Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FakePlayersOnline - "Fake" gracze na twoj serwer

ChuIigan222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

FAKEPLAYERSONLINE

1.8 +

Działa na wersji 1.7-1.8 Ale wywala masę błędów.

LINK:

- FakePlayersOnline http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/fakeplayers/

- ProtcolLib http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/protocollib/

Co daje FakePlayersOnline ?

- Fakegraczy na twoj serwer.

- Możliwość do podawania własnych nicków fejków

KOMENDY:

/fpo help - pomoc

/fpo lock - Blokuje serwer (taka whitelista)

/fpo lreal -> Wylacza fake graczy

/fpo add <nick> - Dodaje fake gracza o danym nicku

/fpo join <nick> - Fake gracz wchodzi na serwer

/fpo del <nick> - Usuwa z fakeków danego gracza

/fpo list Pokazuje realną liste graczy

/fpo online <nick> <ilosc> Podaje ilosc fake graczy na serwerze

/fpo fake Podaje ilosc oraz nicki fake graczy

Permission:

- fakeplayers.config - Upoważnienie do sprawowania wszystkich komend związanych z FakePlayersOnline

- fakeplayers.red - Czerwony nick na TAB

- fakeplayers.unlock  - Możliwość wejscia na serwer gdy jest zablokowany

Opublikowano

Plugin jest nieprzydatny. Gracz myślij o 3 w nocy wow 50 tysięcy osób ! Wbije sobie, wbija i tam nic pustki a chciał klepę

Nieprzydatne 

Opublikowano

Plugin jest nieprzydatny. Gracz myślij o 3 w nocy wow 50 tysięcy osób ! Wbije sobie, wbija i tam nic pustki a chciał klepę

Nieprzydatne 

Ziomek ja mam swoje zdanie na temat tego plugina ;)

Opublikowano

Niektórym przydane... ale to jest plugin nie jakby skonczony :P (Nie dopracowany)
Ale ogółem fajnie dosyć xD
A czy ten plugin naprawili chociaż trochę? Wyświetla graczy jak się najedzie myszką na status / online graczy serwera?

409.jpg?7190

|---> Z o s t a n ę <---|

Zostanę technikiem na twój serwer minecraft, zrobie cały serwer według twojego pomysłu!
http://www.mpcforum.pl/topic/1486254-zostanę-technikiem-stworzę-serwer-twojego-pomysłu/#entry12589185

Opublikowano

Niektórym przydane... ale to jest plugin nie jakby skonczony :P (Nie dopracowany)

A czy ten plugin naprawili chociaż trochę? Wyświetla graczy jak się najedzie myszką na status / online graczy serwera?

Użyłem go na swój serwer i dalej tego nie naprawili :/ Z tego względu odinstalowałem go.

Opublikowano

Użyłem go na swój serwer i dalej tego nie naprawili :/ Z tego względu odinstalowałem go.

Graczy wyswietla jak dobrze skonfigurujesz

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Takie pluginy powinny być usuwane od razu z mpcforum gówno jakie ktoś chce wcisnąć graczom a potem widać skutki pseudo 3k osób na pewnych serwarach a przy tabowaniu okazuje się że jest 900 

@topic bardzo super jupi plugin wszyscy powinni go używać 

Opublikowano

Takie pluginy powinny być usuwane od razu z mpcforum gówno jakie ktoś chce wcisnąć graczom a potem widać skutki pseudo 3k osób na pewnych serwarach a przy tabowaniu okazuje się że jest 900 

Dlaczego sadzisz ze ten plugin to "gówno"

Opublikowano

oszukiwanie graczy raczej dobrą rzeczą nie jest to jest jak z non-premium w minecrafcie niby mojang pozwala no ale brudasów nie cierpi nikt

Opublikowano

oszukiwanie graczy raczej dobrą rzeczą nie jest to jest jak z non-premium w minecrafcie niby mojang pozwala no ale brudasów nie cierpi nikt

Jakie tu oszukiwanie graczy ty widzisz ?

Opublikowano

pokazywanie fake'owej liczby graczy nie jest oszustwem? 

wedlug mnie nie, gdy najedziesz na liczbe graczy nawet ci sie ich nicki nie wyswietlaja.

Opublikowano

Jak dobrze pamiętam, to tutaj jest dział do takich rzeczy - http://www.mpcforum.pl/forum/428-minecraft-zarz%C4%85dzanie-serwerem/

@topic Plugin jest raczej przydatny dla pseudo hardcorów prowadzonych przez 9-13latkow.

@panEdit Plugin nie jest kompatybilny z Essentials

(

- Możliwość do podawania własnych nicków fejków (

"/msg PanFakeClient Kebsie, podaj koordy swojej mordy" = (ChatColor.RED) + "Blad: Nie ma takiego gracza online"

)

)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Plugin nie przydatny. Oklamywanie swoich graczy ma jakchis sens np jesli na serwie gra 10 osob ( w tym pewnie kupione admiki za sms) a pokazuje ze 50 mamy nadzieje na jakas fajna klepe, moze znalezienie ekipy, ale ciezko ja znalesc .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...