Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[S2] [16.07.2016] PrestigeMU | EXP 40 | BEZ RESETÓW

PrestigeMU

Jaki Season?   

65 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki Season?

2. 2. Ile mobów na spocie ?

3. 3. Czy myślisz, że serwer PVP jest w stanie uzyskać jakiś dobry wynik Online?

4. 4. Koncepcja serwera Ci się podoba?

• Tak
    • Nie ( podaj powód dlaczego , to się dla mnie liczy )

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli będzie to dopracowany sezon 2, to myślę, że nie trzeba robić głosowania nawet :)

sygnatura.png

• Odpowiedzi 200
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeżeli faktycznie masz takiego kozaka na s2 :D stawiaj na s2 i dawaj na ragezone ! nie ma nic kozackiego PVP 

Podkreśl, że jest to tzw "OLD" :) to i zagraniczni wejdą! fajnie by było wrócić do czasów Polska vs Reszta Świata :D

Opublikowano

Jeżeli faktycznie masz takiego kozaka na s2 :D stawiaj na s2 i dawaj na ragezone ! nie ma nic kozackiego PVP 

Podkreśl, że jest to tzw "OLD" :) to i zagraniczni wejdą! fajnie by było wrócić do czasów Polska vs Reszta Świata :D

O reklamę to ty się nie obawiaj :)

Najważniejsze jest aby wszystko dopracować, sprawdzać haxy dostępne w sieci, wmontować jakiegoś auto bota :)

Opublikowano

na 99 % będzie to Season2, serwer na testy będzie stał prawdopodobnie już od niedzieli. 

Każdy będzie mógł wejść i sprawdzić jak to wygląda.

Liczę na was, ze względu, że sam nie znajdę niedociągnięć czy nawet bugów. 

Pozdrawiam serdecznie :))

Opublikowano

jak S2 to bedę na 100% :D

"Trance to nie tylko muzyka. To styl życia, inne, zmysłowe spojrzenie na świat, miłość do głębokiego brzmienia wzbudzającego wielkie emocje.Słuchając możesz skakać albo płakać, poczuć przypływ energii lub też wzruszenie i fale wspomnień. " ;)

Opublikowano

jak S2 to bedę na 100% :D

W tym momencie jestem przekonany, że to będzie S2, ale najpierw muszę się ogarnąć w tych plikach czy rzeczywiście warto.

Pliki są z 2016 roku i wiele zostało poprawione :) 

Pozdrawiam  !

Opublikowano

Już o kilku lat szukam serwera s2 z antubugiem ! jeśli będzie to s2 to nie mogę się już doczekać .

PS: polecam jedynie dograć możliwość wystawiania w sklepach za javele oraz ograniczenia to max 2 kont na jednym ip (potem jest za dużo dropów )

Opublikowano

Co prawda wolałbym s6ep3 ale s2 jest rzadkością w dzisiejszych czasach, więc dam temu szanse. Mam tylko nadzieje, że w ciągu tygodnia nie będą biegać ludzie w hyonach :D

Opublikowano

Masz ex team czy evo team? W czymś Ci pomóc?

Evo 2016 Premium. 

Jeżeli chodzi o pomoc, to będę poszukiwał z 2-3 GMów bez komend do itemów itp Tylko dostępny będzie GM CHAT + GM MOVE, więc do osób, które mają chęć ubierać swoich "Ziomali" nie ma sensu się zgłaszać.

Rekrutacja odbędzie się po niedzieli na forum serwera.

Już o kilku lat szukam serwera s2 z antubugiem ! jeśli będzie to s2 to nie mogę się już doczekać .

PS: polecam jedynie dograć możliwość wystawiania w sklepach za javele oraz ograniczenia to max 2 kont na jednym ip (potem jest za dużo dropów )

Bugów nie ma, pewnie jakieś niedociągniecia ale to raczej jest do naprawienia. 

Będzie market na stronie z możliwościami płacenia następującymi walutami: 

- Bless/Soul

- Zen

- WCC

Jeżeli chodzi o multi-konta postaram się zrobić aby na jednym ID dysku można było odpalić 1 konto, ale zobaczymy jak to wyjdzie i czy będzie takowa możliwość konfiguracyjna.

Co prawda wolałbym s6ep3 ale s2 jest rzadkością w dzisiejszych czasach, więc dam temu szanse. Mam tylko nadzieje, że w ciągu tygodnia nie będą biegać ludzie w hyonach :D

Serwer nastawiamy na długotrwałą rozgrywkę, na testach spróbujemy zrobić wszystkie dostępne bossy tak aby musiało iść na niego min. 10 osób. 

Wiem, że każdy serwer startujący tak mówi, ale spróbujmy razem stworzyć coś sensownego.

@@ Dodatkowe informacje.

Dostępne będą różne konkursy na serwerze organizowane przez Administrację serwera. 

Co tydzień odbywać się będzie licytacja w, której będziemy mogli wylicytować jakieś cenne przedmioty, nie mówię tutaj o przedmiotach setowych, ale np. Fenriry, pandy itp. 

Co dziennie, tydzień po starcie dostępne będą konkursy typu. Wyścigi, Chowany itp przez wyznaczonego przeze mnie GM'a

Nie wiem jakie mam możliwości przy tych plikach, ale spróbuję dodać jakieś specjalne inwazje dostępne tylko i wyłącznie na naszym serwerze.

