Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ts3-Oficial.pl | Darmowy | Publiczny | Bezpieczny

AutoFX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

▌Ts3-Oficial.pl

~> IP serwera: Ts3-Oficial.pl ✴

~> Typ serwera: TeamSpeak3 ✴
~> Ilość slotów: 512 ✴

Oferujemy:
Miłą Atmosferę
Dobrą Zabawę
Darmowe Kanały
Darmowe Strefy Premium / V.I.P
Music Boty 24/7
Eventy
Dobry kontakt z administracją
Profesjonalną i wyrozumiałą administracje

Serwer posiada licencje NPL oznacza to ,że wszystkie kanały są darmowe kanały vipa można otrzymać od 7 osób na kanale i inne kanały vipa np. Evip od 12 os nie pobieramy za nic opłat.Jeżeli chodzi o darowizny nie przyjmujemy takowych.

Gorąco zapraszamy!

Opublikowano

Zacznę od plusów.. a tak. Brak ich. 

To teraz przejdźmy do mojej opinii na temat serwera.

Wygląd TS-a jest nieprzejrzysty, nieestetyczny, brakuje dopracowanego pomysłu na serwer. Kanałów jest nawalone, a nawet na nich nikt nie siedzi. 

Nie da się połapać na wejściu gdzie jest Centrum, gdzie administracja, gdzie kanały - syf.

Przejdę teraz do części rang niby są poukładane ale panuje nieład w ikonkach jak praktycznie na większości serwerów.

Strona graficzna? Brak. Nie ma banneru, nie ma prezentacji, nie ma opisów kanałów. 

Moim zdaniem jak ktoś wstawia prezentacje na forum to serwer powinien być dokończony i dopracowany, a nie w fazie prób i błędów. 

Przejdę teraz do kwestii administracyjnej bo to po prostu jest mistrzostwo!

Wchodząc na serwer dostałam od Właściciela rangę "Mężczyzna" -> 

<15:10:45> "Maja" was added to server group "     Mężczyzna" by "ErziGaming".

SS: 2930214702308831237309.png

Gdy weszłam na Centrum i powiedziałam, że kolega się pomylił to powiedział, cytuję: " sorry ale jestem wk*rwiony bo coś tam gildia coś tam" 

Po czym.. <15:11:39> "Maja" was removed from server group "     Mężczyzna" by "ErziGaming".

<15:11:42> "Maja" was added to server group "     Mężczyzna" by "ErziGaming".
<15:11:45> "Maja." was removed from server group "     Mężczyzna" by "ErziGaming".
<15:11:48> "Maja." was added to server group "     Kobieta" by "ErziGaming".
SS: 2088014702308841237309.png

Tak! Kolega zdjął mi mężczyznę i dał znowu tą samą rangę - pomyłka 2. 
Cytuję: " k*rwa, znowu się pomyliłem" 

Stawiam pytanie: gdzie ta "Profesjonalna administracja"? 

Przejdźmy do kolejnego faktu tej cudownej administracji! 
Zapytałam się tego Właściciela czy mogę uzyskać rangi dodatkowe powiedział, że "jasne"
Poprosiłam o rangę 'Paker' czekałam tak może z 3 minuty i usłyszałam z 3 razy "no gdzie k*rwa jest ta ranga"
Pomimo faktu, że podałam jej konkretne położenie nawet numer rangi - nie uzyskałam jej.
Zapytałam się czy jest jakiś inny Admin, który byłby w stanie mi pomóc przerzucił mnie do jakiegoś Querego...

Teraz najlepsze! Kolega z rangą Query zamiast mi pomóc:
<15:14:53> You were kicked from channel "[Vip] Żaniaaa :3" by "Cookie1" (123) - QUERY <- ponawiam pytanie... gdzie ta profesjonalna administracja? 
SS:3892614702308841237309.png

Pomijam fakt, że odkąd weszłam na serwer jest mi dodawana jakaś ranga gildyjna.. ;)
SS: 3559014702308841237309.png
SS2: 9090714702308841237309.png

A i żeby nie było, że to są moje widzimisie, że napisałam 'Właściciel' czy 'Query' dowody:

SS1:7934914702308841237309.png
SS2: 8464114702308841237309.png

Tak podsumowując jestem bardzo niezadowolona z zachowania administracji i jak już piszesz "profesjonalna administracja" to zastanów się czy to prawda bo takie brednie to możesz wciskać.. ;)

Nie polecam serwera, nie warto tracić czasu na wejście.
Pozdrawiam. 

