Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[S2] [16.07.2016] PrestigeMU | EXP 40 | BEZ RESETÓW

PrestigeMU

Jaki Season?   

65 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki Season?

2. 2. Ile mobów na spocie ?

3. 3. Czy myślisz, że serwer PVP jest w stanie uzyskać jakiś dobry wynik Online?

4. 4. Koncepcja serwera Ci się podoba?

• Tak
    • Nie ( podaj powód dlaczego , to się dla mnie liczy )

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Drop z ringa lvl 40 = pendant +6 , nie jest to to na co czekałem po mozolnym wbijaniu lvla ;D 

Przemyśl pomysł z arena , zrobiles fajny projekt - powrot do starych czasow a ta arena wszystko zepsuje ,miejsce mobow jest w ich prawidziwych lokacjach nie w sztucznie utworzonej arenie - to moje zdanie

Arena będzie powyżej 400 poziomu i będą tam spoty jedynie do dropu :)

Arene można wycofać, co inni o tym myślą?

• Odpowiedzi 200
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie chce Ci oczywiście nic narzucać Ty tu rządzisz , ale naprawde jesli ma byc old school to ta arena odpada. Sciagalem klienta wczoraj cos sie zmienilo od tego czasu z warpami?;p

Opublikowano

Jeśli chcesz urozmaicić trochę to polecam dać na arene bossy - silne bossy aby było coś do grupowego zabijania z dropem paczek javeli lub itemków jak z boxa 5 do tego dać respawn jak inwazja (tylko podstawa to aby nie dało się tego za łatwo ubić coś ala kundun )

Opublikowano

Jeśli chcesz urozmaicić trochę to polecam dać na arene bossy - silne bossy aby było coś do grupowego zabijania z dropem paczek javeli lub itemków jak z boxa 5 do tego dać respawn jak inwazja (tylko podstawa to aby nie dało się tego za łatwo ubić coś ala kundun )

Takie bosy będą na mapach.Jak dla mnie arena to słaby pomysł.

robin_van_persie_signature_by_jopeczek7-

Glory Glory Man United! Glory Glory Man United! Glory Glory Man United!

Opublikowano

Kto ma sie ogarnąc ten ma sie ogarnąć,jasno napisał jaki sezon i czy są resety,więc po co wogóle tu wchodzicie? nie wiem czy to jest madre,tak samo jak my bysmy wchodzili na publikacje z resami i prosili o brak resow,walnijcie sie raz a porzadnie w głowe bo wam przygrzało od tego słoneczka :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Kiedy do działu download wróci klient do ściągnięcia?;p

Dziś w godzinach wieczornych prawdopodbnie.

Jeszcze muszę zrobić kilka zmian.

Pozdrawiam

@@test zamknięte.

Opublikowano

No powiem szczerze , że nie mogę się już doczekać , dawno nie miałem takiego ciśnienia na grę ;p

Cieszę się twoim szczęściem.  :)

Rejestracja otwarta od sobota 14:00

Download dziś wieczorem.

Zapraszam :)

Opublikowano

Kiedy start serwera ?

Jutro tj. Sobota 16.07 godzina 20:00

@@ Edit

Serwer gotowy do startu !

Opublikowano

Już się nie mogę doczekać ! :D 

a tak przy okazji spytam, jakie postacie pod PvP i PvM będą mocne na tym sezonie, bardzo dawno gralem na takim s takze nie pamietam jak to bylo ?

Opublikowano

a tak przy okazji spytam, jakie postacie pod PvP i PvM będą mocne na tym sezonie, bardzo dawno gralem na takim s takze nie pamietam jak to bylo ?

Jak testowaliśmy to BK/MG są dosyć dosyć, ale oczywiście inne klasy są też dobre. Każda klasa ma swój cel, ja np. mainuje SM i ciężko jest go zabić jak ktoś ogarnia, a powalić BK, SM nie jest to żaden problem.

