Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[MultiSerwer][ZAPOWIEDŹ] Nowa Wersja

gks0770

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Żałosna reklama, próbujesz się wybić reklamą na moim projekcie? Pliki pewnie z dobrze znanego forum na którym udostępniono pliki z pupilami ah tak? :))

W kazdej chwili mogę sobie dodać pupile ale ja sam wolę napisać powoli mechanikę z innym czasem dla lochów pupili, czyli że lochy i lochy pupili będą miały osobno liczony czas.

Wysłane z mojego LG-H635 przy użyciu Tapatalka

Z jakiego forum co ty pierdo.... ?

Pliki już od paru tygodni śmigają po internecie, jeżeli nie wiesz to po co się wypowiadasz ? :))

Dzisiaj/Jutro zaktualizuję prezentację o nowe postępy nad pracą.

Opublikowano

gks moze pamietasz najnajstarszego wlasciciela antlatisa?

jak tak odpisz na pw.
ps wtedy jak miales waleczni.*et

blaze_logo.png

Opublikowano

Dzisiaj strasznie dużo zmian nie wprowadziłem na serwerze, staram się wszystko na spokojnie realizować, dopiąć wszystko na ostatni guzik, poprawiam zauważone bugi a także dopisuje struktury do rzeczy których jeszcze nie mam na serwerze.

Zmiany w języku też są minimalnie zauważalne przy zakładaniu gildii :

4019714693841541097817.png

Oczewiście zmian jest pełno ale nie chcę wszystkiego ujawniać, następne informacje będą odnośnie poczty, tam są nowe funkcję i zmiany, Pozdrawiam :)

Opublikowano

Dzisiaj przedstawiam wbudowany itemshop w grze, jak narazie będzie on zawierał tylko możliwość wypicia więcej kufli w karczmie, jeżeli macie jakieś propozycję to je podajcie :)

3531514694724031097817.png

czy bedzie jakis limit piw wypitych na dzien?

luffy-impressed-crying-one-piec.gif?w=35

Opublikowano

Jeszcze nad tym się nie zastanawiałem,może jakieś propozycję?

Wysłane z mojego LG-H635 przy użyciu Tapatalka

Moja propozycja jest taka. Limit piw ustawić na 11/11, czyli tyle ile można maksymalnie na zwykłym, a ktoś jeżeli będzie chciał więcej to sobie dokupi w IS. Dobrze byłoby też, aby w jednym  dniu można było dokupić jeszcze 3 paski awanturniczości tj. 6 kielichów z ponczem maksymalnie. Fajnie byłoby jeżeli serwer wymagałby jednak czegoś od gracza, a nie tylko ciągłego farmienia w karczmie(coś o tym wiem). 

Opublikowano

Nowa aktualizacja!

-Aktualizacja Areny, za wygraną na arenie dostaje się EXP za wygraną :

2293214703124231097817.png

Aktualizacja Karczmy :

- Przeciwnicy w karczmie są zawsze inni, mechanizm napisany jak na globalu, statystyki zmienne, w udostępnionych plikach statystyki są takie same!

8581414703125891097817.png

Opublikowano

Nowa aktualizacja!

-Aktualizacja Areny, za wygraną na arenie dostaje się EXP za wygraną :

2293214703124231097817.png

Aktualizacja Karczmy :

- Przeciwnicy w karczmie są zawsze inni, mechanizm napisany jak na globalu, statystyki zmienne, w udostępnionych plikach statystyki są takie same!

8581414703125891097817.png

Przeciwnicy będą mogli blokować?

Opublikowano

Wojownicy blok, Zwiadowcy unik, Mag bez obrony, czyli tak jak na globalu, właśnie system walki w karczmie jest testowany przez 10 testerów aby wyelminować ewentualne błędy/bugi w tym skrypcie, obecnie jeszcze nie działa zapisywanie walki, zostanie dodane jeszcze dzisiaj, a start planowany jest na ten / bądz następny weekend

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...