Po napisaniu prawdy.. 
<15:33:24> You were banned permanently from the server by "[AutoFX] AutoFX" (Do siebie)
SS: 7545614702312711237309.png

Dodam, że po wejściu Właściciel mnie przeniósł i powiedział " spierdalaj " 

Hm.. wnioski wyciągnijcie sami, nie warto wchodzić! ;)
Opublikowano

Witam, moglibyście Państwo ukazać email od TeamSpeak chodzi mi o ten gdzie jest wysłany już klucz licencyjny. Chcę sprawdzić czy NPL macie oryginalną. 

Opublikowano

Witam, moglibyście Państwo ukazać email od TeamSpeak chodzi mi o ten gdzie jest wysłany już klucz licencyjny. Chcę sprawdzić czy NPL macie oryginalną. 

Nieśmieszne. W administracji dzieci, które nie znają innych słów niż "k*rwa" czy innych czynności niż "kick i ban" :) 

Opublikowano

Hmm Maja.. masz swój serwer ts to po co wgl wchodzisz do kogoś ja byłem kiedyś u ciebie i twoja administracja nie jest wcale lepsza od ddosów 1 groził proszę cie jeżeli chcesz pisać komętarz to nie pisz tak o kimś jak twoja administracja to dno nie mają pojęcia o niczym jesteś dziewczyną i zapewne robisz wszystko z poradnikami bo czas tracisz na naszym ts ok ale wiesz co zajmij się swoim bo tam jest większa patologia ten właściciel jest od dzisiaj u mnie na ts właścicielem więc jest to prawdopodobne ,że ma problemy z rangami po 2 mówisz o problemie z male ok czaje ale wiesz ile chłopaków wchodzi na ts z nickami dziewczyn więc to też można usprawiedliwić a jeżeli masz problem.Hehe jeżeli masz problem z licencją proszę zgłośić się do suportu teamspeak niech oni to sprawdzą mam dobrą licke z kluczem nie jesteś z suportu więc takich informacji nie musze udostępniać a maja przy okazji zasłużyłaś na to bo robisz z nas durniów ale powiedz czy ban i kick proszę cie wszystko jest zrobione prawidłowo wszelkie błędy zostały naprawione w dosłownie minute jeżeli masz takie głupoty pisać to lepiej zejdz nam z oczu duszo nie czysta.Ciekawe jak tam klimat u was zapewne po wejściu dostane ddosa i bana perma no to przepraszam.Wasza inteligencja nie dorównuje mojemu psu.

Opublikowano

Hmm Maja.. masz swój serwer ts to po co wgl wchodzisz do kogoś ja byłem kiedyś u ciebie i twoja administracja nie jest wcale lepsza od ddosów 1 groził proszę cie jeżeli chcesz pisać komętarz to nie pisz tak o kimś jak twoja administracja to dno nie mają pojęcia o niczym jesteś dziewczyną i zapewne robisz wszystko z poradnikami bo czas tracisz na naszym ts ok ale wiesz co zajmij się swoim bo tam jest większa patologia ten właściciel jest od dzisiaj u mnie na ts właścicielem więc jest to prawdopodobne ,że ma problemy z rangami po 2 mówisz o problemie z male ok czaje ale wiesz ile chłopaków wchodzi na ts z nickami dziewczyn więc to też można usprawiedliwić a jeżeli masz problem.Hehe jeżeli masz problem z licencją proszę zgłośić się do suportu teamspeak niech oni to sprawdzą mam dobrą licke z kluczem nie jesteś z suportu więc takich informacji nie musze udostępniać a maja przy okazji zasłużyłaś na to bo robisz z nas durniów ale powiedz czy ban i kick proszę cie wszystko jest zrobione prawidłowo wszelkie błędy zostały naprawione w dosłownie minute jeżeli masz takie głupoty pisać to lepiej zejdz nam z oczu duszo nie czysta.Ciekawe jak tam klimat u was zapewne po wejściu dostane ddosa i bana perma no to przepraszam.Wasza inteligencja nie dorównuje mojemu psu.

