Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sytuacja na serwerze TanavisMT2

Suszara

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napisali do mnie ostatnio czy nie chce być u nich gm, trochę smiechłem jak napisali mi że 400+ graczy jak w m1 siedzi 30 xD. Zostałem tych ich gm, ale po tym jak poznałem pumcie jednak zrezygnowalem. Pumcia wielce wielka dziewczynka które wszystko wolno a tobie nic. Ponoć 2 lata w śpiączce była i dlatego popełnia czasem błąd. Do mnie z tekstami ze mam sie do niej z kultura i szacunkiem odnosic bo jestem gówniarzem. Po jej zachowaniu i pisowni powiedział bym że dopiero skończyła podstawówkę ale mniejsza. Odradzam każdemu ten serwer ;) 

20190415910923238895.jpg

61906615912182316010.jpg

58032021640046226790.jpg

92599257988036398772.jpg

Cały serwer z niej i isomni się naśmiewa. Dekador ma też wyjebane w serwer. Prosił bym tylko żeby Salur spierdalał stamtąd bo się tam marnuje ;)

Oczy krwawią .... dawno takiego czegoś nie widziałem ;o

5206314859733321403620.gif

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

administracja tego serwera robi laske jak patrycja 69 gracz TheWayAim pszeklina wyzywa po matkach i jest wogole nie kolturalny to czemu go zbanowac bo po co lepiej Milenke 69 zbanowac i bambi to gimbus nr 1 wyzywa caly czas mnie i milene i patrycje ze narza matka ssie robi lache lubi w dupe pisalem wiele razy z tym do saportu a admini nic nie robia ale nie dziwie sie to sa dzieci

Opublikowano

Może Insomnia odszedł, lecz to nie zmienia faktu, ze to juz nie przypomina Pandory

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

szanowny dekador supertechnik podobno ma na swoim koncie postawione 3 zagraniczne serwery  xD

:yay: <3 

Mi tez wyślesz zdjęcia za itemy na pandorce ?

sygna.png

Opublikowano

szanowny dekador supertechnik podobno ma na swoim koncie postawione 3 zagraniczne serwery  xD

:yay:  <3

Mi tez wyślesz zdjęcia za itemy na pandorce ?

przecież ci podobno wysyłałam

zapomniales jak siales ferment, ze ci cycki za skiny dalam? :(

eh.

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano

Z tego co wiem wychodzi rework serwerka więc:

Nie polecam :) To jakie były cyrki na s1 to można by było nagrać kabaret

Jeśli ktoś chce ss jak wasz Dekador przekazuję sztabki innym graczom to zapraszam na pw :)

Tu będzie to samo.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Z tego co wiem wychodzi rework serwerka więc:

Nie polecam :) To jakie były cyrki na s1 to można by było nagrać kabaret

Jeśli ktoś chce ss jak wasz Dekador przekazuję sztabki innym graczom to zapraszam na pw :)

Tu będzie to samo.

jak powiedział, tak zrobił xD

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano

Tak to jest Panowie, jak się obsadza dzieciarnie, w dodatku, słodkie idiotki "bo ma cycki" na jakich kolewiek, znaczących stanowiskach.
Współczuje zaistniałej sytuacji administracji Tanavis'a.

Pozdrawiam,
RYBAK.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...