Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Cortium - Rework

Cortium-Rework

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 242
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ogólnie jestem tego zdania że Antaris to jest jedno wilekie gówno za przeproszeniem  gdyby nie mpc to ten serwer nie był by brany aż tak pod uwagę a tam się liczy tylko $

Cyrk.png

Opublikowano

@lacioszek997 Z tego co pamiętam na poprzedniej odsłonie również wyzywałeś serwer od gówien, a dowiaduje się, że grałeś #Propz

Tak, hejtowałem nie tyle serwer (Bo Laik włożył w to swoją pracę) co Twoją osobę i prezentację, którą wtedy zrobiłeś. Grałem tam kilka godzin raptem :)

Opublikowano

@AveRa Śr oraz UM normalnie wchodzą tak jak zawsze. Nie będą miały ujemne bonusy na ludzi, ponieważ broni 75 się nie przerabia­.

To nie jest odpowiedź na moje pytanie. Bo normalnie może znaczyć 30h bonowania na 40Sr albo 40Sr po 2 zmiankach. Pytam jak duży procent jest ustawiony na wbicie wysokich średnich.

Opublikowano

@AveRa Bo to zależy od szczęscia jest to losowe.­

Dam Ci przykład. Na Barii 60 Sr wbijesz w 5 minut bonowania bo jest zwiększony %. Więc pytam jaki tu jest % na wbicie 50 Sr...

Opublikowano

@AveRa Bo może są zwiększone średnie na serwerze? xD­

... Max Sr jest 60 i 60 Sr wbijesz w 5 minut. Jeżeli takie ma być podejście administracji to mi się odechciewa grać. Proste pytanie a 4 post nic się nie dowiedziałem.

Opublikowano

@AveRa może miałeś szczęscie na serwerze? xP­

Dobra. Nie mam ochoty toczyć tutaj dyskusji ani się pytać bo widzę, że proste pytanie na temat sr Cię przerasta. Dla Twojej wiadomości wbicie 60Sr na Barii to jest norma i TAK TAM JEST. Jeżeli nie potrafisz udzielić mi normalnej odpowiedzi ani nie wiesz nawet jak to sprawdzić (widzę, że technicznie serwer boski) to tracę tylko czas. Życzę powodzenia z takim podejściem. Już rozumiem hejty ludzi w poprzednich postach. Czasem jednak warto posłuchać innych.

Opublikowano

­O Boże ... Rework reworka gówna pobranego z mpcforum ... Nie polecam syf totalny, tylko pod hajs na wakacje ! 

z tego 'gówna' niewiele pozostało przyjacielu. :)

Opublikowano

Serwer taki Mega!!

4447714670579421454685.jpeg

Serio nic fajnego nie polecam administracji 2/10 xD

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Serwer taki Mega!!

Hmm to ja nie polece twojej opinii bo aktualnie jest gówno warta i nie wiele wnosi do tematu. ;)

Opublikowano

Serwer taki Mega!!

Hmm to ja nie polece twojej opinii bo aktualnie jest gówno warta i nie wiele wnosi do tematu. ;)

Moja opinii jest "gówno warta" to fajnie piszesz o graczu

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Serwer taki Mega!!

Moja opinii jest "gówno warta" to fajnie piszesz o graczu

"Serio nic fajnego nie polecam administracji 2/10  xD" Sorry, powinienem zacząć od pytania czy to wgl jest opinia..?

Btw. Wywnioskowałem po twoim wpisie, że nie będziesz tu grał więc stwierdziłem że mogę sobie pozwolić ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...