Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[S2] [16.07.2016] PrestigeMU | EXP 40 | BEZ RESETÓW

PrestigeMU

Jaki Season?   

65 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki Season?

2. 2. Ile mobów na spocie ?

3. 3. Czy myślisz, że serwer PVP jest w stanie uzyskać jakiś dobry wynik Online?

4. 4. Koncepcja serwera Ci się podoba?

• Tak
    • Nie ( podaj powód dlaczego , to się dla mnie liczy )

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Download od nowa ? . No na bialo mam plik , pisz emi ze nie mam programu zby otworzyc . Kosz i download again jak coś to sie bd odzywał . 

Ps . Widze , że ostro cisniesz z serwerem . ^^ Mistrzu zagra chyba . 

Wyłącz antywirusa na czas pobierania, pobierz wypakuj.

• Odpowiedzi 200
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja już na testach się bawię zapraszam ale będę grał dopiero w nd bo w sobote mnie nie ma ;/ jak coś to main EE szuka dobrej gildii :D

Opublikowano

MENiK a powiedz mi jaki widzisz sens w PVP mu bez RR . ? , prosze Cie zrob normalnie exp 100 , rr na 400 , 300 pkt za RR , i heja banana . Takto ta gra traci sens do 500 i walczy 30 BK ze soba ^^

Opublikowano

Rowniez mozna powiedziec jaki sens ma na celu bicie niezliczonej ilosci rr :x A to nie na tym gra w mu polega tylko na pvp:>

Wbijesz ten 500 lvl i potem bedziesz zbieral secik a tego w jeden dzien nie zrobisz ;)

Opublikowano

serwerów  z rr jest multum ... i ta gra jest nic niewarta potem spam z jednego skilla ... a już coś  z rr to ograniczenie z max 10rr nie więcej aby nawet jednej full staty nie było

Opublikowano

Jak dla mnie to max 10 rr byłoby wporządku (co osobiście przekonałoby mnie do zagrania na servie na dłuższą chwilę) i np 500/700 stat od jednego rr do rozdania, myślę ze dzięki temu wyrównałby się balans postaci i bk już nie byłby najlepszy na tym sezonie, ale niech wypowie się PrestigeMu albo inni i mnie poprawią co do kwestii BK :)

Opublikowano

MENiK a powiedz mi jaki widzisz sens w PVP mu bez RR . ? , prosze Cie zrob normalnie exp 100 , rr na 400 , 300 pkt za RR , i heja banana . Takto ta gra traci sens do 500 i walczy 30 BK ze soba ^^

O gurwa jak prychłem xD

sens w PVP mu bez RR 

iHacks  <3

Opublikowano

Zaproponuje coś jeszcze może się spodoba, otóż zrobiłbym blocka na jedno konto na dane ip ponieważ gdzie się nie wejdzie na serva to niby jest 250 osób a okazuje się że połowa to ma po 2 konta ee+ inny, a tez jest część graczy co robią po 3-5 charów żeby loot był większy i nagle na servie realnie gra z 40-50 osób... lub jeśli to nie przejdzie to jakiś inny block zabezpieczający lub bardzo utrudniający grę na kilka clientów... :) Jbc wyraziłem tylko swoją opinie, więc bez spiny proszę :) 

Opublikowano

Przeczytajcie temat od początku. Prestige mówił, że jeżeli ten serwer wypali, to może postawi jakiegoś medium z resami. Co do multi acc, dozwolone są chyba 2 konta na 1 IP.

Opublikowano

DL - 250

MG - 220

Są to dobre postacie, szczególnie MG na tym sezonie gdzie może nosić 2x Explo, więc warto dobić ten poziom i zacząć od 0.

Jeżeli postacie DL/MG będą dostępne od pierwszego poziomu gra się zaburzy, dlaczego ?

Te postacie mają większy DMG na starcie niż inne postacie, dlatego dostały globalowo ograniczenie do założenia postaci.

Robiłem serwery z DL/MG/RF od 1 poziomu  i to oni mieli największy DMG co pozwoli na szybkie wybicie się nie których z graczy. A tego nie chcemy.

