Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Cortium - Rework

Cortium-Rework

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 242
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na pewno lepsze niz te Antarisy itd

Polecam..

Ludzie którzy doładowali sm na poprzedniej edycji je odzyskają? Bo pisał ktoś że tak..

Niezły żart.

Nie polecam, zamiast odjebać coś nowego to męczą jedno i to samo gówno

­

A powiedz mi.. Czym wyróżnia się Cagroso od przeciętnego Harda ?

Ja wiem na pewno czym się różni Cagroso od Cortiuma, tym że Cagroso ma graczy :VVVV

­

Jak możesz coś takiego wnioskować skoro serwer nie wystartował? BTW. Leci report za multikonto Twoje na mpc.

­

Możliwe, że mam jeszcze jedno konto założone z którego nie korzystam i zapomniałem passów, bardzo możliwe, w piątek mam ochotę na kotleta i ziemniaczaki wpadnę na tego Cortiuma może się najem.

­

Opublikowano

Polecam..

Ludzie którzy doładowali sm na poprzedniej edycji je odzyskają? Bo pisał ktoś że tak..

Niezły żart.

­

Ja wiem na pewno czym się różni Cagroso od Cortiuma, tym że Cagroso ma graczy :VVVV

­

Jak możesz coś takiego wnioskować skoro serwer nie wystartował? BTW. Leci report za multikonto Twoje na mpc.

­

Możliwe, że mam jeszcze jedno konto założone z którego nie korzystam i zapomniałem passów, bardzo możliwe, w piątek mam ochotę na kotleta i ziemniaczaki wpadnę na tego Cortiuma może się najem.

­

Zapraszam  :lenny:  :lenny:  :lenny:  :lenny:  :lenny:  :lenny:  :lenny:  :lenny:  :lenny:  :lenny:  :lenny:  :lenny:  :lenny:  :lenny:  :lenny:  :lenny:  :lenny:  :lenny:  :lenny:  :lenny:  :lenny:  :lenny:

Od jutro będą się pojawiać gameplay'e u wiekszych youtuberów!

­

Już 8 lipca !
Opublikowano

Polecam..

Niezły żart.

­

­

­

­

Zapraszam  :lenny:  :lenny:  :lenny:  :lenny:  :lenny:  :lenny:  :lenny:  :lenny:  :lenny:  :lenny:  :lenny:  :lenny:  :lenny:  :lenny:  :lenny:  :lenny:  :lenny:  :lenny:  :lenny:  :lenny:  :lenny:  :lenny:

Od jutro będą się pojawiać gameplay'e u wiekszych youtuberów!

­

Ta "Persengi" if you know what i mean

Opublikowano

Polecam..

Niezły żart.

­

Tym, że Cagroso jest jednym z jedynych hard'ów, stabilny i grywalny. A Cortium ? Brak komentarza. 

­

Opublikowano

Polecam..

Niezły żart.

­

Tym że ja stworzyłem taki serwer, którego nie było bo nie było i nie ma dalej  takiego harda jakim jest cagroso.

Jak masz się czepiać, to uczep się roboty a nie innych serwerów.

­

Widzisz gdzieś tu takiego samego Cortiuma?

Vice Versa.

ale widzę amebę persergę.

Lajkuś spokojnie to się wyklepie i będzie jak nówka.

serwerek polecam bo ernest.

Opublikowano

Serwer taki Mega!!

4447714670579421454685.jpeg

Serio nic fajnego nie polecam administracji 2/10 xD

Hmm to ja nie polece twojej opinii bo aktualnie jest gówno warta i nie wiele wnosi do tematu. ;)

Moja opinii jest "gówno warta" to fajnie piszesz o graczu

"Serio nic fajnego nie polecam administracji 2/10  xD" Sorry, powinienem zacząć od pytania czy to wgl jest opinia..?

Btw. Wywnioskowałem po twoim wpisie, że nie będziesz tu grał więc stwierdziłem że mogę sobie pozwolić ;)

W zapowiedzi 2/3 postów należy do Ciebie, tak więc ziomeczek przystopuj bo raczej w ten sposób nie zachęcasz graczy żeby zagrać na Twoim / Waszym serwerze.

Także stopuj i nie szczekaj jeżeli ktoś wyrazi swoją opinie. :)

Ja na tym serwer nie zagram, bo administracja ma po 15 lat i serio nie polecam tego "Gówna"

Może jakiś dowód, że ja oraz Lajk mamy po 15 lat? :(

wasz głos

Hahahahhahahaha xD No jebłem.

