Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] iMetin - Rework

Fifolski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wypowie się ktoś z administracji iMetina, kiedy wkońcu ten start oraz dot. tych oskarżeń, czy raczej wbite nadal na wszystko?

Odpuść sobie ten serw, zaoszczędzisz czasu i nerwów. 

Również grałem na tym serwerze. Tam nawet dostawało się bana za nic. Tutaj macie filmik jak gość siedział pod komnatą smoka i nagrywał jak go zabijają i dostawało się za to bana. Gdzie tu rywalizacja.  Nawet film znalazłem jak mnie typek zgłosił. 

https://www.youtube.com/watch?v=giv21BqTakg   2012 rok-początek

Trochę się grało na imetku, ale później to już nie miało sensu. Zresztą sam Gracz gildii MSWiA powiedział all na filmiku. 

PS; xVodziomkaX i Piratus koxy :PP

• Odpowiedzi 108
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wypowie się ktoś z administracji iMetina, kiedy wkońcu ten start oraz dot. tych oskarżeń, czy raczej wbite nadal na wszystko?

Odpuść sobie ten serw, zaoszczędzisz czasu i nerwów. 

Również grałem na tym serwerze. Tam nawet dostawało się bana za nic. Tutaj macie filmik jak gość siedział pod komnatą smoka i nagrywał jak go zabijają i dostawało się za to bana. Gdzie tu rywalizacja.  Nawet film znalazłem jak mnie typek zgłosił. 

https://www.youtube.com/watch?v=giv21BqTakg   2012 rok-początek

Trochę się grało na imetku, ale później to już nie miało sensu. Zresztą sam Gracz gildii MSWiA powiedział all na filmiku. 

PS; xVodziomkaX i Piratus koxy :PP

@@Petros1234

Dobrze, że podkreśliłeś ze to był 2012 rok.. :D

Niby server takie gówno i w ogóle najgorszy, a jednak miał te 2k ludzi i stoi 6lat.

Szkoda, że nie robicie takiej dramy o serverach, które stoją miesiąc i są z góry postawione na to żeby zarobić, a potem server się wyludnia i zamykają.. po czym po jakimś czasie startuje nowy z inną nazwą i "nowościami", które nic nie wnoszą tak na prawdę.. Nawet ten wasz super Antaris miał być wielkim cudem nad cudami, a powiem szczerze już olać te bugi to nawet bez nich server mi się szybko znudził.. jak chyba połowie ludzi na forum..

@@Fifolski

Można wiedzieć jak z tym całym startem?

Na YT brak jakichkolwiek prezentacji, może zaszczycicie nas jakąś informacją, bo koniec końców jest paru tych co jednek na ten server czekają.. :)

Opublikowano

Syf i tyle. Zapewne na serwerze od startu pojawią się przekręty ze strony administracji jak to bywało na s1. Fifolski liczy na szybki zarobek i tyle z tego. Pewnie wyjdzie to samo co ze s2. W sumie ten serwer to tak jakby s3 xD

IDcncno.png

Opublikowano

Syf i tyle. Zapewne na serwerze od startu pojawią się przekręty ze strony administracji jak to bywało na s1. Fifolski liczy na szybki zarobek i tyle z tego. Pewnie wyjdzie to samo co ze s2. W sumie ten serwer to tak jakby s3 xD

Jeszcze się ku*wa zajmą hodowlą jedwabników na imetinie i będą sprzedawać w is.

Czekam na jakiekolwiek info ze strony Filipa bądź innego członka administracji na temat Startu i Prezentacji servera na YT

Opublikowano

Będzie tak samo jak na s2 czy poprzednie wersje, najpierw z 200-300 osób (może więcej), a potem spadnie liczba 

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Będzie tak samo jak na s2 czy poprzednie wersje, najpierw z 200-300 osób (może więcej), a potem spadnie liczba 

Nie. Licznik będzie podkręcony do 4x żeby było, że jest na serwerze z 1300 osób. A potem to już z górki.

K*rwa ludzie jesteście upośledzeni czy jak? Nie potraficie czytać ze zrozumieniem? Nie potraficie przeczytać prezentacji?

Projekt iMetin Rework będzie serverem, który istniał w latach 2010-2011 o ile się nie mylę.

Opublikowano

10. Temat z zapowiedzią może zostać utworzony maksymalnie 3 tygodnie przed startem serwera.

Kosz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...