Walka ma być równa, kto będzie chciał DL/MG zacznie od nowa, nie będzie mu się chciało? Będzie grał dalej którąś z podstawowych klas.

Ograniczenie multikont - niestety, przy tych plikach nie ma możliwości ograniczenia ilości multikont.

Nie jest to wykonalne, jest możliwe blokada 1 konto - 1 ip, ale co wtedy powiemy graczom, których jest 2/3/4 na jednym łączu?

Zastanówcie się.

Kamasutra, powiem Ci, że brakowało mi tych twoich dennych postów co do ustawień serwera, masz rację Serwer PVP nie ma sensu, lepiej bić resety tak jak to lubisz. Ty nawet nie wiesz co to PVP, na CS nie potrafiłeś gildi zapisać, a jak doszło do jakiegoś PVP to zawsze byłeś AFK stojąc na spocie. :))

Więc na temat konfiguracji serwerów, kto jak kto, ale ty nie powinieneś mówić.

Tak jak już wyżej pisali = Serwer nastawiamy na EXP DROP PVP, dobić 500 poziom to będzie wyczyn, ale spokojnie, wierze w was :) 

Najlepszą frajdą według mnie zawsze było zbieranie seta = bo co jak co, ale postać musi się "prezentować", brak webshopa czy innych dupereli spowoduje, że będziemy musieli prać SET + 13 sami + JOHY, zapewniam długą zabawę, pralka nie jest ustawiona tak aby co 2 paliło, jest przychylna do prania dla graczy.

30 Dni VIPA = 10 Euro

Będzie możliwość wsparcia serwera po starcie, a mianowicie zakupu Fenrira w kolorze Czerwony/Niebieski/Czarny bez mocy, sam czysty PET.

Dzisiaj robimy wizualne bugi i pvp wieczorem.

Zapraszam.

Opublikowano

Ty mi tu nie pier ... . Bo każdy może miec swoje pojęcie o funkcjonowaniu mu . Ja lubie wbijanie resów :P więc tak też zasugerowałem . A co do dennych postów to ogarnij sie Mongole bo normalnie napisałm co myśle . A Denny to mozesz miec pseudonim xD , i wogóle to jak mozna nie wiedziec co to jest PVP , co do CSa to cały czas były problemy , fakt faktem nie umiałem za bardzo prowadzić guild i spozniłem sie pewnego razu na CS , co nie oznacza ze nie umiałem sie zapisać Mongole , a po 2 to i tak byłm prze kotem i kreciłem klimat . :D 

Make Your Choice . 

Opublikowano

Ty mi tu nie pier ... . Bo każdy może miec swoje pojęcie o funkcjonowaniu mu . Ja lubie wbijanie resów :P więc tak też zasugerowałem . A co do dennych postów to ogarnij sie Mongole bo normalnie napisałm co myśle . A Denny to mozesz miec pseudonim xD , i wogóle to jak mozna nie wiedziec co to jest PVP , co do CSa to cały czas były problemy , fakt faktem nie umiałem za bardzo prowadzić guild i spozniłem sie pewnego razu na CS , co nie oznacza ze nie umiałem sie zapisać Mongole , a po 2 to i tak byłm prze kotem i kreciłem klimat . :D

Make Your Choice . 

Tutaj jak wbijesz 500 poziom to Ci pogratuluje.

Nie chodzi w tej grze o SPOT RES SPOT RES SPOT RES GR SPOT RES.

Najlepsza frajda jest wtedy gdy zdobyć przedmioty samemu, a nie dostaniesz z webshopu bo pomaniaczyłeś troche :)

Jak ten serwer wypali pomyślimy o Medium x2000 S2

Opublikowano

Lajtowo . Skup sie na jednym serwie , bd to o wiele lepsze . Pozatym malo jest graczy . Zobaczymy jaki osiagniesz online . Ja wbije , powalczymy xD 

Zbieranie setu wiadomo z*******e , ja przeciez miałem na SMie ostatnio kota set , + 13 DS z dd Luck i DD z Johow 3 itemy i tam jeszcze pare konkretów , a nie było tak łatwo dropnac coś ciekawego i pralka czesto upierdalała item . Pozniej oddałem seta bo juz mi sie komp palił praktycznie . 

