Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SinusBot 0.9.12.3 - Sposób na większą ilość instancji w SinusBot - AutoInstalalcja

45 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy poradnik przydał ci się ?

• Tak
      30
    • Nie
      15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@hcq automatyczne generowanie hasła zostało wprowadzone od 0.9.12.3 na starszych wersjach jest domyślne hasło.

Ja przy instalacji otrzymałem komunikat w konsoli o haśle i loginie.

hex.svg

PLAYBASE - Nowoczesna lista serwerów gier

• Odpowiedzi 123
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Rekrut
Opublikowano

@PolskiRiko zedytowałem pliki z pierwszego postu tego tematu wklejając zamiast 0.9.12.2 link do 0.9.12.3, odpalilłem instalacje i komunikatu o danych niestety nie dostałem. Ty w jaki sposób przeprowadzałeś instalacje 0.9.12.3?

Opublikowano

Czyli mam pytanie, wszyscy teraz będą wrzucać autoinstalatory do sinusbota bo widzę że to się zaczyna?

A tak, etc łap + za robotę

@edit: eeeeeeee, to nie jest zrobione przez ciebie!

Opublikowano

Czyli mam pytanie, wszyscy teraz będą wrzucać autoinstalatory do sinusbota bo widzę że to się zaczyna?

A tak, etc łap + za robotę

@edit: eeeeeeee, to nie jest zrobione przez ciebie!

No tak przecież napisałem źródło.

giphy.gif

Opublikowano

Jak to nie działa -.- zainstalowałem wpisałem adres ip + 8087 do strony i takiej strony nie ma, sprawdzalem w putty zuzycie ramu/procka to tylko 10mb ramu i 1% procka . 

Opublikowano

Z edytuj ten plik sinusbot.sh  "screen -A -m -d -S sinusbot ./sinusbot -RunningAsRootIsEvilAndIKnowThat" zmień na   "screen -A -m -d -S sinusbot ./sinusbot -pwreset=nowehaslo -RunningAsRootIsEvilAndIKnowThat" i tak w każdej linijce  zapisz i wpisz ./sinusbot.sh start i poczekaj 30 s i wszystko powinno działać.

Zaktualizowałem pliki

Link http://speedy.sh/WPw...eGronek1910.rar wersja sinusbota 0.9.12.3 ts3clienta 3.0.19.4

giphy.gif

Opublikowano

Z edytuj ten plik sinusbot.sh  "screen -A -m -d -S sinusbot ./sinusbot -RunningAsRootIsEvilAndIKnowThat" zmień na   "screen -A -m -d -S sinusbot ./sinusbot -pwreset=nowehaslo -RunningAsRootIsEvilAndIKnowThat" i tak w każdej linijce  zapisz i wpisz ./sinusbot.sh start i poczekaj 30 s i wszystko powinno działać.

Zaktualizowałem pliki

Link http://speedy.sh/WPw...eGronek1910.rar wersja sinusbota 0.9.12.3 ts3clienta 3.0.19.4

i gra gitara dzieki

Opublikowano

Miałem wersję 0.9.12.2 na starym VPS na nowym 0.9.12.3 zainstalowałem wszystko dobrze, ale działa tylko pierwszy link z botami jak uruchomić resztę?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

A mi działać nie chce: https://scr.hu/wk7q3m

Co to może być za problem? 

Nie działają strony www 

A mi działać nie chce: https://scr.hu/wk7q3m

Co to może być za problem? 

Nie działają strony www 

U mnie to samo  :)  

Zainstalowałem i tak samo mi nie działa prawdopodobnie client ts3 nie chce sie uruchomić 

Panie

@TheGronek1910PL

HELPP

Zgłoście się na pw

giphy.gif

Opublikowano

Mam mały problem z tymi musicbotami bo jak zainstaluje wszystko to potem jak wpisuje ip maszyny + port to mi nie idzie strona czym to może być spowodowane ?

Zaliczone Posty : 50 / 100 / 150 / 200 / 250 / 300 / 350 / 400 /450 / 500 / 550 / 600 / 650 / 700 / 750 / 800 / 850 / 900 / 950 / 1000

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jakiś czas temu pokazałem ten sposób pewnej osobie i się rozeszło, no trudno. Każdy może zrobić to samo ;v

Opublikowano

Jakiś czas temu pokazałem ten sposób pewnej osobie i się rozeszło, no trudno. Każdy może zrobić to samo ;v

Pokazałeś ten sposób pewnej osobie? Raczej średnio wpłynęło to na udostępnienie owego poradnika, gdyż od dawna jest to pokazane na kilku znajomych forach.

Opublikowano

Wszystko udało się zainstalować,

Ale mi piszę, że konfigi w putty nie czyta, lecz i tak są pomieszane te foldery, że nic nie działa ;C

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...