Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jest coś takiego jak IPB NULLED?

WojtazzGamesPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema!

Mam takie pytanko czy jest coś takiego jak silnik do forum IPB NULLED? Bo tworzę forum i szukam silnika, jak oglądałem różne fora to właśnie widziałem że coś takiego pisali ludzie.. I jak jest to gdzie pobrać i czy to kosztuje?

Opublikowano

IPB nulled jest (można tak powiedzieć w uproszczeniu) scrackowaną wersją IPB. Jak można się domyślić jest to nielegalne i na mpcforum nie uzyskasz dalszej pomocy jeśli chcesz uzyskać pomoc w pobraniu takiej wersji. Jeszcze jakieś pytania?

Opublikowano

​Nulled = kradziona, spiracona wersja IPB. Całkowicie bezpieczne, bo IPS ma wywalone na to, co ludzie robią z ich oprogramo.

IPB nulled jest (można tak powiedzieć w uproszczeniu) scrackowaną wersją IPB. Jak można się domyślić jest to nielegalne i na mpcforum nie uzyskasz dalszej pomocy jeśli chcesz uzyskać pomoc w pobraniu takiej wersji. Jeszcze jakieś pytania?

Jak nie otrzyma? Na PW mu pomogę, albo na GG jak mi pogrozicie banem. xD

Reygras/

• 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...