Po tej wypowiedzi mogę śmiał stwierdzić, że administracja nie jest profesjonalna i wyrozumiała, co zaznaczyli w swojej prezentacji serwera. 

Krytykę trzeba umieć przyjmować na siebie, a nie pisać, takie głupoty, bo wychodzi na to, że to "ty dorównujesz inteligencji swojego psa", bo się kierujesz swoimi dzikim zachciankami, których w ogóle nie potrafisz obronić. 

Jest to nawet nie śmieszne, bo to żałosna postawa administracyjna :-)

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Nie wejdziesz do nas na TS-a bo się reklamowałeś i dostałeś perma.

Mało tego - nie, nie robię nic z poradnikiem, a nawet, jeśli człowiek uczy się do końca życia, co jest złego w nauce?

To fajnego masz Właściciela, że jest "od dzisiaj".

Zostałeś u mnie tak potraktowany bo przyszedłeś i zapytałeś się czy chce być u Ciebie Właścicielem tylko mam dać przekierowanie.

Zresztą to nie jest temat by mówić o mnie, o mojej administracji i o moim TS.

Dałeś prezentacje powinieneś się liczyć z opinią - negatywną/pozytywną. Jeśli masz się wybraniać pisząc o mnie to słaba opcja.

U mnie z administracji nikt nie grozi - nie wymyślaj. Szukasz byle czego by usprawiedliwić, że masz dziecinną administrację.

Skoro posiadasz Właścicieli/Querych, którzy są od dzisiaj to nie pisz "Profesjonalna administracja" bo to śmiech na sali.

Dlaczego wchodzę na Twój serwer pomimo, że posiadam swój? A no proste. Lubię się wypowiadać pod prezentacjami innych serwerów - bo po to są. Doradzam innym ludziom i mam do tego prawo. Proszę pokaż mi w regulaminie, że Właściciel innych serwerów nie może się wypowiadać pod innymi. Skoro tak oskarżasz mnie/ mój serwer/ moją administrację proszę pokaż dowody tak jak ja je przedstawiłam w ss-ach powyżej.

NIE POZDRAWIAM, NIE POLECAM! ;>

Opublikowano

"komętarze" hahah widać jaka dojrzała administracja... 

Tak jak @Maja.. napisała zbyt dużo kanałów

@edit. 

Sorki za spam

@edit2.

Rozmawiam sobie właścielem ErziGaming odrazu dostaje kicka  i ErziGaming  wchodzi  drugi właściel AutoFX, za jakiś czas wchodzi ponownie a ten do niego wypierdalaj. Co za patologia...

Również nie polecam!

Opublikowano

Kanały, kanałami - kwestia estetyczna wszystko da się zmienić ale nie da się zmienić postawy Właścicieli.

Tutaj nie leży główny problem w wyglądzie tylko w samym zachowaniu tej "profesjonalnej" administracji.

Nie polecam!

Opublikowano

Zebrałaś swoich ludzi z ts pff proszę cie to jest dno ja przyjełem tą wypowiedz ale jeżeli zadaje pytania to jej  odpowiedziałem proste co o tym myślę wolność słowa jest było i będzie .

Uwierz że ta administracja pobiła by twoją w wiedzy tak samo jak ja ciebie.

Opublikowano

Zebrałaś swoich ludzi z ts pff proszę cie to jest dno ja przyjełem tą wypowiedz ale jeżeli zadaje pytania to jej  odpowiedziałem proste co o tym myślę wolność słowa jest było i będzie .

Pozwól, że wyprowadzę Cię z błędu - pod tym postem nie wypowiadają się ludzie "z mojego ts-a" bo większość mojej administracji nie posiada nawet konta na mpc / nie wie co to jest. Wypowiedzieli się ludzie, którzy wypowiadają się pod mniej więcej każdą prezentacją na forum. Przypominam, że dałeś prezentacje PUBLICZNIE - NA PUBLICZNE FORUM. I zamiast bronić się argumentami, które nie są prawdziwe naucz się pisać i poprawnie składać zdania. 

Nie piszę by Ci dogryźć, piszę post by ludzie nie tracili czas na tak beznadziejny TS. 