Nie wiem jak Ty to widzisz :D ale spoko :D a jak z goldami ? , i z na s 2 jakie są wogóle Eventy jakby ktoś mógł powiedziec . Ostatnio był na tej zimowej mapie ten wielki i ta z wezami zamiast włosów . Teraz tez bd ? . 

Tak wogóle to robiles res acc ? , bo nie moge sie zalogowac ? 

Opublikowano

Lajtowo . Skup sie na jednym serwie , bd to o wiele lepsze . Pozatym malo jest graczy . Zobaczymy jaki osiagniesz online . Ja wbije , powalczymy xD

Zbieranie setu wiadomo z*******e , ja przeciez miałem na SMie ostatnio kota set , + 13 DS z dd Luck i DD z Johow 3 itemy i tam jeszcze pare konkretów , a nie było tak łatwo dropnac coś ciekawego i pralka czesto upierdalała item . Pozniej oddałem seta bo juz mi sie komp palił praktycznie . 

Nie wiem jak Ty to widzisz :D ale spoko :D a jak z goldami ? , i z na s 2 jakie są wogóle Eventy jakby ktoś mógł powiedziec . Ostatnio był na tej zimowej mapie ten wielki i ta z wezami zamiast włosów . Teraz tez bd ? . 

Nie robiłem resetu.

Strona może być chwilowo niedostępna lub dostępna pod adresem http://91.134.132.124

Opublikowano

Te wymienione przez Ciebie eventy nie są dostępne w sezonie 2.

To kiedy start ?:P Bo juz doczekać się nie moge ;P

16.07.2016

Opublikowano

U mnie dalej komunikat program main.exe przestal dzialac mimo tego ze dodalem go do wyjatkow , jakies porady?

naprawione ;D AŻ lezka sie w oku kręci od tego s2 ;)

Opublikowano

U mnie dalej komunikat program main.exe przestal dzialac mimo tego ze dodalem go do wyjatkow , jakies porady?

naprawione ;D AŻ lezka sie w oku kręci od tego s2 ;)

jak naprawiłeś :O

Opublikowano

zrobiłem dokładnie tak jak napisał Menik , dodałem do wyjątków i inny server muo nie może być odpalony + wylaczony antywitrek i odpala sie bez problemu

Pierwsze spostrzeżenia po wbiciu 25 lvl :

- warp do noria napisane od 20lvl faktycznie jest  od 50 

- bardzo mało mobów  w lorencii - znalazlem 5-6 spotow - przygotuj sie na 100-150+ graczy na starcie mobów będzie za mało tym bardziej że oprócz spotów nie ma więcej mobow

- na start nie ma seta dla dw  w sklepie chyba że jestem slepy 

- jeden ze spotów na cmentarzu jest z mobami z dun3 - thunder lich nie z lichami z lore

Opublikowano

zrobiłem dokładnie tak jak napisał Menik , dodałem do wyjątków i inny server muo nie może być odpalony + wylaczony antywitrek i odpala sie bez problemu

Pierwsze spostrzeżenia po wbiciu 25 lvl :

- warp do noria napisane od 20lvl faktycznie jest  od 50 

- bardzo mało mobów  w lorencii - znalazlem 5-6 spotow - przygotuj sie na 100-150+ graczy na starcie mobów będzie za mało tym bardziej że oprócz spotów nie ma więcej mobow

- na start nie ma seta dla dw  w sklepie chyba że jestem slepy 

- jeden ze spotów na cmentarzu jest z mobami z dun3 - thunder lich nie z lichami z lore

1. Nie masz aktualnego klienta.

2. Naliczyłem 11 spotów w lorencii, nie są w typowych miejsach. 

3. Sklepy są w połowie zrobione

4. Tak ma być. 

Opublikowano

Drop z ringa lvl 40 = pendant +6 , nie jest to to na co czekałem po mozolnym wbijaniu lvla ;D 

Przemyśl pomysł z arena , zrobiles fajny projekt - powrot do starych czasow a ta arena wszystko zepsuje ,miejsce mobow jest w ich prawidziwych lokacjach nie w sztucznie utworzonej arenie - to moje zdanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...