Elf jak to elf jest dobry na swój sposób, ice itp

DL ma duży DMG, ale słaby DEF, nie ustoi długo.

@@ Aktualizacja prezentacji serwera, zmieniony wygląd opis + dodatkowe informacje.

ts3.png

Opublikowano

BK:

Dobry stamp. Dobry rozkurwiator. Dobry na drop. Ogólnie bóg s2.

Elf:

Buff i Ice arrow na CS.

SM:

Jak ktoś serio ogarnia to niezły w PvP. Świetny na drop jak i na CS.

MG:

Głównie PvP(preferuje budowę pure PvP ale są tacy co i ustać potrafią). Dobry na drop.

DL:

Świetny stamp. Przydatny na drop. Warto mieć jednego w pt na CS.

To taka mała analiza na szybko. BK przeważa w tym sezonie i nie ma się co oszukiwać ale nie jest powiedziane, że inne postacie są do dupy.

Opublikowano

Z powodu długotrwałego wyłączenia mpcforum przed startem serwera, nie jest duża ilość online, ale zapraszam.

- nie którzy mają problem z wejściem na serwer, proszę odpalać ze zgodnościa XP i jako Administrator, jeżeli to nie pomaga proszę o skorzystanie z dodania main.exe do DEP, poradnik na naszym forum

- było parę nie dociągnieć, ale stale coś  poprawiam.

- wejdź sprawdź sam.

- Każdy nowy, który dołączy na serwer otrzyma darmowego VIP'a na 7 dni.

Serdecznie zapraszam :)

@@ Edit.

- jeżeli masz jakieś pytanie, problem, możesz skontaktować się ze mną poprzez Chat Online na stronie głównej

- Serwer stoi stabilnie od 4 dni.

Opublikowano

server wart uwagi polecam każdemu :D od razu tylko mówię że jest to serv raczej hard ^^ więc ludzie lubiący robić fulla w tydzień się tu nie odnajdą ^^ 

Opublikowano

Witam,

server juz wystartował,
z racji że mpc forum padło i nie działało "lekko" tydzień lub troszkę więcej nieliczni wbili bo nawet o tym nie wiedzieli lub zapomnieli, ale server jak najbardziej godzien uwagi a przede wszystkim stabilny, brak DDosów a co za tym idzie brak DCków, Admin odpowiada na wszystkie pytania, server należy raczej do tych Hard z jewelami jest duży problem, kasa z mobków również nie za wysoka, wreszcie gra zaczęła sprawiać przyjemność a efekt po wydropieniu exe fajnych itemek murowany !!! Widzimy się na Servie, cześć ;)

Opublikowano

Ludzi tak mało bo zamiast sprawdzić server, wejść pochodzić/podrobić to patrzą na ilość osób online, a że jest ich mało to każdy mówi "ble, server nie godzien uwagi (mówiąc bez przekleństw)"  :) 

P.S Jest ich mało bo na początku serva wbili nielicnzi bo MPC forum padło (a było bardzo duże zainteresowanie -.-) a wstało po prawie 2tyg działania serva, ludzie zamiast myśleć - patrzą, co jest mylne :) pozdrawiam

Opublikowano

Serwer nie cieszył się popularnością, wiele osób miało problemy z wejściem na serwer, wiele problemów z systemami 64 bitowymi, jednym pomagało drugim nie, brak wbudowanego autoclikcera/pickera było wielkim minusem, pokusiłem się na sezon drugi, który w obecnych czasach niestety nie wypalił.

Graliśmy do ostatniego gracza, tak jak wspominałem. 

Serwer został wyłączony, jednak na tym nie stopujemy. 

Mam w zamiarach postawić serwer MUO na plikach IGCN s9/10.

Pliki zostały zakupione i powoli zaczynam testy.

EXP - 1000 

Medium serwer z resetami, ale z jakimś sensem do gry. 

Pozdrawiam

#Moderatora prosze o przeniesienie do kosza. L:))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...