Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sytuacja na serwerze TanavisMT2

Suszara

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem tak na temat tej otóż kochanej pseudo "ADMINISTRACJI"

Gdy człowiek wyraził opinie na temat pewnej osoby z administracji automatycznie dostaje podkreślam "STAŁA" blokadę konta.

Nie oszukujmy się Pumcia nie wiadomo skąd tam się znalazła. Gówno wie o byciu "GM" i tak naprawde ssie :)

Przejdzmy do kolejnego punktu. Gdy mimo wyrażenia swojej opini blokada została nałożona konta. Ja jak głupi poszedłem przeprosić. Skutki żadne, a nie soreczka banik na ts3 :)

Ok super to piszemy przez support po paru dniach zgłoszenie zostało odczytane + usunięte bez odpowiedzi. :)

Nie będę się rozpisywał już bardziej bo tych sytuacji było dużo.

Jedynym słowem "NIE POLECAM" serwera o ile można go nazwać serwerem. Bardziej zbugowanym gównem :)

Jeśli osoby które myślą że Administracją w czymś pomaga to liczcie na siebie. Bo szanowny PAN BARTUŚ do niczego się nie nadaję. Niech się cieszy że Salur mu jeszcze pomaga :)

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powiem tak na temat tej otóż kochanej pseudo "ADMINISTRACJI"

Gdy człowiek wyraził opinie na temat pewnej osoby z administracji automatycznie dostaje podkreślam "STAŁA" blokadę konta.

Nie oszukujmy się Pumcia nie wiadomo skąd tam się znalazła. Gówno wie o byciu "GM" i tak naprawde ssie :)

Przejdzmy do kolejnego punktu. Gdy mimo wyrażenia swojej opini blokada została nałożona konta. Ja jak głupi poszedłem przeprosić. Skutki żadne, a nie soreczka banik na ts3 :)

Ok super to piszemy przez support po paru dniach zgłoszenie zostało odczytane + usunięte bez odpowiedzi. :)

Nie będę się rozpisywał już bardziej bo tych sytuacji było dużo.

Jedynym słowem "NIE POLECAM" serwera o ile można go nazwać serwerem. Bardziej zbugowanym gównem :)

Jeśli osoby które myślą że Administracją w czymś pomaga to liczcie na siebie. Bo szanowny PAN BARTUŚ do niczego się nie nadaję. Niech się cieszy że Salur mu jeszcze pomaga :)

Chłopak GM'a ma to i ona musi mieć. :)

Co do supportu - mają ważniejsze sprawy niż jakieś zasrane @. Podobno nowa kompetentna osoba.

Salur już też powoli umywa ręce od tego całego syfu.

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano

Na serwerze grałem, więc się wypowiem:

Serwer stoi już chyba 9 miesięcy, lecz od samego początku są przekręty.

Serwer startował chyba 3 razy, ogólnie start był porażka, żeby przez miesiąc robić same przerwy techniczne i dawać 9 razy pobierać clienta :lol:

Potem się trochę uspokoiło, lecz licznik od początku jest podkrecony.

Połowa tego "teamu" była dobierana przez przypadek

Na serwerze już navi jest, dekador oczywiście nawet go usunąć nie chce , bo po co?

Gracze 3/4 miesiące prosili o reklamę na yt i co z tego wynikło? G****o, dekador oczywiście chyba 2 yt zaprosił na serwer po 1k subow :D

Ogólnie serwera nie polecam, navi, przekręty, licznik podkrecony i niezawodny team, który daje przerwy techniczne z 2 tygodniowym opóźnieniem :lol:

Ps startuje nowa Pandorka więc kto jeszcze na tym czymś gra to niech odchodzi :P

Opublikowano

Uśmiałam się do łez. Jak widzisz ze dzieje sie cos nie tak na servie to po prostu odchodzisz. Hmmm sytuacja z nagimi fotami itd kojarzy mi sie z rly Pandora i koleżanka DejaVu....czyżby powtórka z rozrywki?

A co do GM na tym servie to również nie polecam chociażby czytajac ten temat sporo o nich świadczy oczywiscie na -

Straszna parodzi.

Opublikowano

Może i ja się wypowiem na temat tego raka.

