Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Cortium - Rework

Cortium-Rework

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 242
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Okropne zbrojki, kurde komu się podoba zbrojka typu szmaragd czy te na 105 z pla pokolorowane jakby w paint'cie? Jak widzę na serwerze takie coś, to skreślam go od razu, kijowo to wygląda.

'You are the reason for my smile, You are the reason for my success, You are the reason for my good behavior to others, You are the reason for everything good in me'

Opublikowano

oby było chociaż te 200 osób.

Macie jakąś reklame?

Będzie dużo więcej osób niż te 200 :)

Tak planujemy reklame u mniejszych youtuberów, jak u większych!

Moge Ci napisać,że gdyby coś nie pykło to mam asa w rękawie, zresztą sam widziałeś jak w 1 prezce ile ludzi było :D

Już 8 lipca !
Opublikowano

Okropne zbrojki, kurde komu się podoba zbrojka typu szmaragd czy te na 105 z pla pokolorowane jakby w paint'cie? Jak widzę na serwerze takie coś, to skreślam go od razu, kijowo to wygląda.

Dla osób, którym się to nie podoba wrzucę jakieś Hwangi albo inne :p

Opublikowano

oby było chociaż te 200 osób.

Macie jakąś reklame?

Będzie dużo więcej osób niż te 200 :)

Tak planujemy reklame u mniejszych youtuberów, jak u większych!

Moge Ci napisać,że gdyby coś nie pykło to mam asa w rękawie, zresztą sam widziałeś jak w 1 prezce ile ludzi było :D

Nie grałem na pierwszej odsłonie, ale wiem jak to wygląda na serwerach easy/pvp ludzie są przez tydzień a potem to dramatycznie spada :D

Opublikowano

dlaczego piszecie pytanie ox nie ładnie nie będzie już takiej frajdy. Macie zamiar zwiększyć lvl? Polecam bo lajksy 

4661.gif

Opublikowano

dlaczego piszecie pytanie ox nie ładnie nie będzie już takiej frajdy. Macie zamiar zwiększyć lvl? Polecam bo lajksy 

Raczej tak ;)

Opublikowano

Polecam serwer bo lajk, z persergą nie miałem nigdy spiny, jest dla mnie neutralny. Wiem,

że jak tu Lajk jest technikiem to nie padnie z powodu braków przerw technicznych, bądź jakiś problemów.

Obyście mieli dużo osób na starcie i się to utrzymywało przez całe wakacje oraz jeszcze dłużej ! :) 

Opublikowano

@Kubek122 weź to wywal.

Przekonaj mnie do tego to sam usunę temat i zapominamy o serwerze. ;)

Opublikowano

No i będzie to samo co z Teriosem... Rework v999.

Co tak naprawdę nowego oferujecie ? Ja nic nowego nie widzę.

To jest pierwszy rework, jak nie wyjdzie - wrzuce pliki na Mpc... albo może i nie bo potem ameby będą z tego korzystać. ;)

A czy serwer który jest tylko i wyłącznie do zabawy musi oferować jakieś pro elo nowości bez których nie da się grać? Jeśli chodzi o dodatki, wrzuciłem najpotrzebniejsze bez których zwykły gracz nie mógłby funkcjonować. Innych śmieci nie będę dodawał bo jest to bez sensu.

Opublikowano

Nie polecam serwera, 0 nowości, sety zajebane z innych serwerów, tak zwany odgrzewany kotlet :)

Perserga -.- tym bardziej nie polecam, serwer stworzony na odpierdol i kradzieży bazy danych - email/haslo/login 

Pozdrawiam

Nie bądź żyd, daj plusa :)

Opublikowano

Nie polecam serwera, 0 nowości, sety zajebane z innych serwerów, tak zwany odgrzewany kotlet :)

Perserga -.- tym bardziej nie polecam, serwer stworzony na odpierdol i kradzieży bazy danych - email/haslo/login 

Pozdrawiam

1. Sety były udostępniane na mpc, a ten niebieski kupiłem w tamtym roku.

2. Powiedz mi więcej na temat kradzieży + podaj dowody a wtedy możemy pogadać :)

Opublikowano

Rzygaaaaaam nigdy nie wytrwa więcej niz kilka dni :(

­

Przykre, prawda? No nic, i tak będę próbował go utrzymywać. Licze na to że się uda.. :c 

Opublikowano

@Kubek122 weź to wywal.

Dlaczego ma to wywalić wodogłowiu? Chcesz być fajny pisząc takie coś? :v Nie wzoruj się na harnasiu XDDDD

Podyskutowałbym no ale, wiecie. Ranga i te sprawy. :/

Opublikowano

@Kubek122 weź to wywal.

Dlaczego ma to wywalić wodogłowiu? Chcesz być fajny pisząc takie coś? :v Nie wzoruj się na harnasiu XDDDD

Podyskutowałbym no ale, wiecie. Ranga i te sprawy. :/

Ranga o niczym nie świadczy, zwłaszcza na tym forum ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...