer będzie miał predyspozycje do bycia z dnia na dzień coraz lepszym.

linki :

revgame.net.pl

fanpage :

-tymczasowo brak-

kontakt :

gks0770 - w grze

gks0770 - na forum

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem czy to błąd ale zgłoszę. 

Po dołączeniu do glidii nie wyświetla się, że w niej jesteśmy. Aby się dowiedzieć o tym, że znajduję się w jakiejkolwiek glidii musiałem odświeżyć grę. :)

Co do cen w zbrojowni i gabinecie. 

Lekko podwyższyłbym albo obniżył ceny w sklepie. 

Tak btw. 

Zakłada ktoś jakąś normalną glidię? :)

Jeżeli ktoś szuka glidii to zapraszam do Insignis. 

Opublikowano

Gra wygląda przepięknie,odświeżona grafika,dobrze ułożony exp.

Wszystkiego jeszcze nie odkryłem,a na pewno rozgrywka na tym serwerze będzie o wiele ciekawsza niż na gotowcach.

Może jedyną wadą jest p2w,ale na tym w sumie stoi cały sfgame a ceny nie są jakoś zawyżone.

Polecam serwer,napewno warto choć wejść i troche pozwiedzać :)

Opublikowano

https://scr.hu/ZOpy5e

Nie prawidłowe Wyswietlanie rankingu.. Nie wyświetla naszej pozycji tylko cały czas 0.. Przez to gdy klikam arene losuje mi byle jakiego przeciwnika z całego rankingu

Dziękuję za zgłoszenie, zostanie dzisiaj ranking i arena pod tym względem poprawiona.

Wysłane z mojego LG-H635 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Jestem w gildii. Mój nick na serwerze to Farex

@Edit teraz znowu wyszukałem klejnoty to jest już wartość, ale 2. To chyba za mało co? :)

Opublikowano

Jestem w gildii. Mój nick na serwerze to Farex

@Edit teraz znowu wyszukałem klejnoty to jest już wartość, ale 2. To chyba za mało co? :)

to jest początkowa wartość, teraz mnożnikiem w klejnotach jest sala rycerska, jak każdy z twojej gildii podniesie wartość sali rycerskiej to będziecie mieli lepsze klejnoty :)

Godzina na czacie jest zła, trzeba o godzine przestawic

Poprawione.

Opublikowano

WTF? Wywaliło mnie z serwera i jak chce się zalogować to "nie znaleziono postaci na tym serwerze". Ktoś mi usunął postać?!

Opublikowano

ktoś już namieszał i usunął bazę danych, prawdopodobnie wiem już kto, i wiem gdzie leży błąd, baza danych została wgrana na nowo, jeżeli sytuacja się powtórzy to znam już kolejny problem, obecnie to sprawdzam, można rejestrować się na nowo, osoby które zakupiły grzybki proszone są o kontakt na priv.

Opublikowano

Da sie to jakoś zabezpieczyć?

To już nie jest smieszne jak drugi serwer ma kłopoty z powodu skasowania bazy danych.Z maxgame było to nawet zabawne ale w tym przypadku to szkoda serwera i tych postaci ;/

Opublikowano

Da sie to jakoś zabezpieczyć?

To już nie jest smieszne jak drugi serwer ma kłopoty z powodu skasowania bazy danych.Z maxgame było to nawet zabawne ale w tym przypadku to szkoda serwera i tych postaci ;/

oczewiście że się da zabezpieczyć, obecnie jedną rzecz zmieniłem i jestem ciekawy czy to było to, jeżeli nie to mam jeszcze jedno podejrzenie, ustawiam właśnie backup co 30 minut aby jak najmniej stracić wtedy kiedy odbędzie się atak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...