Pan o którym jest mowa jest nie tylko kretynem ale i złodziejem. Pomagałem tej dyskalkuli przy starcie, nie potrafi niczego samodzielnie zrobić, respy na mapach z tego co pamietam nie były ustawiane grupą gdyż pan bartłomiej P aka z metra nie potrafił ustawić group. Jak zapewnie kilka osob pamieta drop byl przesuniety gdyż w pliku brakowało klamry domykającej, poprosiłem go by mi podesłał drop bym go poprawił, po wgraniu powiedział że zjebałem, ok może się zdarzyć jednak gdy prosiłem go by podesłał mi go prosto z serwera, jak się okazało kretyn podesłał mi stare dropy z przed poprawy co już chyba musi świadczyć o jego ułomności.

Następnymi sprawami jest tzw. Wyruchanie ziomka na hajs. Dekador zglosil się o pomoc do Rysieq w sprawie padającego serwera, za pomoc jak i za src miał wyżej wymienionej osobie zapłacić zamiast tego wysłał mnie bym mu znalazł src na własną ręke. Czy wspominałem że cała baza opierała się o sf terenzo ? Teraz już wspomniałem, src na którym odbywał się start to nic innego jak src+ fixy z deva i mpc jak i rozjebane stacki golda przez które po otworzeniu shopa wywalały z gry. Następną śmieszną sytuacją było pójście do endymiona po funkcje na drop sztab gdyż jak to powiedział to przez questa na drop sztab gasiło channele, no k***a jak prosty quest który był na wielu serwerach jest w stanie wypierdalać serwer.

Sory za dość chaotyczny i c*****o napisany post, pisany był na telefonie, dodatkowo jest już późna godzina.

A co do ciebie dekador, nie wiesz o mnie zupełnie nic, ja o tobie dużo wiem, nawet kilka rzeczy prywatnych dlatego ostrzegam cię byś "Nie wywoływał wilka z lasu".

Opublikowano

Przegrałem tam od samego początku i podziękowałem :)

Nie ma sensu tam zaczynać bo serwer i tak pada

Licznik wiadomo że kręcony: "Wypowiedz bodajże kolegi Bartosza "Ja nawet nie potrafie podkręcać licznika" Tak na prawde daruj sobie takie coś :)

Niby 500 osób w godzinach szczytu? Szkoda bo może w red jest max 50 osób o ile jest!

Do nowych graczy "Nie zaczynajcie na tym syfie" :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Syf, kiła i mogiła, a administracja całe życie żyje w kłamstwie ;x.

podobno mnie ruchałeś?

to prawda? XDDDDDDD

Opublikowano

podobno mnie ruchałeś?

to prawda? XDDDDDDD

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

5206314859733321403620.gif

Opublikowano

podobno mnie ruchałeś?

to prawda? XDDDDDDD

Argin jest prawiczkiem, stosunki to tylko z łapą :D

Argin nie bij.

Opublikowano

podobno mnie ruchałeś?

to prawda? XDDDDDDD

Bartek płakał jak sprzedawał.

Serwer ma podbity licznik, ale już i tak widać, że nawet podbicie nic nie daje, bo graczy ubywa.

Opublikowano

podobno mnie ruchałeś?

to prawda? XDDDDDDD

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

NO JA TYLKO PYTAM XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Tak gdzieś dekador pisał tutaj, ale no pousuwali posty kurde blaszka XDDD

Wyłam ze śmiechu XDDDDDD

podobno mnie ruchałeś?

to prawda? XDDDDDDD

Bartek płakał jak sprzedawał.

Serwer ma podbity licznik, ale już i tak widać, że nawet podbicie nic nie daje, bo graczy ubywa.

Ty w ogóle wiesz kim jestem?XDDDDD

NO WŁAŚNIE.

Opublikowano

Nekromancji próbują czy co? To jak prowadzić RKO na zmarłej osobie. Serwer upadł dawno. Może stoi, ale sam w sobie nie jest Tanavisem tylko idiotyzmem xD

@PS: Po co autorko zaczynasz temat o Arginie?

@PS2 :Więcej tego "XDDDD". 

70086335867448765533.png

Polska to kraj ,którym się szczyce.

Opublikowano

Nekromancji próbują czy co? To jak prowadzić RKO na zmarłej osobie. Serwer upadł dawno. Może stoi, ale sam w sobie nie jest Tanavisem tylko idiotyzmem xD

@PS: Po co autorko zaczynasz temat o Arginie?

@PS2 :Więcej tego "XDDDD". 

Ja nie zaczęłam, wypowiedział się, więc pytam czy coś wie na ten temat - nie rozumiem skąd ten bulwers.

