Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Cortium - Rework

Cortium-Rework

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Kubek122 weź to wywal.

Dlaczego ma to wywalić wodogłowiu? Chcesz być fajny pisząc takie coś? :v Nie wzoruj się na harnasiu XDDDD

Podyskutowałbym no ale, wiecie. Ranga i te sprawy. :/

To, że masz jakąś zyebaną rangę oznacza tylko tyle iż jesteś imbecylem i się już nie wywyższaj...

PandoraMT2[*]

• Odpowiedzi 242
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@lindex  założymy się o coś się, że postoi długo? :)­

Serwer Persegii nigdy nie postoi długo przykre ale prawdziwe , takie publikacje powinny być zakazane na mpc forum nawet zagrałbym ale nie przekonuje mnie administracja

Opublikowano

@Kubek122 weź to wywal.

Dlaczego ma to wywalić wodogłowiu? Chcesz być fajny pisząc takie coś? :v Nie wzoruj się na harnasiu XDDDD

To, że masz jakąś zyebaną rangę oznacza tylko tyle iż jesteś imbecylem i się już nie wywyższaj...

A czy ja się wywyższam? Nie chcę jej stracić więc nie wchodzę w dyskusje z takimi człowiekami jak ty.

Pozdrawiam!

Opublikowano

Nie polecam serwera, 0 nowości, sety zajebane z innych serwerów, tak zwany odgrzewany kotlet :)

Perserga -.- tym bardziej nie polecam, serwer stworzony na odpierdol i kradzieży bazy danych - email/haslo/login 

Pozdrawiam

1. Sety były udostępniane na mpc, a ten niebieski kupiłem w tamtym roku.

2. Powiedz mi więcej na temat kradzieży + podaj dowody a wtedy możemy pogadać :)

No dziwne, mój kumpel ma baze danych ze starego cortiuma no ciekawe :)

Nie bądź żyd, daj plusa :)

Opublikowano

@lindex  założymy się o coś się, że postoi długo? :)­

Serwer Persegii nigdy nie postoi długo przykre ale prawdziwe , takie publikacje powinny być zakazane na mpc forum nawet zagrałbym ale nie przekonuje mnie administracja

Persergi*

Po 1. Dlaczego nigdy? to jest mój 2 projekt, teraz wiem co robić, a czego nie ;)

Skoro jesteś tak przekonany, że mój serwer długo nie postoi, to czemu nie chcesz się o nic załozyc?

Już 8 lipca !
Opublikowano

Nie polecam serwera, 0 nowości, sety zajebane z innych serwerów, tak zwany odgrzewany kotlet :)

Perserga -.- tym bardziej nie polecam, serwer stworzony na odpierdol i kradzieży bazy danych - email/haslo/login 

Pozdrawiam

1. Sety były udostępniane na mpc, a ten niebieski kupiłem w tamtym roku.

2. Powiedz mi więcej na temat kradzieży + podaj dowody a wtedy możemy pogadać :)

No dziwne, mój kumpel ma baze danych ze starego cortiuma no ciekawe :)

Niestety, wpuściłem do ftp osoby które być nie powinny. 

@Kubek122 weź to wywal.

A czy ja się wywyższam? Nie chcę jej stracić więc nie wchodzę w dyskusje z takimi człowiekami jak ty.

Pozdrawiam!

Od tego są też wiadomości. ;)

Opublikowano

Oby to Gówno szybko znikło z tego forum, tylko miejsce zajmujecie na tym forum.

Obym więcej nie widział twych gównianych postów. Gówno wnosisz do tematu i zużywasz zasoby dedyka na którym stoi mpc.

Opublikowano

Dobra wyjdz z tym gównem..

Powiedziało to jeszcze większe.. nie będę kończył .. :p 

Idzie się uśmiać czytając te komentarze 

Albo pieski pewnej bardzo spinającej dupe osoby albo jego multikonta.. ;) Popcornu ? ;)

Opublikowano

haranas lamusie zostałeś wyjaśniony

wyrzucacie temat szkoda ze antarisa nie wyjebaliscie jak 9x przekładany start byl

Opublikowano

Dobra wyjdz z tym gównem..

Powiedziało to jeszcze większe.. nie będę kończył .. :p 

Idzie się uśmiać czytając te komentarze 

Albo pieski pewnej bardzo spinającej dupe osoby albo jego multikonta.. ;) Popcornu ? ;)

chwilowo sadistic ale mysle ze na jutro paczka sie przyda 

Opublikowano

@FireOnly Skoro to gotowiec, to proszę daj mi pliki serwerowe identyczne jak ten serwer, pozdrawiam.­

Czy Ty używasz mózgu czasami? Wprowadzenie zmiany kanału i ukrycia yang to są te Twoje nowości? Przecież reszta to jest kopiuj->wklej. Dobrze, ze chociaż nie zayebałeś całej prezentacji setami jak ostatnio... Coś od siebie? Serwer na tydzień to max, nic więcej mu nie wróżę. Na poprzedniej odsłonie wbicie lvl'a+ zrobienie eq zajęło mi kilka godzin, potem już tylko nuda :) 

Nie polecam. Miało być wielkie woow a mamy wielkie gunwo.

Opublikowano

A mi to zwisa czy serwer Grzesia, Czesia czy kogoś tam czy nawet rework. Żaden easy jak na razie nie został zapowiedziany na wakacje, więc będę grał tu. Mi się wizualnie podoba, tylko mam parę pytań:

Ulepszacze perły, tj. zwykłe + zapewne jakieś kolorowe?

Bony wchodzą max? Długo się miesza 50sr+? Perfy wbijają łatwo?

Opublikowano

@TheGreatLee39 Ja się nie boje startować z reworkiem, serwer robie na dłuższą mete, co udowodnie to ;)­

@AveRa Perły : Białe, Niebieskie, Czerwone i Złote są.

2. Tak wchodzą bony maksymalne, a śr wchodzą tak jak zawsze.

Tak łatwo wbić perf eq.

@lacioszek997 Z tego co pamiętam na poprzedniej odsłonie również wyzywałeś serwer od gówien, a dowiaduje się, że grałeś #Propz

Masz jakieś pytania? Zapraszam na ts-sex.pl chętnie pogadam na temat serwera, i odpowiem na wasze pytania :)

Już 8 lipca !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...