Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] iMetin - Rework

Fifolski

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 108
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Już były tematy oczerniające w pewnym stopniu ten serwer w których ogólnie panowała samowolka - posty nie na temat serwera i obrażające innych użytkowników będą surowo karane.

Opublikowano

@AooR akurat na tym igownie grałem długo i wiem jaki to serwer, misji nie usuną bo to skok na kasę tak jak s2 i inne śmieciowe serwery tego teamu.

Bez nazwy-1.png

Opublikowano

+ za poczucie humoru , ale nie zawitam :) Pograłem na starym chwilę i jakoś nie przypadł mi do gustu (to u was podawało się nr tel przy reje?) Podany system ulepszeń nic nie daje, co mi po ikonkach (których itak w przypadku zbr szaman/ ninja brakuje) jak w grze może wyglądać kompletnie inaczej [aż mi się zbiera na wspomnienia o pewnym serwerze] życzę powodzenia :P 

Opublikowano

Stary iMetin, w sumie nie dopatrzyłem się specjalnie żadnych innowacji. Zobaczymy jak wystartujesz, Filipek.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Nic ciekawego moim zdaniem. Grafika HUD strasznie odrażająca - niebieska. Wygląd m1 z tego skrawka co widzę też piąte przez dziesiąte. Na 100% nie zawitam. Uważam, że szkoda czasu na odgrzewany kotlet.

Pozdrawiam.

Opublikowano

@Pitos

Jaki trzeci? xD

Doinformuj się głąbie zanim zaczniesz p******** jakieś głupoty.

@CycekTeam

Wracaj pucować dupsko MPCforumowi i grać na ,,innowacyjnych'' serwerach bo to chyba nie miejsce dla Ciebie.

Rozpierdalają mnie Ci weteranie metina z rocznym stażem, którzy nawet nie znają jego realiów i przeszłości.

@topic

Na serwer wejdę, grałem na starym imetinie i gra była rewelacyjna, nie zepsujcie tego!

To jest 3 serwer, jak dalej będziesz pisać pierdoły to i powiem o przekrętach jakie były z Filipofwskim na s1 bodajże i dawaniu 6/7 dodan i zmianek. Nie prowokuj mnie bo jesteś za mały. + Gratis dla Fifolskiego

http://scr.hu/0w34l/onhwo

Mówię jak jest, zawsze.

Opublikowano

@Pitos

Jaki trzeci? xD

Doinformuj się głąbie zanim zaczniesz p******** jakieś głupoty.

@CycekTeam

Wracaj pucować dupsko MPCforumowi i grać na ,,innowacyjnych'' serwerach bo to chyba nie miejsce dla Ciebie.

Rozpierdalają mnie Ci weteranie metina z rocznym stażem, którzy nawet nie znają jego realiów i przeszłości.

@topic

Na serwer wejdę, grałem na starym imetinie i gra była rewelacyjna, nie zepsujcie tego!

To jest 3 serwer, jak dalej będziesz pisać pierdoły to i powiem o przekrętach jakie były z Filipofwskim na s1 bodajże i dawaniu 6/7 dodan i zmianek. Nie prowokuj mnie bo jesteś za mały. + Gratis dla Fifolskiego

http://scr.hu/0w34l/onhwo

Mistrz fotoszopa XDD

Opublikowano

Mam nadzieję @Fifolski były Adminu Mpc, że zdajesz sobie sprawę jaki jest regulamin na Mpc, jeśli uda mi się udowodnić, że to jest drugi rework na tych samych plikach nie będzie miał prawa bytu na mpc forum. Przytoczę tutaj fragment.

16. Rework serwera może powstać tylko raz pod taką samą nazwą z dopiskiem "Rework". a s2 i s3 to właśnie reworki, Potem to sprawdzę dokładnie po 16.
 i coś o tym nagram.

@Kubek następnym razem zmień regulamin  bo jeśli będzie sytuacja gdzie @Fifolski będzie mógł udostępnić prezke mimo, iż regulamin mówi, że nie to wiesz co się stanie. Nakręce o tym serial. Ja wam nie popuszcze nie ważne czy to jest Admin czy Jezus, prawo jest jedne i trzeba się tego trzymać. pozdrawiam @Zarax
@Makin
- hejter powrócił.

Mówię jak jest, zawsze.

Opublikowano

Mam nadzieję @Fifolski były Adminu Mpc, że zdajesz sobie sprawę jaki jest regulamin na Mpc, jeśli uda mi się udowodnić, że to jest drugi rework na tych samych plikach nie będzie miał prawa bytu na mpc forum. Przytoczę tutaj fragment.

16. Rework serwera może powstać tylko raz pod taką samą nazwą z dopiskiem "Rework". a s2 i s3 to właśnie reworki, Potem to sprawdzę dokładnie po 16.

i coś o tym nagram.

@Kubek następnym razem zmień regulamin  bo jeśli będzie sytuacja gdzie @Fifolski będzie mógł udostępnić prezke mimo, iż regulamin mówi, że nie to wiesz co się stanie. Nakręce o tym serial. Ja wam nie popuszcze nie ważne czy to jest Admin czy Jezus, prawo jest jedne i trzeba się tego trzymać. pozdrawiam @Zarax

@Makin - hejter powrócił.

To nie są raczej te same pliki. 

Opublikowano

i coś o tym nagram.

@Makin - hejter powrócił.

MPCforumku bardzo Cię szanuję i lubię ale od imetinka wara.

Opublikowano

@MPCforum naucz się pisać imbecylu, przez co jesteś taki zjebany? rodzice cię wykorzystywali gdy byłeś mały?...

Serwer to skok na hajs

Bez nazwy-1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...