Taki już mam styl pisania i nie zmienię go ze względu na jedną osobę.

W czym Ci przeszkadza jedno albo drugie, bo nie czaje?

Opublikowano

Ten serwer oraz team to czysta parodia, co stwierdziłem po ujrzeniu ss zawartych w temacie.

Dodatkowo mogę stwierdzić, że Insomnia, czy jak mu tam ma jakieś dziwne nastawienie do kobiet. Pewnie jakaś skrzywdziła go w życiu i teraz się ''mści'', żałosne.

Na marginesie kim wy kur** jesteście? Osoby mające takie podejście i umiejętności jak Wy - nadają się jedynie na hamachi.

utn6x1b0watr.png

Opublikowano

Dobra. Wypowiem się nieco inaczej na temat tych zjebanych pseudo reworków pierdolonych pandor, lastivii, teriosów czy k***a innych gówien.

Nie wiem gdzie jest administracja tego spierdolonego forum - Surek w ciągu miesiąca odpala sobie 3 nowe serwery, potem je zamyka i otwiera ponownie za miesiąc... W skrócie? Przeplata tymi samymi plikami zwiększając lub zmniejszając maks. poziom. Kiedyś to serwery Asfena niszczyły społeczność metina bo nie były w stanie ustać 30 minut, no cóż - teraz mamy surki, pandory i tanavisy. Wszystkie te spierdolone gówna, powtarzam GÓWNA są gotowcami zrobionymi z czystych klientów pierdolonych serwerów z 2011r. Wy Polaczki idziecie na nie grać bo są "oldschoolowe", administracja to jakieś noł nejmy czekające na hajs pierdolonych idiotów. Macie do wyboru multum serwerów, ale idziecie tam i narzekacie, że ktoś was okrada.

Surek(Ostatnie 4 miesiące):

Laneris(5x)

Terios(4x)

Corelisy, Barie i innych odsłon Lanerisów i Teriosów już nawet nie wliczam.

Następnie przychodzą idioci, którzy reaktywują pandorę, ale jedyne co potrafią to wjebać questa napisanego przez Endymiona w 2011r., uznają to za szczyt marzeń w tworzeniu serwerów i twierdzą że source w ogóle nie będzie im potrzebne "bo idioci zagrają na oldschoolu" - to jest ludzie w c**j przykre.

Zmiany:

Na miejscu administracji MPCForum wprowadziłbym całkowity zakaz otwieranie ponownie tych samych projektów. Przecież to jest całkowita głupota, że kroją was 10x na tym samym serwerze...

No cóż - po c**j mieć największe forum w Polsce skoro można dostać kilka stówek od surka i podniecać się tym jak spierdolone dzieciaki, szkoda mi was, strasznie.

Tanavis:

Nie będę wypowiadał się do kolejnej odsłony gówno-reworka na plikach z MPC, jedyne co tutaj zostało zrobione to konwert itemów z klienta do bazy i ustawienie dropu 5 ulepszaczy.

Nie rozumiem jednak zachowania administracji, która sama siebie nie szanuje, wyzywają się na forum własnego serwera bo są pierdolonymi 13 latkami, nie potrafią załatwić żadnej sprawy w życiu realnym czy nawet na ts3.

Nie wiem czy jest to jakaś próba pochwalenia się lepszymi panczami na rodziców czy też przedstawienie swojej sytuacji w domu poprzez wyzywanie biednej dziewczyny, która nie dostała pieniędzy za swoją poniekąd pracę. Administracja pierdolonego reworka, milionowego z kolei wyzywa biedną dziewczynę bo to jej wina, że serwer to gówno. Z wieloma sytuacjami zgodzić się nie potrafię, ale większość zachowań wynosi się jednak z domu rodzinnego. Jeśli chodzi o kolesia 95' rocznik to szacun, faktycznie jest dorosły i wiele potrafi - ogranicza się do wgrania plików na VPS'a za 150 zł.

Przykro mi się robi, że nie szanujecie kobiety, która wam pomaga. Teraz pewnie będziecie płakać, że wrzuciła screeny na których widać co odpierdalacie. Mam do was pytanie - to jest jej wina? Zachowała się bardzo dobrze i moim zdaniem takie sytuacji jak NAVI czy inne k***a przekręty powinny być zaraz ujawniane, a prezentacje usuwane po k***a 15 minutach.

