Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] iMetin - Rework

Fifolski

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 108
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie mam zamiaru grać po raz 3 na imetinie.

Pliki ciągle te same.

Rework x3 nie !

To nie to samo co s1 i s2. 

Opublikowano

Rework Imetin s1. Czy rzeczywiście s3?   Nie czuć w nim starego klimatu z Imetina, o którym zapowiadacie. Stary klimat to z Pustakiem na Jotunheim w hwangu i 80% serwa to WP ^^ Te nowe mapki, z nowym eq, to nie to samo. Stary klimat to napieprzanie Generała na 125lv w 3 osoby, a i tak się padało co chwila. s2 było niewypałem więc nie wróżę nic dobrego dla reworka, chociaz powodzonka ze względu na sentyment i sympatię do teniorka i Fifola ;p

Jestem jak Magda Gessler
Hejtuję, obrażam, niszczę..
A sam lepiej nie zrobię.
nIMl0Hd.png

Opublikowano

Serwer nie przyciąga niczym ciekawy, tym bardziej patrząc na waszą przeszłość nie widzę tysiąca graczy na starcie, ale powodzenia :)

NIE POLECAM NOWEJ JAKOŚCI ,SAME BUGI, STRATA  CZASU

Opublikowano

serwer był fajny 4 lata temu chociaż i tak był w cieniu Elite, Xenoxa i Pandory

teraz nie ma szans żeby grało tu więcej niż 500 osób bo powiedzmy sobie szczerze.. brzydkie sety, 6/7 na klasy, unikalne bronie w IS

to nie hejt tylko szczera opinia.

Opublikowano

Wpadłem poczytać wypowiedzi. 

1. Serwer jest postawiony na nowych plikach, przez nowe osoby. Nie ma więc mowy o starych bugach.

2. Chociaż bardzo chcieliśmy nie wszystko jest "stare" :) Zmieniło się GUI, zmienił się system zwierzaków, zmieniła się waluta i kilka map.

3. Team łącznie ze mną będzie miał ograniczone prawa w grze i będzie się składał z nowych osób. 

Nazwa REWORK nie wzięła się z kosmosu.

Niedługo pojawia się prezentacje na YT, pierwsi gracze i sami będziecie mogli wszystko zweryfikować ;)

Oczywiście za wszystkie wypowiedzi i opinie dziękuję.

Pamiętajcie też że stawiamy serwer który chcemy rozwijać razem z Wami, ale nie mogę zdradzać więcej szczegółów :P

Wiąże się to z tym że w grze nie ma jeszcze max poziomu i najlepszego EQ, bo to musimy zrobić razem z Wami.

Przed startem uzupełnię prezentację o brakujące informacje które pojawiły się w Waszych pytaniach.

Pozdrawiam, F

f.png

Opublikowano

Gralem kiedys na iMetinie i zdecydowanie polecam gralo sie super i napewno zawitam tutaj :) a kiedy start ?

Venum

Opublikowano

START W PRZYSZŁYM TYGODNIU ! :)

Damy Wam czas na pobranie clienta itp. spokojnie ;)

Start dzisiaj, jutro czy pojutrze?

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Jprd kolejny IMetin z kolejnymi przekrętami

Nie polecam

Rozpoczęcie przygody z metinem2. ??.11.2008

Opublikowano

Patrze zapowiedź reworku iMetina to myślę sobie "Fifek postanowił zabrać wszystkich do siebie bo wszędzie chujem wieje"

Ale z tego co widzę to nie przyłożyłeś się zbyt bardzo. Będzie stabilnie nie będzie nowej jakości :v

Powodzenia. Jak będzie 1k graczy to się skuszę.

Opublikowano

iMetin! B)

Co prawda s2 to był nie wypał, ale dam Wam jeszcze jedną szansę!

Życzę powodzenia na starcie! Oby wypalił! :s

Ciekawe czy spotkam starą gwardie iMetina za czasów jego świetności. :yay:

Opublikowano

Robota praktycznie skończona :)

Dzisiaj na serwerze siedzą YTberzy :P

Jak prezentacje pójdą do sieci to zrobimy sobie oficjalny start.

