Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wakacyjne porządki - emerytura i początek nominacji

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Eryk hahahahaahha - beka w ój xDD

Może Upss dajcie Moda w końcu tyle miała unbanów przed końcem ich zdjęcia że głowa mała .

Ja proponuję zmianę, STOP DAWANIU PRZYWILEJOWI PRZYJACIOŁOM RANG. 

Ponadto proponuję rozsądnego nadawania banów. 

4661.gif

Opublikowano

Eryk hahahahaahha - beka w ój xDD

Może Upss dajcie Moda w końcu tyle miała unbanów przed końcem ich zdjęcia że głowa mała .

Ja proponuję zmianę, STOP DAWANIU PRZYWILEJOWI PRZYJACIOŁOM RANG. 

Ponadto proponuję rozsądnego nadawania banów. 

[*]

ItgMSFz.gif­

Opublikowano

Na wstępie chciałbym podziękować wszystkim, którzy napisali tyle ciepłych słów w moim kierunku. To właśnie tacy ludzi jak wy napędzali mnie do dalszej pracy na MPC. Jesteście super! ;-)
Niestety, w życiu każdej osoby przychodzą ciężkie chwile, kiedy swoją niejako ścieżkę zawodową trzeba odłożyć na dalszy plan i skupić się na swoim życiu prywatnym. Przez ostatnie miesiące na forum było widać mnie bardzo mało, w porównaniu do tego jak pracowałem dawniej. Niestety nałożyło się na mnie wiele ważnych spraw- poczynając od egzaminów zawodowych, przechodząc przez maturę, a kończąc na mojej pracy oraz dziewczynie. Teraz przygotowuję się do studiów, a z tym wiąże się sporo dodatkowych problemów. Dlatego też musiałem podjąć taką, a nie inną decyzję. Nie mówię KONIEC, na razie mówię PAUZA, oddech. Włożyłem w ten projekt całe swoje serce. Za bardzo mi zależy na forum, żeby z dnia na dzień je porzucić. Starałem się budować to miejsce tak, by zarówno starzy, jak i nowi użytkownicy widzieli MPC jako forum innowacji, forum dynamiczne, forum otwarte na użytkowników, tak by każdy mógł je pozytywnie wspominać. Po części mi się to udało i po części nie. Mam nadzieje, że uda mi się jeszcze tutaj wiele zrobić. Na razie potrzebuję czasu, żeby wszystko poukładać, ale znam siebie i wiem, że niedługo aż będzie mnie rwało do pracy tutaj i wrócę z nowymi pomysłami i podojoną siłą do pracy. Po powrocie obiecuję wam nowy singiel, który przebije wszystkie poprzednie numery :D
Pozdrawiam cieplutko, buziak w czoło i powodzenia Forumowicze! ;-)

Życzę powodzenia i dalszej nauki. ;)

175911456088738371599.gif

Opublikowano

Na wstępie chciałbym podziękować wszystkim, którzy napisali tyle ciepłych słów w moim kierunku. To właśnie tacy ludzi jak wy napędzali mnie do dalszej pracy na MPC. Jesteście super! ;-)
Niestety, w życiu każdej osoby przychodzą ciężkie chwile, kiedy swoją niejako ścieżkę zawodową trzeba odłożyć na dalszy plan i skupić się na swoim życiu prywatnym. Przez ostatnie miesiące na forum było widać mnie bardzo mało, w porównaniu do tego jak pracowałem dawniej. Niestety nałożyło się na mnie wiele ważnych spraw- poczynając od egzaminów zawodowych, przechodząc przez maturę, a kończąc na mojej pracy oraz dziewczynie. Teraz przygotowuję się do studiów, a z tym wiąże się sporo dodatkowych problemów. Dlatego też musiałem podjąć taką, a nie inną decyzję. Nie mówię KONIEC, na razie mówię PAUZA, oddech. Włożyłem w ten projekt całe swoje serce. Za bardzo mi zależy na forum, żeby z dnia na dzień je porzucić. Starałem się budować to miejsce tak, by zarówno starzy, jak i nowi użytkownicy widzieli MPC jako forum innowacji, forum dynamiczne, forum otwarte na użytkowników, tak by każdy mógł je pozytywnie wspominać. Po części mi się to udało i po części nie. Mam nadzieje, że uda mi się jeszcze tutaj wiele zrobić. Na razie potrzebuję czasu, żeby wszystko poukładać, ale znam siebie i wiem, że niedługo aż będzie mnie rwało do pracy tutaj i wrócę z nowymi pomysłami i podwojoną siłą do pracy. Po powrocie obiecuję wam nowy singiel, który przebije wszystkie poprzednie numery :D

