Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] iMetin - Rework

Fifolski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@CycekTeam

przez ciebie mam gastro xD

Serwer taki sam jak poprzednia odsłona moim zdaniem prezka powinna zostać wyjebana z mpc (trzeci start tego gówna a tylko dwa razy mozna startować z gównem)

nie tylko Twoja odpowiedź się tu liczy, sporo osób wyraziło chęć grania. Masz prawo jedynie do głosu czy jesteś za czy przeciw, oraz czy zagrasz czy nei, ale nie tak grubo ziomek :)

• Odpowiedzi 108
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Fifolski

Gdybyś pozmieniał sety... i dał jakieś bardziej "na czasie" czyli coś z obecnie dostępnych na "rynku" serwer by prezentował się lepiej jak dla mnie. Cała reszta jest spoko jak na iMetina przystało, ale nie mogę już patrzeć na te hwangi, brzydkie - stare bronie etc etc... Przejadłem się tym do tego stopnia ze odstrasza mnie to od serwera. 

Ale ze względu na całą resztę jak i Twoją renomę i markę iMetina powodzenia życzę. Moze tym razem uda się bez problemów.

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Mam nadzieję @Fifolski były Adminu Mpc, że zdajesz sobie sprawę jaki jest regulamin na Mpc, jeśli uda mi się udowodnić, że to jest drugi rework na tych samych plikach nie będzie miał prawa bytu na mpc forum. Przytoczę tutaj fragment.

16. Rework serwera może powstać tylko raz pod taką samą nazwą z dopiskiem "Rework". a s2 i s3 to właśnie reworki, Potem to sprawdzę dokładnie po 16.

i coś o tym nagram.

@Kubek następnym razem zmień regulamin  bo jeśli będzie sytuacja gdzie @Fifolski będzie mógł udostępnić prezke mimo, iż regulamin mówi, że nie to wiesz co się stanie. Nakręce o tym serial. Ja wam nie popuszcze nie ważne czy to jest Admin czy Jezus, prawo jest jedne i trzeba się tego trzymać. pozdrawiam @Zarax

@Makin - hejter powrócił.

Administracja to Tobie powinna konto usunąć, idź spawać części do tiko :D

Człowiek bez szkoły będzie nam mówił gdzie mamy grać, żałosne...

Opublikowano

Jeśli ktoś chce grać na iMetinie dla nowych setów, dungeonów czy setek innego niepotrzebnego gówna, które tylko zaśmieciło tą grę i sprawiło że nikt w nią nie gra, to jest skończonym idiotą.

Na iMetinie gra się dla atmosfery starego dobrego metina, której większość z was nie pamięta leszcze. Bo macie 13 lat i cieszą was jakieś pierdolone świecące zbroje.

Z pewnością wbiję i zostanę do ostatniego dnia serwera :)

*Jeśli chcecie nowości to sobie kupcie grę z 2016 roku i grajcie, a nie na siłę zmieniajcie klasyczną grę MMO z 2007 roku :)

Opublikowano

Widzę że dużo ludzi nie rozumie że tu chodzi o klimat starego metina z 2k10/2k11. Jak chcecie nowości i nowych systemów to wypad na Antariska ;)

Opublikowano

@MPCforum

Kup aparat na zęby i wtedy zabierz się za ,,rozpierdalanie serwerów'' xD

Pomimo faktu, że wszyscy mają w Ciebie wyjebane a pod filmem masz tyle samo łapek w dół co w górę.

Opublikowano

Rozwala mnie ta wada wymowy i plucie do mikrofonu MPCforuma  :lenny:

Mówisz że nigdy nie grałeś na imetinie, więc co Cie ku*wa obchodzi co tam się działo?  :v

Opublikowano

Filip hajsu brakuje? :D Serwera nie polecam przez gówno administracje i faworyzacje ;)

ODRADZAM GRE NA AntarisIE !!!

NAJGORSZA ADMINISTRACJA  I MILION BUGÓW

TYLKO TUTAJ <3

Opublikowano

Siema!

Wróciłem do świata internetów.

Dzięki za darmową reklamę u jakiegoś YTbera. Pozdrawiam.

@MPCforum

Jak smutne musi być życie spawacza żeby pisać takie rzeczy.

Prezentacja jest zgodna z regulaminem i przedstawia inny projekt. Jest to oficjalny rework serwera iMetin a nie S2.

Nie myj pojęć, nie wprowadzaj proszę zbędnego zamieszania.

Jeżeli masz jakieś uwagi skieruj je bezpośrednio do osoby moderującej dział bez zbędnego spamu w temacie.

START W PRZYSZŁYM TYGODNIU ! :)

Damy Wam czas na pobranie clienta itp. spokojnie ;)

f.png

Opublikowano

Za dużo tych systemów ulepszeń. Powinny być tylko dwa, do expa z broni na 75lv do ulepszania na wyższy poziom i z broni na 65. Nowi gracze mogą się pogubić.

