Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ts3-Oficial.pl | Darmowy | Publiczny | Bezpieczny

AutoFX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Mbot za 20zł (nielegalny).
  • Dziecinna administracja.
  • Wgrana kopia z rangami itp. z innych serwerów.
  • Wczoraj waszego ts wywaliło wieczorem, i nie wstał później.

Szczerze? Jest wiele serwerów lepszych od tego. Nie wiem po co wy wychodzicie z tym ts'em na rynek..

Opublikowano

Zapomnij temat będzie aktywny proszę cie mówiłem ci już się k***a nie wyleczysz.Ciekawe ,że moja administracja jest chora proszę cie oni są the best po prostu tak jak powiedziałem teamspeak jest w trudnej sytuacji ten ts miało 2 założycieli i 2 współ ale jakoś wyszło że każdy poszedł w swoją strone więc w 2 dni dosłownie i tak dużo (SAM ZROBIŁEM)!

I dlaczego Ty mnie obrażasz? Bo wystawiłeś prezentację i dałam obiektywną ocenę? Uspokój się bo Twoje posty tylko pogrążają Ciebie i Twój serwer. Kolego chyba Ci się coś pomyliło nigdzie nie napisałam, że Twoi Administratorzy są "chorzy" tylko, że są nieprofesjonalni, a tutaj jest ogromna różnica. Nie interesuje mnie ile stoi, czy robiłeś go sam, ilu ma właścicieli. Jeżeli dajesz prezentacje na forum i wypisujesz takie pozytywy o nim to powinien być dokończony i dopracowany. Jeśli jest w trudniej sytuacji to nie wystawiaj prezentacji bo to co tutaj prezentujesz to śmiech na sali.  :((

Wbiłem na teamspeak i tam nic fajnego nie ma, ale zawsze można dać szanse dla takiego teamspeaka . @Maja...Twoja ocena teamspeaka nic nie zmienia, bo twój teamspeak tak samo wygląda, jak ten i nic z tym nie robisz . "Jeśli jest w trudniej sytuacji to nie wystawiaj prezentacji, bo to, co tutaj prezentujesz to śmiech na sali." śmiech na sali jest jak ty cały czas piszesz, że nie polecasz teamspeak jakiegoś to jest śmieszne. P.S czekam na spam u sb , jak bardzo mnie i mojego ts nie lubisz.

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Zapomnij temat będzie aktywny proszę cie mówiłem ci już się k***a nie wyleczysz.Ciekawe ,że moja administracja jest chora proszę cie oni są the best po prostu tak jak powiedziałem teamspeak jest w trudnej sytuacji ten ts miało 2 założycieli i 2 współ ale jakoś wyszło że każdy poszedł w swoją strone więc w 2 dni dosłownie i tak dużo (SAM ZROBIŁEM)!

I dlaczego Ty mnie obrażasz? Bo wystawiłeś prezentację i dałam obiektywną ocenę? Uspokój się bo Twoje posty tylko pogrążają Ciebie i Twój serwer. Kolego chyba Ci się coś pomyliło nigdzie nie napisałam, że Twoi Administratorzy są "chorzy" tylko, że są nieprofesjonalni, a tutaj jest ogromna różnica. Nie interesuje mnie ile stoi, czy robiłeś go sam, ilu ma właścicieli. Jeżeli dajesz prezentacje na forum i wypisujesz takie pozytywy o nim to powinien być dokończony i dopracowany. Jeśli jest w trudniej sytuacji to nie wystawiaj prezentacji bo to co tutaj prezentujesz to śmiech na sali.  :((

Wbiłem na teamspeak i tam nic fajnego nie ma, ale zawsze można dać szanse dla takiego teamspeaka . @Maja...Twoja ocena teamspeaka nic nie zmienia, bo twój teamspeak tak samo wygląda, jak ten i nic z tym nie robisz . "Jeśli jest w trudniej sytuacji to nie wystawiaj prezentacji, bo to, co tutaj prezentujesz to śmiech na sali." śmiech na sali jest jak ty cały czas piszesz, że nie polecasz teamspeak jakiegoś to jest śmieszne. P.S czekam na spam u sb , jak bardzo mnie i mojego ts nie lubisz.

Najśmieszniejsze jest to, że nie poleciłam do tej pory może z trzech ts-ów? A nie polecam bo mam ku temu powody. Nie spamowałam jak bardzo nie lubię Ciebie czy Twojego ts-a. Skrytykowałam Wasze podejście. Możesz sobie przybić pione z Właścicielem tego tematu bo jesteście na podobnym poziomie intelektualnym. :) Zresztą każdy ma prawo do swojego zdania to może zamiast oceniać mnie i mój serwer skupiłbyś się na serwerze, którego to jest prezentacja? Śmieszy mnie Wasze podejście bo nie potraficie przyjąć do siebie krytyki jak takie małe dzieci. 

@Edit

Gdybym chciała znać Twoją lub czyjąkolwiek opinię na temat mojego serwera - na pewno bym się zapytała. Średnio mnie interesuje Wasze zdanie bo robię to co lubię i jak lubię - może dlatego nie ma prezentacji mojego serwera bo nie interesuje mnie zdanie innych. 

@Edit

A ludzie, którzy myślą, że dzięki prezentacji na MPCForum zyskają więcej ludzi są w błędzie. W prezentacjach liczą się znajomości. ;) To jest takie wysyłanie linka znajomym i "daj pozytywny komentarz" takie oceny są żałosne. Ja piszę obiektywnie - wchodzę na serwer zbieram argumenty - plusy, minusy, dowody i dopiero piszę ocenę. I będę oceniać serwery tak długo jak będę miała tutaj konto. Nie potrzebuję Twojej zgody, a Twój sprzeciw mnie po prostu rozśmiesza. :) 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

j

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...