Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Nowy poddział w pogaduszkach.

Aplay.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, cześć. Chciałbym napisać, że dział Zadania domowe jest zbędny, ponieważ użytkownicy wrzucają tam coś raz na rok, a w ferie letnie dział jest praktycznie bezużyteczny. Chciałbym temu zaradzić, natomiast można by było zmienić nazwę tego działu na "Szkoła" i tam by pojawiały się różne tematy związane ze szkołą, w tym zadania do rozwiązania. Zauważyłem, iż ostatnio pojawiają się tematy typu. "Jaką szkołę wybrać" itp. więc taki poddział by się przydał. :) 

#LenovoLegion Team

Opublikowano

Może być. Tylko, żeby nie wrzucali tam odcinków z serialu Szkoła ._.

Opublikowano

"Jaką szkołę wybrać" itp. więc taki poddział by się przydał. :)

Rozumiem, że po październiku będzie wysyp takich tematów?

Dajcie spokój, ogólnie usunąć zadania domowe i nie tworzyć żadnego poddziału dot. szkoły, raz na jakiś czas pojawi się "mam uwagę co zrobić" albo "czy mogę nie zdać jeśli nic nie robiłem przez cały rok?", to jest za mało dla subforum.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

"Jaką szkołę wybrać" itp. więc taki poddział by się przydał. :)

Rozumiem, że po październiku będzie wysyp takich tematów?

Dajcie spokój, ogólnie usunąć zadania domowe i nie tworzyć żadnego poddziału dot. szkoły, raz na jakiś czas pojawi się "mam uwagę co zrobić" albo "czy mogę nie zdać jeśli nic nie robiłem przez cały rok?", to jest za mało dla subforum.

Popieram w 100%.

Nie widzę sensu tworzenia kolejnego subforum w Pogaduszkach. Większość tematów związanych ze szkołą, to pytania na które macie odpowiedzi w regulaminie szkoły, sekretariacie bądź bezpośrednio u nauczyciela. Reszta tematów jest po prostu tworzona dla beki.

Oczywiście jestem na nie.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Takie tematy nie stanowią większości w pogaduszkach. Nie potrzeba do tego subforum. Nie.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Takie tematy nie stanowią większości w pogaduszkach. Nie potrzeba do tego subforum. Nie.

Nie potrzebne jest subforum "zadania domowe". Nikt tam raczej nie wrzuca swoich zadań do rozwiązania, może raz na rok, a zmienienie tematu tego poddziału na "Szkoła" będzie lepszym rozwiązaniem i dzięki temu poddział ten będzie bardziej aktywniejszy. :P

#LenovoLegion Team

Opublikowano

@tripipi

To już zakrawa o jakąś nieśmieszną komedię. Weźcie może umówcie się wszyscy Globale z Makinem na jakiś jeden dzień w miesiącu, aby omówić takie bieżące sprawy, bo to już nawet szkoda komentować. To że dział "Zadania domowe" jest zbędny wie praktycznie każdy...

Tak tylko przypomnę:

http://www.mpcforum.pl/topic/1489984-usuni%C4%99cie-dzia%C5%82u-zada%C5%84-domowych-z-pogaduszek/page-3?hl=%2Bzadania+%2Bdomowe#entry12878640

106071453484304291456.jpeg

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...