PS/ Insomnia - Ciebie zjebie to powinno się skazać na wycięcie jaj. Szanuj dziewczynę bo niczego Ci nie zrobiła - jedynym gówniarzem to jesteś ty bo nie potrafisz się zachować :)

PS2/ Szukasz roboty to daj znać na PW :)

Miłego wieczoru, dobranoc :)

Opublikowano

Dobra. Wypowiem się nieco inaczej na temat tych zjebanych pseudo reworków pierdolonych pandor, lastivii, teriosów czy k***a innych gówien.

Nie wiem gdzie jest administracja tego spierdolonego forum - Surek w ciągu miesiąca odpala sobie 3 nowe serwery, potem je zamyka i otwiera ponownie za miesiąc... W skrócie? Przeplata tymi samymi plikami zwiększając lub zmniejszając maks. poziom. Kiedyś to serwery Asfena niszczyły społeczność metina bo nie były w stanie ustać 30 minut, no cóż - teraz mamy surki, pandory i tanavisy. Wszystkie te spierdolone gówna, powtarzam GÓWNA są gotowcami zrobionymi z czystych klientów pierdolonych serwerów z 2011r. Wy Polaczki idziecie na nie grać bo są "oldschoolowe", administracja to jakieś noł nejmy czekające na hajs pierdolonych idiotów. Macie do wyboru multum serwerów, ale idziecie tam i narzekacie, że ktoś was okrada.

Laneris(5x)

Terios(4x)

Następnie przychodzą idioci, którzy reaktywują pandorę, ale jedyne co potrafią to wjebać questa napisanego przez Endymiona w 2011r., uznają to za szczyt marzeń w tworzeniu serwerów i twierdzą że source w ogóle nie będzie im potrzebne "bo idioci zagrają na oldschoolu" - to jest ludzie w c**j przykre.

Zmiany:

Na miejscu administracji MPCForum wprowadziłbym całkowity zakaz otwieranie ponownie tych samych projektów. Przecież to jest całkowita głupota, że kroją was 10x na tym samym serwerze...

No cóż - po c**j mieć największe forum w Polsce skoro można dostać kilka stówek od surka i podniecać się tym jak spierdolone dzieciaki, szkoda mi was, strasznie.

Tanavis:

Nie będę wypowiadał się do kolejnej odsłony gówno-reworka na plikach z MPC, jedyne co tutaj zostało zrobione to konwert itemów z klienta do bazy i ustawienie dropu 5 ulepszaczy.

Nie rozumiem jednak zachowania administracji, która sama siebie nie szanuje, wyzywają się na forum własnego serwera bo są pierdolonymi 13 latkami, nie potrafią załatwić żadnej sprawy w życiu realnym czy nawet na ts3.

Nie wiem czy jest to jakaś próba pochwalenia się lepszymi panczami na rodziców czy też przedstawienie swojej sytuacji w domu poprzez wyzywanie biednej dziewczyny, która nie dostała pieniędzy za swoją poniekąd pracę. Administracja pierdolonego reworka, milionowego z kolei wyzywa biedną dziewczynę bo to jej wina, że serwer to gówno. Z wieloma sytuacjami zgodzić się nie potrafię, ale większość zachowań wynosi się jednak z domu rodzinnego. Jeśli chodzi o kolesia 95' rocznik to szacun, faktycznie jest dorosły i wiele potrafi - ogranicza się do wgrania plików na VPS'a za 150 zł.

Przykro mi się robi, że nie szanujecie kobiety, która wam pomaga. Teraz pewnie będziecie płakać, że wrzuciła screeny na których widać co odpierdalacie. Mam do was pytanie - to jest jej wina? Zachowała się bardzo dobrze i moim zdaniem takie sytuacji jak NAVI czy inne k***a przekręty powinny być zaraz ujawniane, a prezentacje usuwane po k***a 15 minutach.

PS/ Insomnia - Ciebie zjebie to powinno się skazać na wycięcie jaj. Szanuj dziewczynę bo niczego Ci nie zrobiła - jedynym gówniarzem to jesteś ty bo nie potrafisz się zachować :)

Shaggy lecisz na fali widzę xD

Nie wiem Evil czy Dekador wspominał o mnie ale chyba o sokratesie aka sokusiu słyszałaś na serwerze, pomagałem tej kupie gówna na tyle ile potrafiłem, jak się okazało jego informatyczne umiejętności aka wpierdalanie co popadnie z internetu(source) przekreśliło wszystko.

Opublikowano

Ten serwer oraz team to czysta parodia, co stwierdziłem po ujrzeniu ss zawartych w temacie.