Opublikowano
Starego iMetina wspominam jako jeden z najlepszych prywatnych projektów Metin2. Ten serwer miał w sobie to coś, potrafił porwać na długie godziny i zapewnić rozgrywkę na poziomie. Dopóki grało tam ponad 1k osób, iMetin trzymał się świetnie, ale później, jak dla mnie, zaczął się sypać. Gwoździem do trumny była aktualizacja, czyli zamiana tekstur uzbrojenia. Niby to tylko grafika, a jednak miała znaczenie. Wtedy też opuściłem serwer. Natomiast, nie będę ukrywał, na s2 bardzo się zawiodłem i rozczarowałem. Jak na taki team, z takim doświadczeniem, te błędy na stracie drugiej odsłony nie powinny mieć miejsca. Zły początek jasno wróżył szybki upadek.  

Ale wracając do inicjatywy powrotu do korzeni. To jest bardzo zły pomysł i, w sumie, z góry skazany na niepowodzenie. W historii MPC jest już tyle nieudanych reworków elitarnych serwerów, że dziwię się, iż ktoś jeszcze próbuje swoich sił. Nie ma nawet takiej opcji, aby panował ten sam dawny klimat, bo jest to niemożliwe. Owszem, trzeba być optymistycznie nastawionym, ale nie w takich kwestiach. Spójrzmy prawdzie w oczy. Kluczem do sukcesu iMetina był pozbawiony wszelkich zbędnych dodatków serwer, gdzie trzeba było sobie radzić. Jeżeli w obecnych realiach twórcy nie zadbają o bs'a, szybką zmianę kanału i "autorskie" elementy, to z góry znany jest los projektu. Do tego dochodzi sprawa z 6/7 bonem, który jest bardzo tępiony. Nie wyobrażam sobie starego iMetina bez tego elementu. Poza tym już sam system petów psuje te założenia, bo za nim pojawiają się kolejne nowości. 

No cóż, szczerze wątpię w powodzenie tego przedsięwzięcia, ale trzymam kciuki. Kiedyś to było coś, lecz teraz... Sam wpadnę zobaczyć, jak to się udało. I obym się mylił. 

Opublikowano

Nie wiem co to za gówno ale nie wrzuciłbym tego na żadne forum. Po c**j mam grać na serwerze gdzie nic nie zmieniłeś? W piździe mam ten rework. Padnie szybciej niż wystartuje, a o grafice to już wolę nie pisać :)

Opublikowano

Siema!

Wróciłem do świata internetów.

Dzięki za darmową reklamę u jakiegoś YTbera. Pozdrawiam.

@MPCforum

Jak smutne musi być życie spawacza żeby pisać takie rzeczy.

Prezentacja jest zgodna z regulaminem i przedstawia inny projekt. Jest to oficjalny rework serwera iMetin a nie S2.

Nie myj pojęć, nie wprowadzaj proszę zbędnego zamieszania.

Jeżeli masz jakieś uwagi skieruj je bezpośrednio do osoby moderującej dział bez zbędnego spamu w temacie.

START W PRZYSZŁYM TYGODNIU ! :)

Damy Wam czas na pobranie clienta itp. spokojnie ;)

Metin s1, s2 i teraz ten rework s1 to jeden chuy a Reworka s1 zapowiadałeś pół roku wcześniej jak nie więcej i przez ten czas kompletnie nic nie zrobiliście. I co gracze mają sądzić o takim serwerze ? szybki skok na hajs i tyle, bo faktycznie gdyby wam zależało  to byście dodali jakieś fajne nowości i być może serwer miałby jakąś przyszłość. Ja osobiście jestem zawiedziony. 

xD 

Opublikowano

Napiszę jedno: imetin s2.

Nie polecam, starego klimatu nie da się odtworzyć tylko przez te same pliki, do tego musieliby być starzy gracze.

tenor.gif

Opublikowano

Nie polecam,nie bedzie starego klimatu,tego sie poprostu nie da za żadne skarby uczynić ;) Ludzie dorastają i to juz nie wróci

ODRADZAM GRE NA AntarisIE !!!

NAJGORSZA ADMINISTRACJA  I MILION BUGÓW

TYLKO TUTAJ <3

Opublikowano

MPCforum nawet jeżeli Fifolski robi coś niezgodne to KIJ o to, znalazłeś malutki problem i robisz wielką afere ^^ są inne powody które są konkretne :]

a co do Fifolskiego i tego śmiesznego imetina - to jaka jest prawda każdy wie. Oszustwa, Przekręty, Olewka, Sprzedaż czego się da za PLN - to jest prawdziwa reklama S3.

Nie wiem czy ktokolwiek normalny zagra na serwerze gdzie CAŁA administracja to OSZUSCI i ZŁODZIEJE!

Najpierw znajdzcie dobrą, uczciwa administracje a potem stawiajcie serwer.

Fifolski - GO z którym kontakt jest zerowy i na siłe broni każdego złodzieja i oszusta spośród swoich piesków (cięzko mi inaczej nazwać ludzi którzy za kilka pereł odwalają robote za którą mogliby dostać PLN i nie byliby jednocześnie bezkarni).

a reszta administracji to przekręt na przekręcie. Nie są w żaden sposób kontrolowani a mają full prawa więc łatwo się domyślić co tam się wyprawia :)

Bugi unikaty i sprzedaż za PLN - hasło reklamowe S3!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...