A tam pierdolisz, tak to zamiast dać parę banów z dupy będziesz się nudził na wykładach. 

Opublikowano

Niestety, w życiu każdej osoby przychodzą ciężkie chwile, kiedy swoją niejako ścieżkę zawodową trzeba odłożyć na dalszy plan i skupić się na swoim życiu prywatnym. Przez ostatnie miesiące na forum było widać mnie bardzo mało, w porównaniu do tego jak pracowałem dawniej. Niestety nałożyło się na mnie wiele ważnych spraw- poczynając od egzaminów zawodowych, przechodząc przez maturę, a kończąc na mojej pracy oraz dziewczynie. Teraz przygotowuję się do studiów, a z tym wiąże się sporo dodatkowych problemów. Dlatego też musiałem podjąć taką, a nie inną decyzję. Nie mówię KONIEC, na razie mówię PAUZA, oddech. Włożyłem w ten projekt całe swoje serce. Za bardzo mi zależy na forum, żeby z dnia na dzień je porzucić. Starałem się budować to miejsce tak, by zarówno starzy, jak i nowi użytkownicy widzieli MPC jako forum innowacji, forum dynamiczne, forum otwarte na użytkowników, tak by każdy mógł je pozytywnie wspominać. Po części mi się to udało i po części nie. Mam nadzieje, że uda mi się jeszcze tutaj wiele zrobić. Na razie potrzebuję czasu, żeby wszystko poukładać, ale znam siebie i wiem, że niedługo aż będzie mnie rwało do pracy tutaj i wrócę z nowymi pomysłami i podwojoną siłą do pracy. Po powrocie obiecuję wam nowy singiel, który przebije wszystkie poprzednie numery :D

A tam pierdolisz, tak to zamiast dać parę banów z dupy będziesz się nudził na wykładach.

Cały Zavetti <3

1294477714-U1.png

Opublikowano

Marselo, praktycznie od samego początku mojej przygody z MPCforum miałem z Tobą świetny kontakt. Pamiętam te czasy, gdy razem moderowaliśmy dział Metin2... Naprawdę niesamowita przygoda. Cieszę się, że poznałem kogoś takiego jak Ty i że mogłem z Tobą współpracować. Nauczyłeś mnie wielu rzeczy przez te kilka lat i jestem Ci za to ogromnie wdzięczny!

Teraz jak przypominam sobie po kolei jak to z nami było to mam wrażenie jak by to było wczoraj - Twoje awanse, co chwila nowe zadania i ciągła wspinaczka coraz to wyżej, aż w końcu awans na administratora. Miło zapamiętam ten dzień jak i Twoją reakcję, na którą czekałem wtedy parę godzin. :P

Jeszcze raz dziękuję za współpracę i życzę powodzenia na studiach!

Eryk, gratuluję awansu. To naprawdę duże osiągnięcie i mam nadzieję, że nauczysz się wielu ciekawych rzeczy na nowym stanowisku. ;)

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano (edytowane)

Marselo, praktycznie od samego początku mojej przygody z MPCforum miałem z Tobą świetny kontakt. Pamiętam te czasy, gdy razem moderowaliśmy dział Metin2... Naprawdę niesamowita przygoda. Cieszę się, że poznałem kogoś takiego jak Ty i że mogłem z Tobą współpracować. Nauczyłeś mnie wielu rzeczy przez te kilka lat i jestem Ci za to ogromnie wdzięczny!