Wolność słowa to jedno ale kłamstwo/ chamstwo to drugie.

@Edit

Przypominam, że dałeś prezentację na PUBLICZNE FORUM i powinieneś się liczyć z każdą opinią dodam tylko, że ta opinia nie powstała z powodu "bo tak" dałam konkretne dowody, które dostarczyła mi "profesjonalna" administracja. 

Nie polecam!

@Edit

Na pewno ludzie z gildii, którzy nie potrafią nadać rangi pobiliby moją administracje w wiedzy, a Ty? Nom.. rzeczywiście mnie pobijasz tylko w czym? W braku umiejętności argumentacji, braku umiejętności pisania? To fakt. 

A nawet, jeśli rzekomo Twoja administracja "potrafi więcej" wolę mieć kulturalnych ludzi niż doświadczonych. ;) 

Opublikowano

Zgodzę się z pełni z @Maja..

Administracja to totalne dzieci. Przy wbiciu na poczekalnie tylko kur**a, kur**a, oraz inne wulgaryzmy.

Do tego debilne zachowanie Właściciela. Chwali się , że napisał sam bota, i wysyła link do strony, na której krzyczy duch 

Ostrzegałem, aby ściszyć.

Opublikowano

Dobrze maju jeżeli chodzi o zdania mogę się zgodzić ponieważ ja pisze strasznie szybko to oznacza ,że starannie ale pozwól ,że ci wyjaśnie jak to wygląda.Kiedy napisałaś komętarz jakoś k***a z dupy te typy zaczeły pisać k***a przestań jesteś egoistką i tyle.Wszystko co piszesz jest po to aby mnie zdenerwować przez kolege który był pod moim nickiem po 2 on nawet reklamy nie pisał.Po 3 wtedy nawet jeżeli mogłem pisać reklaamy bo miałem hosting providera licke więc to chyba nie jest jakaś tragedia.Weż tych typków bo ja nie wieże w to ,że oni są ludzmi którzy dają opinie k***a błagam cie akurat odrazu z dupy zaczynają pisać i mi dopierdalać.Mam wyjebane w ciebie i te wasze pierdolone komętarze nie będę pisać z szacunkiem do ludzi którzy sami go nie ukazują jesteś egoistyczną szmatą i tyle wiec powiem jedno pierdolnij się w łeb.Możesz spróbować się wyleczyć z tego ale nie wiem czy nie za późno szkoda by było takiej dziewczyny... żeby się tak marnowała.

Opublikowano

Dobrze maju jeżeli chodzi o zdania mogę się zgodzić ponieważ ja pisze strasznie szybko to oznacza ,że starannie ale pozwól ,że ci wyjaśnie jak to wygląda.Kiedy napisałaś komętarz jakoś k***a z dupy te typy zaczeły pisać k***a przestań jesteś egoistką i tyle.Wszystko co piszesz jest po to aby mnie zdenerwować przez kolege który był pod moim nickiem po 2 on nawet reklamy nie pisał.Po 3 wtedy nawet jeżeli mogłem pisać reklaamy bo miałem hosting providera licke więc to chyba nie jest jakaś tragedia.Weż tych typków bo ja nie wieże w to ,że oni są ludzmi którzy dają opinie k***a błagam cie akurat odrazu z dupy zaczynają pisać i mi dopierdalać.Mam wyjebane w ciebie i te wasze pierdolone komętarze nie będę pisać z szacunkiem do ludzi którzy sami go nie ukazują jesteś egoistyczną szmatą i tyle wiec powiem jedno pierdolnij się w łeb.Możesz spróbować się wyleczyć z tego ale nie wiem czy nie za późno szkoda by było takiej dziewczyny... żeby się tak marnowała.

Osoba, która nie panuje nad swoimi emocjami - nie powinna tworzyć jakiegokolwiek projektu. Nie interesuje mnie to czy Ty w to wierzysz czy nie bo taka jest prawda - w jakąkolwiek wejdziesz prezentacje znajdziesz ich komentarze. W dodatku, jeśli Twoja prezentacja uzyskała wyświetlenia to oznacza, że przyciąga większą grupę ludzi, a skoro chcą oceniać to chyba muszą wejść na serwer? Słuchaj ich opinia nie powstaje z mojej.. oni wchodzą na serwer i Ty jak i Twoja "profesjonalna" administracja dajecie im dowód i powód by pisali takie komentarze. One nie są wyssane z palca. 

