Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Easy] MAXGame

DrFatHobbit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wielka aktualizacja dzisiaj o 18 !

Aktualizacja ukończona nie w 100%, ale na prośbę i dopytywania dużej ilości osób postanowiliśmy wykonać reset kont, tak jak to było zapowiedziane wcześniej.
Restart odbędzie się w środę (tj. 27.07) o godzinie 18:00.

Zostało poprawione/wprowadzone:
- Maksymalny LvL to 3000. (Jeżeli będzie potrzeba ograniczenie może zostać powiększone).
- Drop grzybów 100% od 1 do 3) na misję. (Drop może ulec zmianie !)
- Zakup złotej ramki w sklepie za 2000 grzybów (Cena może ulec zmianie !) 
- Piwa, awanturniczość i wojownicy na arenie zmieniają się o północy.
- Zmiana cena resetu awanturniczości z 200 do 300 grzybów.
- Cześć gildii jest wyświetlana.
- Opis gildii i postaci.
- Wykluwanie pupili.
- Karmienie pupili.
- Zakup pupili u Shakes'a (gabinet magii) za 200 grzybów i 1000 złota.
- Bitwa pupili w lochach pupili (Wersja testowa, statystyki potworów mogą ulec zmianie).
- Poprawiona Arena.
- U Dr. Abawuwu można zakręcić tylko 5 razy na dzień.
- Zmiana wrogów w twierdzy, jak i informacje o nich.
- Poprawiona sala chwały, wyświetlane są teraz rankingi twierdz i pupili.
- Czat globalny wraz z panelem konta.

Do poprawy zostało jeszcze:
- Bitwa twierdz
- Bitwa pupili
- Lustro
- Ordery postaci

• Odpowiedzi 92
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zwiększyłbym drop do 1-15 jak res awki kosztuje 200 to może sie zrobić na serwerze małe p2w.

Albo najlepiej drop taki jak był przed resetem.

Opublikowano

Polecam Serwer , jeszcze tylko kilka poprawek trzeba dodać to co admin napisał i będzie fajnie 

przydała by sie jedna funkcja znajomi aby działali ....

Opublikowano

oszukuję programisty na mój serwer "ShakesGames", mały projekcik z nie wielką szczyptą promocji i starań osoby, która napisała mi pliki lub dała gotowe pliki i by pisała skrypty  i różne inne itp itd .

Jestem Kacper  .

Jeszcze raz, szukam programisty ( specjalizacja PHP ) do  plików i realizacji moich pomysłów na serwerze ShakesGames, szatą graficzną, dźwiękami.

Szukam osoby która przede wszystkim ma CZAS,  (.

Kompetentne osoby proszę o kontakt - [email protected]

Opublikowano

oszukuję programisty na mój serwer "ShakesGames", mały projekcik z nie wielką szczyptą promocji i starań osoby, która napisała mi pliki lub dała gotowe pliki i by pisała skrypty  i różne inne itp itd .

Jestem Kacper  .

Jeszcze raz, szukam programisty ( specjalizacja PHP ) do  plików i realizacji moich pomysłów na serwerze ShakesGames, szatą graficzną, dźwiękami.

nie oszukuj

Opublikowano

Jestem Kacper  .

Ile płacisz jeżeli poszukujesz programisty? bo napewno nikt ci nie napisze plików za darmo ;)

Opublikowano

Niby pupile są, jaja można zdobyć ale co z tego jak nic z tymi jajami nie możemy zrobić? Nic nie działa z pupilami

Opublikowano

Działa wykluwanie pupili... piszę już milionowy raz. Wiadomosci dostaje od groma takich jak te "Pupile nie dzialają". Wszystko opisane jest na stronie na FB tylko nikomu nie chce sie poczytac... Irytują mnie takie komentarze.

Opublikowano

Nie polecam serwera,jest nieprzemyślany.

Wieje nudą,występuje dużo błędów które nie są naprawiane.

Rozgrywka jest strasznie nierówna,praktycznie nic nie robisz na tym serwerze tylko karczme... (która daje 1lvl za 2 misje i jest unlimited)

Serwer dla nolifów,nic ciekawego dla zwykłego,normalnego gracza....

Opublikowano

Większość graczy chciała taki serwer więc jest, ale OK jezeli ci sie nie podoba to nikogo nie zmuszamy do grania, ale też proszę nie pisać komenatrzy typu "Nie polecam tego serwera", skąd Pan wie jakie gusta mają inni gracze, i jeżeli Pan czytał czat to pisałem że wsparcie dla tego serwera jest zakończone i zmieni się na Medium Easy, aktualnie przygotowują poprawkę która ukończy pliki w 100% i będzie uruchomiony 2 serwer Ultra Easy.

Opublikowano

Spokojnie... to że ktoś włamał się do bazy i pousuwał konta graczy to mały problem, jeżeli gracze będą chcieć to to zrozumieją i poczekają. Wkrótce ukończę nowe lepsze pliki.

I nie sugeruje tutaj po treści @zatoxi Nie działa... (Wkońcu), że to może ty..., ale mamy IP tego sprawcy.

Gość Nerfinekk
Opublikowano

Ty wgl. pliki potrafisz pisać? Bo mi się wydaje ,że nie potrafiłbyś nawet is'a przerobić/zrobić. Pewnie po prostu czekasz na innym forum ,aż ktoś je wrzuci :p

Opublikowano

Poprawilem wiele błędów na serwerze, owszem pliki nie sa w 100% moje, ale tez wymagaly wiele popraw. Pupile, autorskie napisalem ? Napisalem.

A tak dodam... znam przyczynę i cały przebieg ataku jezeli mogę nazwać to co zrobił włamywacz... nie, przepraszam haker, a raczej jakis gimnazjalista znalazl blad w moim czacie, zaplacilem to rozsypka serwera, ale tylko otworzylo mi to oczy na to, aby zabezpieczyc serwet, bo przeciez czlowiek uczy sie na wlasnych błędach ;)

Jezeli chcesz wiecej info o mnie to napisz na pw... kazdy umie dogadywac, ale zrozumiec nikt.

Wkrótce start nowych serwerów w których takie błedy sie nie powtórzą

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...