Teraz jak przypominam sobie po kolei jak to z nami było to mam wrażenie jak by to było wczoraj - Twoje awanse, co chwila nowe zadania i ciągła wspinaczka coraz to wyżej, aż w końcu awans na administratora. Miło zapamiętam ten dzień jak i Twoją reakcję, na którą czekałem wtedy parę godzin. :P

Jeszcze raz dziękuję za współpracę i życzę powodzenia na studiach!

Eryk, gratuluję awansu. To naprawdę duże osiągnięcie i mam nadzieję, że nauczysz się wielu ciekawych rzeczy na nowym stanowisku. ;)

Chyba niektóre komentarze z tego tematu oprawię w ramkę i powieszę nad biurkiem. Wielkie dzięki za te słowa, można się wzruszyć. Jesteśmy w kontakcie tak czy inaczej ;-)

Edytowane przez Marselo

1294477714-U1.png

Opublikowano (edytowane)

@"Istny Diabel" @Zarax no chyba se jaja robicie w tym momencie ? Jak możecie tak psuć forum odchodząc.. Teraz to już całkiem będzie "cyrk na kółkach" Lord jak wejdzie w panowanie to Upss za chwilę będzie miała Global Administratora, za te wszystkie gify. Osoby które najbardziej trzymały forum i siedziały oraz robiły więcej odchodzą i zostawiają forum w samotne ręce dziecka Eryk-a i Lord-a ... O maj geszt. Forum za max 2 tygodnie będzie wyglądać jak wysypisko śmieci.

Edytowane przez Azteca

4661.gif

Opublikowano

@Marselo

Powodzenia na studiach!

@Istny Diabel

Pomimo mojego małego stażu na forum, mogłem doświadczyć twojej uprzejmności i szybkiej reakcji w potrzebie na forum.

Obyś jeszcze kiedyś zasilił grono moderacyjne z większą energią =)

Opublikowano

@Marselo

Jeszcze pamiętam te niedawny czasy jak próbowaliśmy razem otrząsnąć mentorów, pamiętam jak obdarzyłeś mnie wielkim zaufaniem mimo niektórych zachowań! Zawsze mogłem u Ciebie znaleźć wsparcie, gdy miałem jakiś problem. Mogłem liczyć na twoją pomoc i nawet ciepłe słowo. Miło wspominam te czasy:-) Dzięki Tobie również mogłem się rozwijać dalej tutaj na forum, brnąć dalej, z moderatora na globala itd! Pamiętam jak cieszyłem się z niektórymi na gg jak awansowałeś na najwyższe stanowisko! Kiedyś czuło się tą atmosferę. Dzięki za wszystko, powodzonka tam z życieeeem, jakoś to się ułoży w dobrą całość i świetlaną przyszłość!

@Makin kiedy @QuarK bo aż ciężko patrzeć ile on musi zrobić by zasłużyć na wyróżnienie! :)

@Eryk gratulacje i powodzenia!

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Chyba zapomniałem się tutaj wpisać :P

@Marselo

Oj Marselo, to były piękne czasy gdy próbowałem się dostać na moda Konsol. Doskonale pamiętam jak z początku nie byłeś przechylny aby w ogóle moderował ten dział pomimo mojej wiedzy na temat konsol. Brakowało kilku rzeczy, ale dałeś mi szansę abym to poprawił. Nigdy nie było problemu z kontaktem do Ciebie, co prawda bardzo mało razy zawracałem Ci tyłek jakimiś pierdołami, ale zawsze odpisywałeś. Byłeś...... baaaaa, jesteś legendą tego forum!

Nie żegnam się bo wiem, że jeszcze tutaj wrócisz. Być może mnie już nie będzie na tym stanowisku co teraz, ale zawsze będzie miło czytać Twoje wpisy na forumie.

@Eryk jeszcze raz powodzenia na nowym stanowisku :)

819531478353821175209.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...