Mało tego.. pisać można na szybko - nie pisać dużych liter, przecinków czy kropek ale jak można robić błędy takie jak "WIEŻE" albo "KOMĘTARZ" to jest błąd ortograficzny, ba.. niespotykany! 

Gościu nie piszę tego by Cię zdenerwować, piszę to by ostrzec ludzi, którzy chcieliby do Ciebie wejść na serwer. 

Tak samo nie rozumiem dlaczego mnie wyzywasz? I co ma tutaj "egoizm" do wszystkich moich wypowiedzi? Znasz określenie tego słowa? 

NIE POLECAM!

@Edit zamknij serwer, zamknij prezentacje, wróć do szkoły i może za kilka lat stwórz projekt.

Opublikowano

Haha termaq fajnie jesteś technikiem widzę ,że macie jakiś pakt serio jest to porażką nie dawno był osobiście u mnie termaq i mówił ,że ts całkiem całkiem baneru brakuje ale na jakieś błędy nie zwracał uwagi z resztą p******e was i wszystkie k'''''''' które tutaj urzędują.Kończe ten dialog z wami bo nie rozumiecie co piszecie tak samo pan technik działu chce nas czegoś uczyć do tego trzeba mieć wiedzę ale widzę ,że ma spore braki w rozwoju skoro najpierw tak mi pisał a teraz nas bieże na samo dno a jeżeli chodzi o music boty lubie głośną muzykę i będzie taka tam grać dopuki ja tam jestem właścicielem.

Opublikowano

Zgodzę się z pełni z @"http://ts3bots.pl  UWAGA: Lepiej ściszyć słuchawki.

Z ciekawości wszedłem w tego linka, co podesłałeś: ts3bots.pl ( Chociaż Ty mogłeś się opanować i tego nie wrzucać).

Odnośnie Serwera. Wspomnę to, co napisała @Maja, Serwer posiada strasznie małą liczbę osób. Pomimo tego, posiada w **uj kanałów. Po co komu tyle?

Najlepsze teraz. Wchodzę na Serwer, a tam licencja NPL, przy liczbie 10-20 osób( +5botów z mBota). Wchodzę z ciekawości na stronę, a tam zwykły template apache. Kolejny kur*a Serwer co ciśnie na cracku? Posiadam Serwer ( który stoi ponad 6msc.) I NIGDY NIE PRÓBOWAŁEM WGRAĆ CRACK LICENCJI. 

Zamiast brać się za serwery TS, bierz się za ortografię, bo z tego co widzę, to jest w opłakanym stanie. Nie wspomnę tutaj już o Twojej interpunkcji, piszesz zdania tak chaotycznie, że nie wiem, gdzie zrobić przerwę.

Jeżeli osoby szukają STABILNEGO Serwera, DOJRZAŁEJ administracji, SWOBODY, to radzę szukać dalej.

Ten Serwer nawet nie zasługuje na 2/10.

Pozdrawiam

Opublikowano

Haha termaq fajnie jesteś technikiem widzę ,że macie jakiś pakt serio jest to porażką nie dawno był osobiście u mnie termaq i mówił ,że ts całkiem całkiem baneru brakuje ale na jakieś błędy nie zwracał uwagi z resztą p******e was i wszystkie k'''''''' które tutaj urzędują.Kończe ten dialog z wami bo nie rozumiecie co piszecie tak samo pan technik działu chce nas czegoś uczyć do tego trzeba mieć wiedzę ale widzę ,że ma spore braki w rozwoju skoro najpierw tak mi pisał a teraz nas bieże na samo dno a jeżeli chodzi o music boty lubie głośną muzykę i będzie taka tam grać dopuki ja tam jestem właścicielem.

Pakt? No tak.. przecież to bardzo dziwne, że osoba, która głównie udziela się w dziale TS-a daje opinię na temat Twojego serwera. Nie ośmieszaj się i zakończ tą rozmowę, a najlepiej zamknij temat.

Myślę, że Właściciel myślący nad dużym projektem powinien mieć większy zasób słów. Co do wiedzy.. zamiast wymądrzać się jaką wiedzę posiadasz to najpierw zdobądź wiedzę na temat języka polskiego.