Więcej już wkrótce !

@@ Wszelkie pytania i propozycje można składać na naszym fanpagu :) 

https://www.facebook.com/prestigemuonline/?fref=nf

POLAJKUJ I BĄDŹ NABIERZĄCO !

Opublikowano

Nie no 2 konta to minimum, nie przesadzajmy. Ja np. lubię mieć swojego EE i odpalać go kiedy mi się podoba. Nie potrzebuje więcej niż 2 okna. Moim zdaniem nie jest to przesada. 

Co do bugów to aby nie było jakichś poważniejszych typu nie działająca opcja w secie, ale myślę że to już nie ta epoka żeby takie rzeczy nie działały. 

Ustawienia hard są spoko ale bez przesady. Nikt nie chce expić 2 miechy żeby później potłuc się na bramie/cs. 

Opublikowano

Nie no 2 konta to minimum, nie przesadzajmy. Ja np. lubię mieć swojego EE i odpalać go kiedy mi się podoba. Nie potrzebuje więcej niż 2 okna. Moim zdaniem nie jest to przesada. 

Co do bugów to aby nie było jakichś poważniejszych typu nie działająca opcja w secie, ale myślę że to już nie ta epoka żeby takie rzeczy nie działały. 

Ustawienia hard są spoko ale bez przesady. Nikt nie chce expić 2 miechy żeby później potłuc się na bramie/cs. 

Dobra, 2 konta są dopuszczalne. Moim zdaniem 400 powinno wbijać się z 2 dni i to byłoby ok. Potem ubieranie postaci.

Opublikowano

Bardzo dobry pomysł ! jak dla mnie można by podkręcić trochę bazowe goldy, przynajmniej HP i deffa wtedy ubicie ich by sprawiało więcej frajdy lub jak kiedyś spotkałem na serwerze to goldy miały tak dużo defa że  ubicie k4 było wyczynem co mi się osobiście podobało

Opublikowano

Jak oceniasz Balans postaci ? ponieważ  z tego co pamiętam na sezonie 2 BK to była kosa , żadna postać nie potrafiła zabić dobrze ubranego bk :) 

Opublikowano

Jak oceniasz Balans postaci ? ponieważ  z tego co pamiętam na sezonie 2 BK to była kosa , żadna postać nie potrafiła zabić dobrze ubranego bk :)

Balans postaci będziemy tworzyć wspólnie,  ogłoszę jeden dzień kiedy każdy dostanie lvl i postać i będziemy sprawdzać jak to wygląda. Mamy czas.

Opublikowano

Jesli mamy wbijac 400 w 2dni to exp jest za maly, chyba ze mocno podkrecisz party exp.

Gralem na serwerze real-mu2, tez pvp, i exp byl niby ukryty ale w party bylo pkolo x30 i w 1szy dzien (16h bicia) wbilem 220 level ;)

Drugiego dnia (tez duzo h) dobilem do 300

Bez seali i pand i innych syfow.

Nie chce tu plakac zeby zwiekszyc exp czy cos, ale tylko tak mowie. W 2dni nie wbijemy 400 na x40

Opublikowano

­

Jesli mamy wbijac 400 w 2dni to exp jest za maly, chyba ze mocno podkrecisz party exp.
Gralem na serwerze real-mu2, tez pvp, i exp byl niby ukryty ale w party bylo pkolo x30 i w 1szy dzien (16h bicia) wbilem 220 level ;)
Drugiego dnia (tez duzo h) dobilem do 300
Bez seali i pand i innych syfow.
Nie chce tu plakac zeby zwiekszyc exp czy cos, ale tylko tak mowie. W 2dni nie wbijemy 400 na x40

Po to otwieram beta testy serwera, żeby to przetestować, na pewno party EXP będzie lepszy, czy pod względem expa? Nie wiem. Im więcej ludzi tym szybszy kill, więc wydaje mi się, aby zrobić tak, żeby ktoś kto expi solo miał 100 % expa, a w pt też 100 % expa na łeb, bo mamy szybszy kill :)

Opublikowano

­

uwzględnij żeby w gold party 3 było 110% 4 120% i 5 140% na głowę i będzie git

Nigdy nie robiłem GOLD PARTY i nie zrobię. Bo wtedy każdy szuka określonych postaci do expa.

Każda postać będzie dawać tyle samo. Każdy w party będzie dostawał normę 100 % expa.

@@Update

Za czas online 1h będzie 1 Wccoin.

W xShopie znajdziemy zapki jevele itp.

Opublikowano

Niektórzy chyba nie wiedzą co piszą xD. Jak można w pt zrobić exp 140% na osobę? Nie dość że zabijacie 4x szybciej to jeszcze 140% by chcieli :D. Fajnie by było gdyby w pt każdy dostawał zawsze 100% expa, bo naturalnie exp się zmniejsza wraz z ilością osób w pt. 

Opublikowano

No dobra może trochę przesadziłem ^^ a kiedy jakieś testy lub planowany start ?

Tak jak wyżej pisałem, po niedzieli będziemy mieli otwarte testy. :))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...