To ja wywróże z fusów że masz coś z głową. : v

Opublikowano

Rozumiem że jest wielkie zainteresowanie takim wspaniałym serwerem jak Cortium - ale postarajcie się pisać na temat serwera. Inne posty będą odpowiednio nagradzane. Nie musicie wstawiać zdjęć kotletów ponieważ każdy wie jak wygląda schabowy czy mielony a to nie forum o gotowaniu tylko o metinie  ;)

Opublikowano

@esej W końcu zapowiedź ma ponad 5k wyświetleń w niecałe 3 dni  :lenny:  :lenny:  :lenny:  :lenny:  :lenny:  :lenny:  :lenny: 

Może dlatego, że hejtujesz każdy inny serwer?

Opublikowano

Polecam..

Niezły żart.

­

Tym, że Cagroso jest jednym z jedynych hard'ów, stabilny i grywalny. A Cortium ? Brak komentarza. 

­

Gdybym chciał stabilny i grywalny serwer hard, poszedł bym na Ravie.

Opublikowano

@Ytashi Co ma piernik do wiatraka?

Od dziś będą się pojawiać gameplay'e u większych youtuberów, więc oczekiwać!­

już to mówisz hmmm od 3 dni?

Polecam..

Niezły żart.

­

­

Gdybym chciał stabilny i grywalny serwer hard, poszedł bym na Ravie.

Cagroso to gówno, a JarajTo to jakaś ameba

Skąd truta

Opublikowano

Od kilku dni "Paczam" na zapowiedź tego serwera stwierdzam że zawitam na serwer a co mi tam... :) Mam pytania (Niewiem czy zostały już zadane wyżej):

1. Co dropi z dungenów oprócz pereł?

2. Czy są jakieś plany "Podwyższenia" lvl jeżeli tak to czy będzie następny set?

3. Czy są jakieś plany dodania np: Jakiś misji typu: "Przejdź X razy dungeon a dostaniesz bonus".

4. Czy istnieją kostiumy na serwerze? Jeżeli tak to jakie bonusy one posiadają i czy będzie je można zdobyć poza IS.

5. Czy istnieją pety? Jeżeli tak to jakie bonusy i czy będzie można je zdobyć poza IS.

5. W prezentacji jest że tylko jest 2 członków w Team. Nie znam waszych "Umiejętności" ale czy dacie radę to wszystko opanować?

Opublikowano

Od kilku dni "Paczam" na zapowiedź tego serwera stwierdzam że zawitam na serwer a co mi tam... :) Mam pytania (Niewiem czy zostały już zadane wyżej):

1. Co dropi z dungenów oprócz pereł?

2. Czy są jakieś plany "Podwyższenia" lvl jeżeli tak to czy będzie następny set?

3. Czy są jakieś plany dodania np: Jakiś misji typu: "Przejdź X razy dungeon a dostaniesz bonus".

4. Czy istnieją kostiumy na serwerze? Jeżeli tak to jakie bonusy one posiadają i czy będzie je można zdobyć poza IS.

5. Czy istnieją pety? Jeżeli tak to jakie bonusy i czy będzie można je zdobyć poza IS.

5. W prezentacji jest że tylko jest 2 członków w Team. Nie znam waszych "Umiejętności" ale czy dacie radę to wszystko opanować?

1. Kamienie Dusz i kilka innych przedmiotów :p

2. Tak, będziemy starać się pod względem zwiększenia poziomów i jakiś dodatków.

3. Zapewne tak. :p 

4. Tak, bonusy staraliśmy się zrobić, aby bez ISa także dało się wygrać pojedynek

5. Czyt 4.

6. Nie mogę powiedzieć że tak, aczkolwiek będziemy się starać ;)

Opublikowano

@up

Dziękuje za odpowiedź. "1. Kamienie Dusz i kilka innych przedmiotów :p" Tajemniczo zabrzmiało :D Wiem wiem to zapowiedź serwera, macie do tego prawo :v

Mam nadzieję że serwer będzie jak najdłużej. Szkoda że dopiero w piątek start ale trudno poczekamy :)

Opublikowano

Easy/4fun bez zbednych smieci, ktore sa juz patologiczna norma.. wbije na 100

Nie slyszalem o poprzedniej odslonie, ale tu mi sie podoba.

Max lv. w chwile, ok norma easy, ale jak eq? Bo to sprawia spory problem ostatnio

Opublikowano

Wbije, jeżeli nie będzie isu do pvp.

Mam nadzieje, że to prawdziwy easy/4fun a nie jak niektóre serwery easy/4fun w nazwie a tak naprawde jest to hard.

Ciężko jest dogodzić każdemu graczowi, jeden chce żeby się troszkę dłużej expilo i eq było coś warte, a drugi chce mieć wszystko na start.. staraliśmy się celować w ten złoty środek...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...