Dodatkowo mogę stwierdzić, że Insomnia, czy jak mu tam ma jakieś dziwne nastawienie do kobiet. Pewnie jakaś skrzywdziła go w życiu i teraz się ''mści'', żałosne.

Na marginesie kim wy kur** jesteście? Osoby mające takie podejście i umiejętności jak Wy - nadają się jedynie na hamachi.

Teraz ma nowy, lepszy team.

Z insomnią i pumcią na czele.

On przyszedł na serwer z niczym, bez żadnej wiedzy, a tyrał osobę, która go wszystkiego nauczyła B)

Laneris(5x)

Terios(4x)

Zmiany:

Tanavis:

Przecież ten serwer miał milion startów, żaden niedopracowany. Ostatni start puścił zbugowany, bo udostępnił betową wersję.

On - wielki technik informatyk, aka kiblowałem, sklepał kilka plików, bo się nauczył z poradników na yt i dzieci poleciały na "rework", szkoda tylko, ze nie przypomina to w niczym pandory.

Na temat insomni albo pumci nie chce się wypowiadać nawet, siedzą w dwóch różnych pokojach i gadają na ts. para XXI wieku.

Zarówno on i jak i ona nie mają szacunku do innych, liczy się tylko własne ja.

Laneris(5x)

Terios(4x)

Zmiany:

Tanavis:

Shaggy lecisz na fali widzę xD

Nie wiem Evil czy Dekador wspominał o mnie ale chyba o sokratesie aka sokusiu słyszałaś na serwerze, pomagałem tej kupie gówna na tyle ile potrafiłem, jak się okazało jego informatyczne umiejętności aka wpierdalanie co popadnie z internetu(source) przekreśliło wszystko.

Lepiej bym tego nie podsumowała.

Opublikowano

Jeszcze pamiętam, że jak przerobiłem taniemuzwisowi styl na forum (dokładnie 2 niebieski i czerwony) po czym wyjebali mnie z teamu, bo postawili forum na zbugowanych plikach nulleda 3.4.6 i powiedziałem, że nie będę nic tam robił.

Oczywiście style sobie zapisali i korzystali z nich jakby nigdy nic się nie wydarzyło. Kilka tygodni pisałem do dekadora i innych śmiesznych administratorów forum o dodanie do stopki autora edycji stylu. Dopiero po opublikowaniu oby dwóch styli na invisionize z ich grafiką opamiętali i się i zaczęli mnie straszyć sądem i policją, że bezpodstawnie korzystam z ich grafiki. Ukryłem style na 24h i napisałem, że maja czas na dodanie stopki inaczej style wracają do pobrania. Po 2h stopka była edytowana tak jak chciałem.

Tak tylko chciałem się wyżalić. A opinie nt. administracji i całego tego szitu pozostawiam dla siebie, ale nie jest ona dobra.

image.png

Opublikowano

dekador nie placil za prace na supporcie bo musial kupowac prezenty z apartu dla szamanek ^^

00955858271858295129.jpg

60005419981442396884.jpg

A ja właśnie dostałam perma na forum  za skomentowanie Twojego [chyba] tematu.

Napisałam ''śmiechłam'' i wyleciałam w podskokach.

Żenada, to prawda - serwer już dawno upadł, o ile coś z niego w ogóle było.

Ruda, pozderki - Vicky. :)

Opublikowano

Napisali do mnie ostatnio czy nie chce być u nich gm, trochę smiechłem jak napisali mi że 400+ graczy jak w m1 siedzi 30 xD. Zostałem tych ich gm, ale po tym jak poznałem pumcie jednak zrezygnowalem. Pumcia wielce wielka dziewczynka które wszystko wolno a tobie nic. Ponoć 2 lata w śpiączce była i dlatego popełnia czasem błąd. Do mnie z tekstami ze mam sie do niej z kultura i szacunkiem odnosic bo jestem gówniarzem. Po jej zachowaniu i pisowni powiedział bym że dopiero skończyła podstawówkę ale mniejsza. Odradzam każdemu ten serwer ;) 
20190415910923238895.jpg
61906615912182316010.jpg
58032021640046226790.jpg
92599257988036398772.jpg
Cały serwer z niej i isomni się naśmiewa. Dekador ma też wyjebane w serwer. Prosił bym tylko żeby Salur spierdalał stamtąd bo się tam marnuje ;) 

c07aaaa0ac783f56.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...