Kolego taki błędy jak: dopuki, bieże - żart?  :((

Opublikowano

1. Licka z rejpa bez emulatora (Polecam uważać na backdoor-y w niej ^^)

2. Byście zrobili coś swojego a nie stali na bazie która zwiedziła połowę internetu

OurSpeak.pl
Ts-Unity.pl
YT-Games.pl
NightZone.pl
4Esport.pl
Forlive.pl ® MTS3.pl
TsMax.pl

Nie chce mi się więcej sprawdzać ile TS miało ta bazę  

yJIK9mU.png

Opublikowano

Zapomnij temat będzie aktywny proszę cie mówiłem ci już się k***a nie wyleczysz.Ciekawe ,że moja administracja jest chora proszę cie oni są the best po prostu tak jak powiedziałem teamspeak jest w trudnej sytuacji ten ts miało 2 założycieli i 2 współ ale jakoś wyszło że każdy poszedł w swoją strone więc w 2 dni dosłownie i tak dużo (SAM ZROBIŁEM)!

Opublikowano

Zapomnij temat będzie aktywny proszę cie mówiłem ci już się k***a nie wyleczysz.Ciekawe ,że moja administracja jest chora proszę cie oni są the best po prostu tak jak powiedziałem teamspeak jest w trudnej sytuacji ten ts miało 2 założycieli i 2 współ ale jakoś wyszło że każdy poszedł w swoją strone więc w 2 dni dosłownie i tak dużo (SAM ZROBIŁEM)!

I dlaczego Ty mnie obrażasz? Bo wystawiłeś prezentację i dałam obiektywną ocenę? Uspokój się bo Twoje posty tylko pogrążają Ciebie i Twój serwer. Kolego chyba Ci się coś pomyliło nigdzie nie napisałam, że Twoi Administratorzy są "chorzy" tylko, że są nieprofesjonalni, a tutaj jest ogromna różnica. Nie interesuje mnie ile stoi, czy robiłeś go sam, ilu ma właścicieli. Jeżeli dajesz prezentacje na forum i wypisujesz takie pozytywy o nim to powinien być dokończony i dopracowany. Jeśli jest w trudniej sytuacji to nie wystawiaj prezentacji bo to co tutaj prezentujesz to śmiech na sali.  :((

Opublikowano

To i ja dołożę swoją cegiełkę.

• Założę się, że mbot nielegalny
  • 3/4 administracji to właściciele
  • Nawalone kanałów bez ładu i składu
  • Brak jednolitego designu ikonek
  • Brak jakiejkolwiek strony (nawet głupiego placeholdera)
  • Miałem pisać jeszcze, ale niespodzianka! Serwer został wyłączony:

2d457b14a15d4d17b80b39142bd74c7e.png

Nie polecam.

Opublikowano
<16:46:09> Próba określenia nazwy hosta Ts3-Oficial.pl

<16:46:09> Uruchomiona próba połączenia z serwerem na Ts3-Oficial.pl

<16:46:10> You are banned permanently. Reason: "Do siebie"

Opublikowano

Witam,

Jeżeli szukasz serwer na wysokim poziomie to odradzam ten serwer.. Administracja to kompletna dziecinada która nawet prostej rangi nie potrafi nadać.. tym bardziej właściciel! Skoro wlasciciele nie potrafią nadać rangi a lepiej im zbanowac tą osobę to gratuluje wygrania balonu.. Po co wy wgl pokazujecie się na rynku? xD

Nie polecam serwera.

Opublikowano

Zgodzę się z pełni z @http://ts3bots.pl  UWAGA: Lepiej ściszyć słuchawki.  Ponieważ wyskakuje upiór i krzyczy.

@kopyciaak

Ostrzegałem, aby ściszyć.

No kurde, nie dodwaj tutaj takich rzeczy bo się znajdzie taki debil jak ja i to kliknie bez przeczytania ostrzeżenia, miałem wyciszone uwież tak to nie działa. @Soanger

Co do topicu:

Zbiorę wszystkie opinię wraz z moją opinią w jedno solidne zdanie....

To jest kur*a dramat a nie serwer.

Nie pozdrawiam, G..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...