Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Pogaduszki > Siłownia

Jakub

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo mordeczki,

wychodzę dzisiaj z inicjatywą dodania poddziału 'Siłownia' /' Siłownia/Crossfit' do pogaduszek. Możecie powiedzieć, że to jest forum o grach, ale tak samo są poddziały 'Muzyka', 'Anime'. Było w Sporcie parę tematów dot. siłowni, a wydaje mi się, że ten sposób spędzania czasu zasługuje na osobny poddział. Siłka/Crossfit to coraz bardziej popularne sposoby na oderwanie się od szarej rzeczywistości, nawet wśród graczy, którzy decydują się na wyjście ze strefy komfortu i udanie się na trening. Expertem nie jestem, ale jakiś zasób wiedzy mam, którym chętnie bym się dzielił z innymi. Co myślicie misiaki ;)?

Opublikowano

Fajnie, że chcesz się dzielić swoją pasją, ale tego typu tematy powinny raczej trafiać do działu Pogaduszki -> Sport.

Nie lub utworzyć sub-forum w dziale Sport dla tematyki siłowni.

Opublikowano

Napisałem propozycje poddziału, bo poddział poddziału będzie niewidoczny z poziomu strony głównej, coś takiego mija się raczej z celem, a jak ktoś będzie wędrował po stronie głównej to może mu to wpaść w oko.

Opublikowano

Sport w zupełności wystarczy. Jedynie tematy, jakie są tam poruszane to piłka i siłownia, więc to i tak mało.

Na nie. 

denzel.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...