Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Easy] MAXGame

DrFatHobbit

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 92
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Poprawilem wiele błędów na serwerze, owszem pliki nie sa w 100% moje, ale tez wymagaly wiele popraw. Pupile, autorskie napisalem ? Napisalem.

A tak dodam... znam przyczynę i cały przebieg ataku jezeli mogę nazwać to co zrobił włamywacz... nie, przepraszam haker, a raczej jakis gimnazjalista znalazl blad w moim czacie, zaplacilem to rozsypka serwera, ale tylko otworzylo mi to oczy na to, aby zabezpieczyc serwet, bo przeciez czlowiek uczy sie na wlasnych błędach ;)

Jezeli chcesz wiecej info o mnie to napisz na pw... kazdy umie dogadywac, ale zrozumiec nikt.

Wkrótce start nowych serwerów w których takie błedy sie nie powtórzą

Tak, tak napisałeś.. Szkoda ,że są udostępnione tutaj :) jedyne co zrobiłeś to chyba dodałeś drop jajek do sklepów(chyba nie było..). Zrób coś własnego ,a nie tylko kopiujesz..

Opublikowano

Nie polecam serwera, zwykły gotowiec.. W dodatku administrator reklamuje go na innych tematach, serwerach itp.

Opublikowano

Nerfinek jezeli masz jakis problem to wyjdz i nie zagladaj do tego tematu...

Dlaczego mnie wyganiasz? :( Smutno mi teraz.. Po prostu napisałem propozycję, chcę pomóc w rozwijaniu serwera.

Opublikowano

No, poprzednie posty nie wyglądały jakbys chcial pomoc... a tylko przeszkodzic.

Ok, ok. Chodziło mi o to ,że serwer jest gotowcem i abyś go zmienił :)

Opublikowano

otworzylem 3 skrzynki z czego polecialy tylko kamienie i drewno :l

1 klucz 300 grzybow wiec slabo troche ;d

+pytanko

jak i na czym mam expic od 635lv? za 300 awki daje mi max 10lv .. niby jak mam wbic taki wielki lv jak jest w topce (+3500lv..) ??

Opublikowano

Skrzynki beda ulepszone bd dodane wiecej bonusow, a cena jest taka po to, aby byly unikalne, a nie wszyscy by mieli wszystko...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...