Damy Wam dzień/dwa na pobranie clienta, zrobienie kont, zhejtowanie i co tam kto musi zawsze zrobić.

f.png

Opublikowano

Jakbym miał więcej czasu, zagrałbym na starcie! Niestety, czas goni, wbiję w wolnym czasie, oczywiście polecam!

Ze względu na to, że lubię płatki śniadaniowe! 

Opublikowano

Siemka nie wiem czy moge tak sobie takie linki wklejac jesli nie prosze moderatora o skasowanie mojego komentarza .. chcial bym sie dowiedziec czy to prawda moze ktos z bylych graczy wie cos na ten temat z poprzednich serwerow iMetina

https://youtu.be/MQX0KtTwmFA sprawdzcie film :) podobno bylo rozdawane eq i inne tego typu rzeczy wszystko pokazane na filmie

Venum

Opublikowano

Niestety, kolejna strata czasu . Na s1 osiągnąłem wszystko co można było, nie licząc updatów po połowie 2014 roku. Zaczełem grać na s2 i och jak to było bug na bugu nawet yang bug - handlarz kupowanie sprzedawanie z zyskiem, więc jak poświęciłem na starcie 9h i potem był restart to podziękowałem. S3 też zapewne nie wypali, dlaczego? Team nigdy nie ma czasu, nawet autor tematu Filip, skontaktować się z nim to cud, nie mówiąc o reszcie. MOD/GO i inni niżsi rangą  w teamie rozkładali ręce, że nie ma nikogo kto ma większe prawa na serwerze i zazwyczaj trwało to 2/3 dni zanim była jakaś reakcja z góry. Rzeczy odbywały się gdy serwer miał swój czas świetności licznik pokazywał ponad 5k osób więc wg mnie z licznikiem 1,5x lub 2x to nadal dużo, teraz gdy na serwerze nie będzie 1k graczy wątpie by poświęcili większą uwagę niż wtedy. Ponadto chyba zawsze wszyscy wiedzieli, że iMetin to marka postawiona prosto pod hajs, która ma zarobić i to jej jedyny cel, unikatowe bronie w IS, ulepy i praktycznie typowe pay2win. Każdy serwer ma na celu zarobek, ale taką pazere widać jedynie na iMetinie .Gra to samowolka, bany na serwerze się zdarzały ale za czasów peadobera, jokki i majzy, teraz większość przypadków to bany za kradzieże, więc na równą rozgrywkę nie liczcie. Kolejna rzecz dlaczego nie warto zaczynać, faworyzacja - MSWiA gildia, która od zawsze miała jakiegoś GM-a w gildii, wszyscy radzili sobie jak mogli, ale w tym przypadku zdarzały się bany przez konflikty z tą gildią. Tak samo przekręty, itemy były rozdawane od zawsze, ale odkąd serwer przestał zarabiać tyle ile by sobie życzył nasz CM i przestał tego pilnować, zaczęły się masowe dropy itemów. Niektóre konkursy tak samo były ustawiane przez osoby organizujące - jeżeli MOD/GO wymyślił event/konkurs czy to na forum/ts czy w grze, zazwyczaj on nad nim czuwał i go organizował i jego znajomi go wygrywali . Co chwile były jakieś problemy z teamem, GM/GO wylatywał w obieg trafiały itemki stworzone przez osobe wyrzuconą i skoro było głośno to była cofka, jeżeli cicho to niech sobie itemki będą co tam opiekunom serwera . Byłem świadkiem wszystkich tych rzeczy, nie opowiadam jako osoba, która powtarza co słyszała, tylko gracz który był od czasów Peadobera, majzy, siwego, jokki i grubo po tym jak Svaworski odszedł dalej grał. Dużo osób dostało perma bez przypału tłumaczone jakimiś głupotami, zazwyczaj tym, że ktoś był nie wygodny dla administracji lub miał konflikt z ich znajomymi .

Opublikowano

Wypowie się ktoś z administracji iMetina, kiedy wkońcu ten start oraz dot. tych oskarżeń, czy raczej wbite nadal na wszystko?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...